На 2 години ставам вече - казва ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 41 039
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • Бургас
Честита Баба Марта.

# 647
Честита Баба марта и от мен. Днес голямо раздвижване.  Mr. Green Направи ми впечетление името на темата. Ами те сладурите ще станат на 3 докато изпишем темата.  Joy Моето диване не ще мартеници. Боляло го.  Whistling

# 648
"Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени,
бели и червени.

Първом на гората
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени..."

# 649
Честита Баба Марта!

# 650
  • Горна Оряховица

Да сте бели и червени-румени и засмени!С пожелание за много здраве,щастие и късмет!

# 651

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 652
  • софия
ЧБМ  bouquet Hug Peace

# 653
# 654
Моето диване не ще мартеници. Боляло го.  Whistling

Joy Joy Joy Heart Eyes

Весел празник и от мен!

# 655
  • Горна Оряховица
Здравейте.Ние бавно,но славно се гласим за детска градина.Мисля да го пусна юни месец за пробно,вече е приет в едната(за която окончателно реших,че ще е тя).Сега се учи да се храни сам,скоро трябва да се научи и на тоалетната да ходи,стига вече с това гърне.Трябва да го науча и да се съблича по малко и да си подрежда после дрешките.

Имаме обаче един друг проблем-нощем моя човек не иска да си казва кога му се пишка и сме още с нощен памперс.Сега зимата често се напикава нощем и се виждам принудена да му го сменям през нощта за да не ми се буди подгизнал.Иначе през деня и на следобедния сън е без памперс и си казва редовно.

Вие как процедирате?Как научихте мъниците да си казват през нощта(ако го правят)?

# 656
И на обедния, и на нощния сън сме с памперс още. Напоследък даже се скрива зад пердето и се нааква нарочно - "Мамо, Мелито малко наака се" Crazy Иначе какво ли не прави сама, отдавна се храни сама, дори съвсем течни храни, подрежда си и кака й я научи да пише А и е много щастлива....Ама пусто акане Crazy Crazy Mr. Green

# 657
  • Горна Оряховица
И на обедния, и на нощния сън сме с памперс още. Напоследък даже се скрива зад пердето и се нааква нарочно - "Мамо, Мелито малко наака се" Crazy Иначе какво ли не прави сама, отдавна се храни сама, дори съвсем течни храни, подрежда си и кака й я научи да пише А и е много щастлива....Ама пусто акане Crazy Crazy Mr. Green

Моят човек се справя неочаквано добре с яденето сам засега,но когато види зор иска аз да го храня,понеже става по-бързо.Сам яде по 1 час,че и горница  Rolling Eyes

А за буквите дядо му го научи да разпознава цялата азбука,а сам може да пише само А и Е май,хоколкото ми показа.Брои до 5 сам,и до 10 с малко помощ след 5 Simple Smile

# 658
Стела и тя е още с памперс през деня и нощта.Като вземе да ака иска да е в памперса а не в гърнето.Рядко пъти пишка и ака в гърне.

# 659
  • софия
ние от 2 дни  през деня сме по гащички и аз го подканям да пика но казва само като е свършил вече работата.мисля да не му връщам памперса и той ще разбере. Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт