СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 40 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Бях мернала в Новините на ИСОДГ, че записването за ОДЗ 100 ще е в Общината. Кой знае как ще ни изненадат с тръгването Tired

# 421
Искам да попитам, второ дете в детска градина служебно ли приемат, ако не каква е вероятността да НЕ го приемат при условие, че има по-голяма сестра, която посещава заведението?!

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 09:01 от Katinche

# 422
  • Банкя
Katinche Единственото предимство на по-малкото дете би била 0,1т и то само в детските заведения, където е приет ДК за брат/сестра в същото заведение. Peace
Няма регламентирано "служебно" приемане. Rolling Eyes

# 423
  • София
В ОДЗ 100 записването наистина става в Общината и е по дни според набора #Crazy Т.е. всеки набор разполага с 1 ден ooooh! 2007 са утре.
Можеха да информират по-рано на сайта, все пак #Cussing out

# 424
В ОДЗ 100 записването наистина става в Общината и е по дни според набора #Crazy Т.е. всеки набор разполага с 1 ден ooooh! 2007 са утре.
Можеха да информират по-рано на сайта, все пак #Cussing out

Какви са пък тези глупости? Ако детето ми е набор 2007 и искам да го запиша в петък? Как ще ми откажат?

# 425
  • София
Не знам Crazy Така ми казаха по телефона. Ще отида днес поне да погледнат всички документи ли са ок. ЛЛ даде не писмо или паспорт за ваксини, а копие на картата + оригинал за справка. Дано не се заядат!

# 426
  • Банкя
ЛЛ даде не писмо или паспорт за ваксини, а копие на картата + оригинал за справка. Дано не се заядат!
По принцип приемат и само копие. При нас нямаше проблем. Peace

# 427
П.П. За близнаци дават 2 точки, затова сме събрали 10  Wink

Ясно, това не го знаех Simple Smile
Оффф, ние сме 105-та резерва (засега)  Crossing Arms  Whistling

# 428
Не знам Crazy Така ми казаха по телефона. Ще отида днес поне да погледнат всички документи ли са ок. ЛЛ даде не писмо или паспорт за ваксини, а копие на картата + оригинал за справка. Дано не се заядат!

На кой телефон си звъняла. Аз звънях преди малко на този от сайта но ми дава нон-стоп заето.

# 429
  • Ловеч
jelly_ask  аз най-вероятно няма да ги запиша и така ще освободим две места.  По-добре да ги гледам здрави вкъщи, от колкото 2 дни на ясла 5 дни болни  Hug Не одобрявам болни и сополиви да посещават ясли и градини и по този начин да разнасят заразите, така че при всеки сопол ще трябва да си стоят вкъщи. Живот и здраве да навършат 2 годинки пак ще го мислим  Heart Eyes

Запиши децата, градината ще бъде открита най-рано след 3месеца, а и след това ще има поетапен прием за най-малките. Не си плюйте на късмета момичета - де да бяхме ние приети..... ама сме 99та резерва(засега).
На уцелилите шестицата с ОДЗ 100 - честито   bouquet

# 430
jelly_ask  аз най-вероятно няма да ги запиша и така ще освободим две места.  По-добре да ги гледам здрави вкъщи, от колкото 2 дни на ясла 5 дни болни  Hug Не одобрявам болни и сополиви да посещават ясли и градини и по този начин да разнасят заразите, така че при всеки сопол ще трябва да си стоят вкъщи. Живот и здраве да навършат 2 годинки пак ще го мислим  Heart Eyes

Запиши децата, градината ще бъде открита най-рано след 3месеца, а и след това ще има поетапен прием за най-малките. Не си плюйте на късмета момичета - де да бяхме ние приети..... ама сме 99та резерва(засега).
На уцелилите шестицата с ОДЗ 100 - честито   bouquet

Аз пък обратното - бих те посъветвала да не ги записваш. С 10 т. за другия септември, ако участваш в първото класиране, когато пускат масово свободните места за цялата учебна година, няма да имате проблем да се класирате.

# 431
  • София
На кой телефон си звъняла. Аз звънях преди малко на този от сайта но ми дава нон-стоп заето.

9237267 - oтдел Просвета в Люлинската община.

Минах и през ОДЗ-то - имаше график за записване и пишеше, че "ще се спазва стриктно"  Twisted Evil

# 432
  • СОФИЯ
Бях мернала в Новините на ИСОДГ, че записването за ОДЗ 100 ще е в Общината. Кой знае как ще ни изненадат с тръгването Tired

Нищо такова не видях в новините.
По мейл ли ви уведомиха, че записването ще е в "общината" - СО или района? Може ли някой да копне едно такова уведомление.

# 433
Добре де, за пак не разбрала  Mr. Green Ако ги запиша сега, а ОДЗ то ги вземе след 3 месеца, кога ще ми спрат майчинството сега или, когато тръгнат реално на ясла? Ако наистина ще го забавят толкова ще ги запиша. Боже, Божеее  не знам как да постъпя  ooooh! ooooh! ooooh!

9237267 - oтдел Просвета в Люлинската община.

Минах и през ОДЗ-то - имаше график за записване и пишеше, че "ще се спазва стриктно"  Twisted Evil

Ееееееее, тогава защо ни изпращат следното нещо:

"Имате една седмица за записване на място в градината от 22-ри ноември (понеделник) до 26-ти ноември (петък) в работно време на следния адрес: жк. Люлин - 10, ул.Димитър Талев № 2."

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 15:08 от AnMary

# 434
Акси Hug

инсп. Гаджет, извинявам се, че не съм много в час....къде мога да прочета повече за тези свободни места, за които обещават?!

Общи условия

Активация на акаунт