Лакове за нокти - тема 14

• 60 493
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
На Пърфект "нещото" е матиращ заздравител - не мисля, че може да се ползва върху друг лак. Той дори не е прозрачен, ето за това става дума (снимката е линк):

# 91
Вмъквам се в новата тема с един холограм, който имам отдавна, но все нещо не мога да дооценя като цвят; сякаш ми е неутрален един такъв, не е достатъчно ескпресивен за вкуса ми; което, гледам, не ми е попречило да преполовя шишето... Rolling Eyes

http://img818.imageshack.us/img818/6264/astralromance.jpg

Между другото, искам да попитам, дали някой е бъркал холограмен лак с обикновен, да речем кремообразен? Правя някакви опити от известно време, обаче ми се струва, че когато единият лак не е холограмен, някак ефектът намалява, притъпява се. Аз ли нещо си внушавам или има логика да е така? Thinking

Fiama, тъмносиният е жесток! Sunglasses

# 92
Точно това гледах вчера, но и аз мисля, че не е това, което търся. Питах точно за Перфект, защото при нас разнообразие от марки лакове - нъцки Twisted Evil но в една парфюмерийка има лакове на Гош и освен такъв да си закупя ( естествено, ако има точно този артикул Laughing) Thinking

# 93
  • Варна
На Пърфект "нещото" е матиращ заздравител - не мисля, че може да се ползва върху друг лак. Той дори не е прозрачен, ето за това става дума (снимката е линк):

Аз съм си слагала от него върху лак, не е лошо. Не матира като Essie, но се получава пластмасов, тип Зулу ефект. Някои момичета споделиха, че след оклоло един ден става отново гланцов, но при мен си остана матово.

На мен лаковете от новата серия на Есенс нещо не ми харесват, но се точа на сенките, заради гел-очната линия  Heart Eyes Дано да дойде, че тук сме още на вълна Здрач  ooooh!
Аз си почиствам лака с четка за червило от такъв комплект http://i799.photobucket.com/albums/yy277/xingge945/mac702.jpg Laughing Идеална работа върши.

# 94
  • София
Ето ги новите ми придобивки. Аз май пак се олях  Embarassed, но е истинско удоволствие да се ходи в офиса на Орли. Всички там много добре си разбират от работата, винаги можеш да получиш правилен съвет, а и пак се връщам с подарък. Това малко лакче Top to Bottom беше с първия най-отгоре тъмно синия от Viva колекцията - La Playa. Под него е Golden halo от френската колекция, а най-отдолу е последния им Space cadet, обещаха след 15 октомври да докарат и още от него. Имат вече и коледната колекция (от нея имат и минита, наричат ги бейбита hahaha), както и много други лакове от предходни колекции. Който се интересува може да се обади на телефона на Емилия (визитката на снимката) много е симпатична, всичко ще обясни и с каквото може ще помогне. Така и така бях в района и реших да мина и до Експерта, този път ме изненадаха и с това което търсех и с компетентност, за съжаление не успях да си взема всичко, което си бях харесала. Разминах се само с Greenport на Essie, пак последния, даже беше на половин цена, имат и още намалени лакове. А този L.A. Girl го намерих в една парфюмерия до нас, доста е непокривен, но ще го пробвам скоро и ще дам мнение за марката.

# 95
ето го и моя първи опит за омбре  Embarassed

# 96
http://www.chicprofile.com/2010/09/essence-metallics-makeup-coll … holiday-2010.html - eто и всички неща от металическата серия на Есенс- пише ,че излизат ноември -декември.

Heart Eyes
Всички лакове ми харесват, макар и да ги имам като цветове на други марки. Сенките също са сууупер  Crazy

Саси, лакът е №40. Сега се лакирам с него и утре ще пусна снимка  Mr. Green

Ок,благодаря ти!  bouquet Ще чакам. Wink

# 97
Орли са много хубави лакове, но нещо не се справям с четките им  Tired единия го размених, май и другия ще пътува.

# 98
Пампита, прекрасни неща честито! Hug Хубав е този лак Space cadet Orly. Свърши ли? Пишеш, че ще докарат пак, явно е свършил сега. Той всъщност има ли брокатени частици в него?

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 16:08 от densi

# 99
iiv_05, много сполучливо! И основния цвят е страхотен, кой номер е?

# 100
Пампита, ще споделиш ли отзиви за златистия за френски на Орли като го пробваш? Изглежда много хубав. Честити придобивки!

# 101
iiv_05, много сполучливо! И основния цвят е страхотен, кой номер е?
много благодаря, тамън се отчаях, че на никой не му харесва  Grinning
основния е този на средния пръст, но прибавих черно за по - тъмните. в случай, че искаш него - 249  Simple Smile
тъй  като много ми хареса как се получи палеца и кутрето се замислих дали да не смесвам от време на време с черно или бяло  Joy

# 102
  • Belgium
Не се отчайвай iiv_05 и на мен ми харесва  Laughing

Само ми се струва, че нюансите на палеца и показалеца са прекалено близки, изглежда ми като един и същ лак  Laughing

Пампита, ти верно нямаш спирка  hahaha  Ще чакам отзиви за лаковете.

Някой да е чул дали са заредили Дисни колекцията на МАК?

# 103

Не се отчайвай iiv_05 и на мен ми харесва  Laughing

Само ми се струва, че нюансите на палеца и показалеца са прекалено близки, изглежда ми като един и същ лак  Laughing
божеее, мерси  Laughing не вярвах, че ще ви хареса
на хубава светлина се отличават много добре, но на по - слаба 2 по 2 са г/д еднакви

# 104
  • Belgium
Ето моите два, които дойдоха днес от размяна  Laughing

Не си спомням кой пръв се сети да даде идеята за размените на лакове, но беше много дорбо хрумване  Wink

Общи условия

Активация на акаунт