СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 40 629
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Само за информация - пуснах искане за среща с хората, които отговарят за интегрираната информационна система на СО. Пуснах го през виртуалното деловодство.

Сега чакаме да видим дали ще благоволят да ни приемат на среща, а още по-интересно е какво ще ни кажат.

Болна тема е интеграцията с админ и другите системи. Нещо много сериозно протакат тази част от развитието на системата.

# 361
Искам да попитам майките с повече опит със системата и кандидатстванията - дъщеря ми е 13 резерва за прием за 1ва група за септември. Какви са шансовете да ни приемат според вас? Освен това забелязах, че се е появило едно ново дете преди нея с "ниско желание" и де факто отиваме назад с една позиция. Каква е гаранцията, че няма да се появят още 5 такива деца и ние да отпаднем?

# 362
Нане, знаеш ли колко дечица ще приемат през септември в първа група - 5, 10, 15? Изобщо ще има ли прием за деца от вашия набор? Говорила ли си с директорката дали ще има отпусната бройка? За гаранцията - за жалост няма никаква гаранция, мила  Hug Във всеки един момент могат да ви изпреварят деца с повече точки, които са си разместили желанията и са поставили на първо място градинката, за която вие чакате и се надявате.

# 363
Naneto кой набор ти е детето? За септември местата още не са обявени, така че изчакай.

# 364
декември 2008 е набора. Значи всичко е според зависи... Simple Smile)

# 365
декември 2008 е набора. Значи всичко е според зависи... Simple Smile)

Април - май месец 2011 ще има първо класиране за първа група за набор 2008 г. Около два месеца преди това обявяват местата по градини за учебната 2011/2012 г. и родителите си подреждат кандидатурите. Ако ви класират, се записвате в рамките на две седмици иначе се губи мястото, а тръгването е от септември 2011 г.

Следи форума. Обикновено тук има най-точната и полезна информация за кандидатстването.

# 366
Благодаря за изчерпателната информация.

# 367
Здравейте,
Моето съкровище е набор 2010 и познати ми казаха,че от сега трябвало да го регистрирам в някаква система за прием в ясла, моля ако някой може да ми даде информация какво трябва да направя ще съм много благодарна:)

# 368
  • София
Здравейте,
Моето съкровище е набор 2010 и познати ми казаха,че от сега трябвало да го регистрирам в някаква система за прием в ясла, моля ако някой може да ми даде информация какво трябва да направя ще съм много благодарна:)
Това е сайта - http://kg.sofia.bg/

Ръководство за родителите

Актуализираното Ръководство за родители за приема от септември за новата учебна 2010/2011 година е публикувано в ИСОДГ.

Към ръководството са добавени три демонстрационни филмчета, които показват процесите по регистрация в системата, попълване на профила на семейството и добавяне и подреждане на кандидатури:

* Регистрация в ИСОДГ - http://kg.sofia.bg/mov/registration.html
    * Попълване на профил на семейство - http://kg.sofia.bg/mov/profile.html
    * Добавяне на кандидатури - http://kg.sofia.bg/mov/kandidatura.html

Свободните места за 2010ти набор ще бъдат обявени най-вероятно март или април 2011та, като класирането ще бъде за учебната 2011/12 г.

# 369
Здравейте мами,
моля, ако е възможно да ми помогнете с информация за следното: Дъщеря ми е набор 2007, от 8.1 точковците сме. Не сме приети никъде. Принудих се да я запиша в частна детска градина, обаче изнемогвам финансово. Междувременно и поставиха диганоза 'лека форма на астма', пие лекарства издавани с рецептурна книжка.
Въпросът ми е: мога ли въз основа на това заболяване да кандидатствам за някакъв преференциален прием в общинска ДГ?
Много благодаря на отзовалите се!!!

# 370
Здравейте мами,
така като гледам, имаме някакви шансове да ни приемат в новата градина ОДЗ 100 в Люлин,някой дали има идея кога реално ще започне да функционира? класирането е на 20.11

# 371
Здравейте мами,
така като гледам, имаме някакви шансове да ни приемат в новата градина ОДЗ 100 в Люлин,някой дали има идея кога реално ще започне да функционира? класирането е на 20.11
Rolling Eyesи мен това ме интересува, освен да звънна да попитам утре.

# 372
  • София
Сега видях в сайта, че пише "В най-скоро време". Може би е имало по-голям шум около новата градина в Илинден, с това "Първоначалният прием на класирани и записани деца ще се извърши след откриването на детското заведение през м. Април 2011 год. "
Можете да попитате в обратна връзка. Може и да имат по-голяма яснота. Или на място. Не виждам в системата да е даден телефон на ОДЗто.

# 373
  • София
Здравейте мами,
моля, ако е възможно да ми помогнете с информация за следното: Дъщеря ми е набор 2007, от 8.1 точковците сме. Не сме приети никъде. Принудих се да я запиша в частна детска градина, обаче изнемогвам финансово. Междувременно и поставиха диганоза 'лека форма на астма', пие лекарства издавани с рецептурна книжка.
Въпросът ми е: мога ли въз основа на това заболяване да кандидатствам за някакъв преференциален прием в общинска ДГ?
Много благодаря на отзовалите се!!!
Да, мисля, че спадате към групата "Хронични заболявания" и би трябвало да приемат детето. Според мен най-добре е да решите коя градина искате и да поговорите с директорката, за да ви обясни каква е процедурата за прием.

# 374

Можете да попитате в обратна връзка. Може и да имат по-голяма яснота. Или на място. Не виждам в системата да е даден телефон на ОДЗто.

Да, сега видях че няма телефон. Написах съобщение да видим какво ще ми отговорят   Peace

Общи условия

Активация на акаунт