На 2 години ставам вече - казва ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 41 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мен. Да се похваля и аз, сутрин сме първи в детската и вече не плачем казва ми чао и целувка и всичко е решено. Много обича лелките и госпожите целува ги и прегръща. Вече го оставяме по малко да се храни сам с вилицата успява по лесно, важното е , да го прави. Преди не искаше да се храни сам.
Да ви кажа за килцата ако можех щях да ви изпратя и на 2-те ви поне по 6кг. така ще си върна формата и всички ще сме доволни ама........
Е хайде стига толкоз от мен болничките бързо да оздравяват. Целувки на всички мъничета.

# 631
Ох, тия килца...и на мен ми тежат...но и аз вече съм на диета- 90 дневната. Лятото за 1-я месец свалих 7 кг, но после спрях и сега съм решила пак да опитам, но не я спазвам точно  Laughing без сладичко хич не мога, та сладкото ми фигурира всеки ден  Laughing

# 632
Привет и от мен. И аз най-сетне успях да кача 4 кг и чукнах заветните 56, много съм доволна, само дано ги задържа Tired

# 633
Добро утро на всички! Пожелавам ви приятна и успешна седмица, децата да са здрави, послушни и обичани!
Мече браво на теб, а, аз трябва да ги сваля до 56 но не е ясно дали и кога ще стане.
Целувки на всички мъничета!

# 634
  • Велико Търново
След триседмична пауза нямахме никакъв проблем с оставането в яслата  newsm44

# 635
  • Горна Оряховица
След триседмична пауза нямахме никакъв проблем с оставането в яслата  newsm44

Браво  Hug Heart Eyes

# 636
  • Бургас
Добър вечер дами и мишлета Grinning
Пипи е наШта гордост Hug
Зори ето това направих аз с малко хартия и въображение

Ще украсим групата на Ники-"ВраБчета" Grinning

# 637
Здравейте момичета и малчугани.
Недялка браво на теб страхотни мартенички. Мен не ме бива в тези неща.
На Хриси му избиха следващите 2 кътника и тези дни е голямо мрънкане. Ако знаете какви танци удряме ще се скъсате от смях. Това е научил в детската градина. Сега сме на темата "хайде". повтаряме го винаги когато изка нещо. Е от мен толкоз. Лек и усмихнат ден!

# 638
  • софия
ние още нямаме кътници.сигурно са по-късни. newsm78

# 639
  • Горна Оряховица
ние още нямаме кътници.сигурно са по-късни. newsm78

И при нас е така,или поне не ми дава да проверя  Thinking Иначе другите 16 са налице,дори последния долен резец изби на 2г. и 2 м. като стана чак.

# 640
Алекс изкарва последния кътник и вече две нощи бълнува" зъбчето болиии"  Sad На ясла я пускам много рядко, нали съм си вкъщи и си я гледам, а тя милата иска да ходи но само дообяд  Laughing Все ми повтаря малко на гадина мамо, Аекчето пинка пи мама  Laughing Ох, много са ни сладки дечицата пу-пу
Неди, страхотна си..и мен хич ме няма по тия неща..
Браво Нинка  Hug а аз трябва да свалям, но как... в застой съм , а и вчера си провалих диетата ..

# 641
Ух, наистина на тази възраст са най-хубави, така сладко говорят Heart Eyes
На малката й расте един най-най-краен, все иска да бъркам с пръста да го "чешИ" Rolling Eyes

# 642
Ей,заплесани,що не пишете.... Thinking
Да се поФаля-имам една 5ца и една 6ца от 3 изпита,на третия нямам 2ка,просто не се явих... Blush
Оф,а Хриси каква ми е бърборана..и какви ги съчинява,понякой път направо й се изумявам....
Довечера пак,сега мъжо и детето спят,аз ще почета...
Слънчева неделя ви желая/или каквото остана от нея/ Hug

# 643
# 644
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МНОГО ЗДРАВЕ НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ И НА ДЕЦАТА!

Общи условия

Активация на акаунт