На 2 години ставам вече - казва ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 41 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Калоян от лятото е без памперс, но на обяд и вечер все още му слагам /обедния почти винаги е сух/, не се буди да казва. Ще му дойде времето, ама и аз много не бързам, че ще ме буди вечер да пишка.  Joy

# 661
  • Горна Оряховица
То проблема при нас е,че ,той спи дълбоко и хич и понеже знае,че е с памперс не му идва на ум да се буди за пишкане.Виж обаче ожаднее ли винаги си казва-денем,нощем е без значение.Аз затова се чудя как може за едното да се буди,а за другото не.

Следобед спи без памперс още от лятото,както и през деня също.Сравнително бързо си се научи, само че го изпишквах през около 30-40 мин.и така му се създаде навика .В началото имаше малко пропуски,но постепенно свикна.

На разходките също е с памперс,понеже миналата година категорично ми отказа да го изпишквам навън.Лошото е,че  прав не иска,а вече е доооста тежичък за да го държа.Не знам как ще стане това,но това лято имам за задача да го измисля.

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 21:54 от galq_j82

# 662
Пък Калоян навън , а и в къщи иска сам да си държи и много важно - да пишка прав.  hahaha Та става мазало понякога.  Crazy

# 663
  • Горна Оряховица
Пък Калоян навън , а и в къщи иска сам да си държи и много важно - да пишка прав.  hahaha Та става мазало понякога.  Crazy

Сладурчо  Heart Eyes Grinning

# 664
Гале, моят мъж е на 42, и още не може да пикае прав Joy

# 665
galq_j82 че той като знае азбуката ще се научи и да чете скоро и хайдееее готов за училище Simple Smile

# 666
  • Горна Оряховица
galq_j82 че той като знае азбуката ще се научи и да чете скоро и хайдееее готов за училище Simple Smile

Да,той обича по различни плакати или предмети с надписи да чете буквите Simple Smile

# 667
Здравейте и от нас  Laughing след празниците и на мен ми остана малкко време да се вкюча. Алекс е без памперс от лятото, дори и през ноща. А от няколко дни става и по два пъти да чишка,ако не я чуя идва до мен и почва да шепти "мамо има чиш "  Laughing Тя сама започна да си казва през ноща, даже и аз останах доста изненадана. Но при нас е проблема с това заспиване- хич не ще да спи. Приспиваме се около час, та и час и половина отива..Само да й кажа че ще мием зъбките и почва едно пазарене ..На градина я пускам, но само до обед. Вече доста песнички знае, може да брои до 10 сама и засега познава само нейната буквичка и на мама - А, Е  Laughing
Я кажете, какво готвите..дайте идейки, че направо вече съм в чуденка...

# 668
  • Горна Оряховица
Ние сме си още на кухня.Но когато почива яде каквото ядем и ние.Много обича риба на пара(филе) с картофено пюре(или печена скумрия също),всякакви супички.Общо взето не ми е капризен,хапва всичко,без значение дали е с месо или без.Отскоро прояде кашкавал и кисела краставица,като от последната му давам по малко с някои яденета.Много обича прясно мляко също,пие си го с малко Нескуик,колкото за цвят и аромат,и ми казва гордо,че пил какао  Laughing

# 669
Стела си обядва в яслата иначе вечер обича супички мусака ориз.Млякото също си го обича не е капризна.Когато е гладна яде.Когато не е гладна не.

# 670
  • софия
на този ден сбъдвайте мечтите си  bouquet

# 671
Честит 8-ми Март

# 672
  • Горна Оряховица

# 673

Бъдете винаги усмихнати и обичани!

# 674
Здравейте и от мен! Няколко дни не бях тук и ето ме пак. Ние от вчера пак сме болни и вече сме на зинат ужас но няма какво да се прави. На всичкото отгоре личната пак ни изпраща на психолог при д-р Терзиев и детската психиатрия. Ще полудея момичета направо не знам. Ако се окаже, че Хриси има някакъв проблем няма да го преживея. Хайде да не ви пълна главата Лек и усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт