Златна есен идва вече, с глас се смее юлското човече!

• 22 585
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
добро утро и от мен и на нас лекарката ни каза да го слагам по корем ама сложа ли го по4ва един рев едно 4удо  ooooh! и затова се отказах няма смисъл да го мъ4а като не иска за пълзене не правим опити ина4е досега се е обръщал 4 пъти настрани сам и 2 пъти от полулегнало си седна сам а за игра4ките ве4е си ги държи разглежда и хвърля дори си хваща сам шишето...а аз по из4исленията на докторите миналата година то4но днес съм бил за4енла  Peace

# 616
  • Stavanger, Norway
Аз се сетих какво щях да питам вчера  Mr. Green Трябва ли да пазя по време на къпане да не попадне вода в ушичките? И какво ако попадне? Дядото много е притеснен всеки път като къпем Алекси за ушите му  Crazy hahaha А пък аз не виждам какво толкова ако влезе  newsm78 Ами плуващите бебта с тапи ли плуват  Rolling Eyes newsm78

# 617
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро Утро!  Hug

Това за ушите и мен живо ме интересува... че всеки път се шашкам, че съм му вкарала вода в ушите  Crazy
Надявах се и днес на хубаво време, но не би  Tired Гледам над морето даже и мъгла има, което за мен означава, че въздуха ще е доста влажен. Дано по-късно се затопли малко. cvetulka аз сигурно ще излезна в парка на "Младост" към 14:30/15 ч. ако искаш може да се видим там  Flutter

# 618
Искам да ви питам бебенцата потят ли ви се? От няколко дни забелязвам, че моята се поти по главичката като е в мен и суче или спи, а днес имаше направо капчици. Четох че потенето е един от признаците на рахит и почнах много да се притеснявам  Crazy

# 619
  • Stavanger, Norway
Therisa , ако не вали и няма силен вятър ще се опитам да дойда  Peace
scarly , ние се потим откакто сме родени  hahaha Лятото беше доста топло. А сега като ревнем и главичката става вир - вода  Rolling Eyes Това за рахита не го бях чувала  newsm78

# 620
  • IT
Че поти се и ръцете  му се потят особено ако е със стиснати юмручета, онзи ден му се бяха изпотили петичките в чувала за спане. Главата не толкова често, но се поти. Те признаците за рахит са комплексни.

# 621
аз винаги много съм внимавала при къпане да не попадне вода в ушичките,едно че е много неприятно и знам че уши много болят и с баткото и сега много внимавам.
Марти не обича да седи по корем и аз казано честно не го и мъча много ,баткото също не обичаше той много късно се обърна от гръб по корем някъде към 7месец не е пълзял и направо проходи.Марти сега не се поти, но сутрин като се събуди редовно са му студени ръцете и киха. А с това запушено носле вече ми писна,тъкмо малко се оправи хайде пак.
Гледам коментирате за връщане на работа,на мен ама въобще не ми се връща толкова ми е хубаво в къщи наслаждавам се на всяка една минута прекарана с децата.После като започне това забързано ежедневие ,проблеми на работа после като се прибера да наготвя да ошетам и то деня свършил а няма и да има много време внимание да им обърна.Така че сега се кефя максимално,че съм у дома и си намирам време за всичко,най-вече за децата.

# 622
Привет,мамчета,ние днес навършваме 3 месеца  sun ,така че и аз да почерпя виртуално  newsm38 newsm38 newsm38
Честити месечинки  на всички,който порастват днес  ura
Емо се поти като яде-изпотява му се челото,и ръцете му са много често потни.За ушите-и на мен свекито ми каза да ги пазя от намокряне.Снощи преди къпане му свалих памперса и му обух ританките,после го сложих по корем и като започна да мърда крака-прави опити да пълзи..е,още му е рано,ама и за зъбчетата му е рано,но като му гледам венеца долния как е побелял...като го чеша с пръст и го чувствам грапав,за разлика от горния венец..

# 623
Честита месечинка на бебчовцте, родени днес! Hug

Не мога да си спомня коя мама беше ходила на спа процедура и беше много доволна? Или ако можете да ми препоръчате някой спа център, защото ми се иска да направим подарък на една приятелка за РД. Hug

# 624
Здравейте, аз едвам дишам от този нос, дано не заразя бебка.
Меганчо, честита месечинка на Емо, да те слушка и расте здрав и усмихнат. Аз все забравям да ти кажа, че имам приятелка от Търговище, сега живее в София, роди на 31 август момиченце, казва се Гергана и е 1984 година, може да я познаваш.

Ние определено ядем на 3 часа, ако се опитам да и дам като не е гладна, изпада в истерия, явно ще е финна мадама. А първия месец бяхме като скачени съдове. Вчера гледах снимки на сина ми, леле какъв дундьо. В този ред на мисли и той много си потеше главичката, калъфката беше чак мокра, но отмина, а ми казваха че е признак на рахит.

# 625
pucisim,мисля,че я познавам..има брат-Веско,нали?  Peace

# 626
pucisim,мисля,че я познавам..има брат-Веско,нали?  Peace
Точно така, сега се чухме, в неделя правиха погача на малката.

# 627
  • в Кошера
На Деа не й е от любимите занимания да стои по корем, но я слагам 2-3 пъти дневно за по 5 минутки. Държи си главата, започна и да се обръща настрани сама....абе растат си чавенцата  Heart Eyes

Потят й се ръчичките понякога....Светле, даваш ли на Габи вит. Д?

AndyB, vtrendy беше похвалила един СПА-център. Направо си я питай, вместо да се ровиш назад  Peace

Като я къпя доста често й влиза вода в ушенцата, но не мисля, че е кой знае какъв проблем  Rolling Eyes Попивам с хавлийката после, почиствам с клечки за уши и готово  Peace

Като се замисля, аз някъде към 15-ти октомври съм заченала Деа...кога мина година баси..........

# 628
  • При моите мъже...
За водата в ушите- четох за това в някоя от моите "бременски" книги и съм говорила с бебешка акушерка - та на бебетата, не помня до колко месеца, са им така ушичките, че водата много трудно /невъзможно/ би могла да влезе навътре и да ги налее. Реално настинките на ушите идват от гърлото, тъй като уши-нос-гърло системата при тях е още по-"отворена" от колкото при нас.
Това не означава, че не внимавам като го къпя, но определено не се и притеснявам. Аз лично му чистя ушите с клечки 2 пъти седмично.

И на Теди главичката се изпотява като го храня - все пак сме допрени кожа-кожа сравнително дълго време и смятам че е нормално. Както каза Маритка, признаците са комплексни Peace По-склоро трябва да се следи дали се поти по темето докато спи и то при условие, че не е горещо в стаята.

Да питам и аз нещо: ония ден размразих кърма, замразена преди 2-3 месеца - миришеше ужасно и беше ужасна на вкус. Съхранявам я във фризера на -18 градуса... размразих я в хладилник и я дадох в момента в който беше размразена, т.е. не е стояла повече от 12 часа... не би трябвало да я развалена newsm78
Чудих се дали да му я дам, ама реших, че, ако не му хареса няма да я пие - изпи я и нямаше никакви реакции, като повръщане, обриви, разтройство и т.н.
Сега се чудя какво да правя с останалата ooooh!

Хубав ден на всички - ние ще хапваме и ще ходим на разходка, че малкия е цял ден нервен Rolling Eyes

# 629
миии,защо я даде бе? дано наистина не се надриска нещо.точно така описват развалената кърма,но е много странно да е развалена.правилно си я съхранила и употребила.питай някой от консултантите,че това е интересна тема.сега дали да си изхвърлиш или не запасите?на мен,ако ми се наложи да ги изхвърля става много лошо,защото аз по капки я събирам и за един месец дали има литър да съхранявам,та.....

иначе за рахита алекса го каза,а не аз,но имам и аз какво д акажа. на мен лекарката също ми каза,че потенето е признак за рахит,но предполагам ненормалното потене.детето ми също се поти,както каза алекса и по краччетата,по главичката като плаче и...си е нормално според мен.ама аз давам и капки всеки ден стриктно,та затова не се безспокоя много.скоро бяхме и на преглед и изрично попитах дали е добре и тя каза,че няма рахитни състояния.

ушите и аз ги мокря,а после попивам с клечки  за уши,но от тези с ограничителите.

аз съм заченала Але на 04.11. 95%,но невиждам кога друг път да е било,защото ние се пазехме,а на този ден имахме "фал" Mr. Green

чантата за новородено дето се пъха в количката ни омаля почти и скоро трябва да я оставим в склада:)

стоун,това наистина е доста интересно представено:) кара ме да размишлявам по едни други теми различни от бебшката:)

Общи условия

Активация на акаунт