На 2 години ставам вече - казва ОКТОМВРИЙСКОТО човече

• 41 019
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
JANITA75 , и моето Хриси не иска да говори.Майка ми ме тормози, че не се занимаваме с нея.Но според мен излишно се притесняваме.Много обича да слуша музика, да припява и да танцува.Моята лична нищо не ми казва, а на логопед така не отидохме януари.Все чакам съпруга ми да реши кога да ни закара до Русе и все му свършват парите. Sad

# 676
Стела вчера имаше тържество в яслата.Ето един клип с нея.

# 677
Ох душици малки  Hug Много са сладки  Laughing

# 678
Вчера имах външен изпит пред ДАИ върху листовки взех го остана само кормуването.

# 679
  • Горна Оряховица
Вчера имах външен изпит пред ДАИ върху листовки взех го остана само кормуването.

Браво  Hug

# 680
  • Горна Оряховица
От 3 дена вече ходи по нужда в тоалетната  newsm44

# 681
galq_j82 браво на Ивчо че ходи до тоалетната сам!

# 682
Здравейте момичета  Hug  отдавна не съм писала...работя ,а децата са на ясла и градина.
Велинка е вече изцяло без пампа,нощес не се буди за чиш,пишка когато ставаме за ясла.Изпуска само когато е болна ,това ни се случи феруари(тогава всички изкарахме свинския грип)
Говори много по цял ден дърдори,пее,танцува,обича да ходи на ясла.С кака си играят и говорят цял ден  Grinning е и се карат за играчки ....
Целувки на децата  Heart Eyes

# 683
# 684
  • софия
Честито на Благовещение  Peace

# 685
здравейте,радвам се като чета че дечицата ви ходят отдавна по нужда на гърне,моля за съвет,моето дете се инати да седи на гърне,в началото седна и после като каза не...как да постъпя,споделете начин как  пак да му върна интереса към гърнето..

# 686
Здравейте, започнах работа и нямам време да се разписвам.  ooooh! То не че много сте писали.  Mr. Green
Жани, какво стана, ходихте ли на детски психолог? Сигурна съм че му няма нищо на детето.  Hug

# 687
  • Бургас
Ками,честита ти работа Hug
Аз нИ смея да се похваля,но на уше ви споделям,
че Никол вече няколко пъти ползва гърнето по предназначение bowuu
Сутринта лелята в градината ми каза,че вчера дори е акала в него Laughing
Тъй че има надежда и за нас Mr. Green
Новости при нас няма-Никито говори все по-добре и си увеличава запаса от думи.
Приказки Не харесва -освен "Лече буболече"- чели сме я около 100 хил .пъти Grinning
От филмчетата най-любима и е поредицата "Земята преди време" за динозаврите.
Само за Стъпчица мрънка ,казва си кога коя серия да и пуснем/те са 10 ooooh!/.
От Събота е станала страшно срамежлива,чак ме дразни на моменти.
Най-вероятно е някакъв етап,та ще го преживеем някак си.
Иначе е малко инатливо чудовище на моменти,
но ние си я обичаме Mr. Green
Вики, много благодаря за статията-с нея пообясних/на висок тон/на нашият татко някои неща........
Че той нещо ме нервеше с желанието си да се налага,ама не е познал Sunglasses

Хубав ден прекрасни дами и малки чудовища,опа човечета Joy

# 688
  • софия
за филмчетата ние сме луди по Мечо Пух и сутрин преди ясла гледаме Мики Маус в 7.15 по ДисниЧенъл.

# 689
  • Бургас
за филмчетата ние сме луди по Мечо Пух и сутрин преди ясла гледаме Мики Маус в 7.15 по ДисниЧенъл.
Аз тези не ги броя,че нали са кратички Grinning
Иначе на госпожицата сме и дръпнали към 20преведени епизода от Мики Маус- Клуб Хаус Peace
Най-любим и е епизода"Гуфи на Марс"-обожава бебе Луна Simple Smile
А от Мечо Пух най-много харесва Дарби/дори раничката и за яслата е с Дарби и Мечо Пух/.

Общи условия

Активация на акаунт