Звездни компромати-78 част

• 49 150
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Николета Лозанова в полет на България Еър за Милано.
Представях си я по-висока, всъщност е дребничка. С шоколадов тен, шикарно облечена и усмихната.
На живо изглежда много добре.
Безпристрастно мнение, не съм й фен, но не мога да кажа на бялото черно  Simple Smile
От другата тема- Знаете ли кого видях Simple Smile
И аз пътувах в един полет с Николета до Милано. Наистина е хубава, не е особено различна от това, което виждаме по снимките. Кожата й е прекрасна, като кадифе! Обаче тенът е прекален. Mr. Green Цветът на кожата и седи съвсем неестествено, видян наживо.

Ужас! Арабска... естетика... Confused

# 706
Това не е ли истинският профил на Преслава? Аз от общи познати попаднах, нали си изписва, когато имаш с някого, а единият е редактор на списание.

Не, и този не е неин. Този е от нейни фенове също. Peace Дори има няколко, които са пак така с трите й имена.

Сетих се, и Илиян има негов- Iliqn Boidev.

# 707
  Преслава съм я виждала на живо и от близо още в началото на кариерата й, точно беше посвалила някое друго килце. Беше без грим, с вързана коса и спортно облечена, изглеждаше прекрасно. Не е кой знае колко дребна, по-скоро е със среден ръст според мен. Видях я и това лято, вярно не толкова от близо, но изглеждаше ужасно в сравнение с преди. Също не мисля обаче, че е правила корекции, фотошопът заблуждава  Peace

Водена от любопитството си потърсих профила на Райна. Има два профила Raina Terziiska и двата с нейна снимка и заключени, та кой е истинския?

# 708
Преслава е 164см - тя го е казвала. Писала съм го в темата няколко пъти  Simple Smile

# 709
   Водена от любопитството си потърсих профила на Райна. Има два профила Raina Terziiska и двата с нейна снимка и заключени, та кой е истинския?

Истинският е този, на който в момента на снимката е облечена като балерина и е седнала на земята. Peace

# 710
  • София
Парис Хилтън любов съм литературата  Mr. Green
Холи Бери
Ейми Уайнхаус
Риана
Серена Уилямс на това му казвам яка мадама  Wink
отново чудото Коко ама дирник вади  Joy (сори за думата, но дупенце някакси не върви)
Анджелина Джоли

# 711
# 712
Райна и Мария Райна тук ми е като някоя селска булка. Не съм анти фен на Райна, тук ми е смешна просто, да си кажа предварително.

# 713
Райна и Мария Райна тук ми е като някоя селска булка. Не съм анти фен на Райна, тук ми е смешна просто, да си кажа предварително.

Нормално е да ти прилича на селска булка, все пак снимката е от 100 години. И Марчето не лъже, ама модата беше такава...тогава.

# 714
  • София
И двете са като селски булки, ама мода...

# 715
Кое е Коко -това чудо с "дупището" ?

# 716
Е, Мария е по-фешън с това палтенце.

Коко е жената на един рапър, Ice T.

# 717
  • Cофия

Истинският е този, на който в момента на снимката е облечена като балерина и е седнала на земята. Peace

Райна поддържа 2 профила, Единия  е Райна Терзииска, а другия е със същото име, изписано на латиница Peace

# 718
Еймито тея цвички с всичко ли ги носи?!  ooooh!
А тази Дита, защо винаги е бяла, като сирене?

# 719
Като стана въпрос за Мария и Галин покрай снимката преди няколко страници се сетих че еднаприятелка ми разказваше как на Галин техните му купили най-якия за онова време Мерцедес и той го подарил на Мимето, та после майка му била бясна и много му се карала Simple Smile Тя Мария явно има страхотна каризма защото ми прави впечатление, че хората са готови да направят всичко за нея..

Общи условия

Активация на акаунт