СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 40 470
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви за отговорите,явно частната ясла е единствената алтернатива, ама там таксата не е 60 лв:)

# 706
  • София
Jen_Jen, аз живея в Надежда, офиса ми е в Стрелбище, съпругът ми работи на Константин Величков. И аз бях писала градини в Стрелбище, но нямаше места Simple Smile

# 707
Аз не бях кандидатствала в системата април, понеже изобщо нямах намерение да я записвам в държавна ясла. Мислих си, че като се върна на работа паричките ще стигат и за частната ясла...
Записахме я в една частна ясла, като свърши първата ми година майчинство и аз тръгнах на работа. Всичко беше много хубаво докато не започна да боледува през седмица за по две-три седмици. Да не говорим, че направи и една тежка пневмония, която лекувахме цели два месеца с антибиотици, един след друг..  #Crazy
И си казах - каква е ползата да давам толкова пари, за нещо което не може да посещаваме понеже се разболява постоянно там и детето все е болно както би било в държавните ясли.. newsm78 Ако ще се разболяваме и придобоваме имунитети то поне да е срещу 60 лв. месечна такса, а не 550 лв.  Joy
Сега майка ми като я гледа дори сополките не й текат в това студено време.  Heart Eyes
Единственото нещо заради което искам да я запиша в ясла е заради контакта и социализацията с другите дечица, който е много ценен за израстването и придобиването на социални навици.

# 708
  • София
Моя син го бяха приели в Обеля 2. Но до сега да чукна на дърво не е боледувал и не знаех как ще е зимата, на ясла. А и пътя до там е поне 1/2 час, с трамвайче Simple Smile И в крайна сметка се отказах.

Пожелавам късмет на надежденчета в събота.

# 709
  • София
Jen_Jen,ние в момента сме в този филм Tired

# 710
Болни и бяз ясла ли?  Tired

# 711
Единственото нещо заради което искам да я запиша в ясла е заради контакта и социализацията с другите дечица, който е много ценен за израстването и придобиването на социални навици.
                Да ти кажа,че работя в ДЗ и внуците ми прескочиха яслата.Най-голямата и най-малкия изобщо не са записвани и ходили,на малката дъщеря синът изкара един-два месеца с безброй отсъствия и рев и го спряхме,а сестра му ни беше строила да я взимаме на обяд и ходеше от дъжд на вятър.Разбирай - само когато нямаше кой да я гледа в къщи.Мога да те уверя,че нито един от четиримата не е загубил нищо като се е социализирал с другите дечица по-късно и са придобили социални навици на площадките в парковете сред децата от квартала. Laughing При това двете момченца ходят на ДГ от 2 г 5-6 месеца с по-големия набор и не виждам да са изостанали с нещо.Единственото е ,че спестихме от болестите в яслена възраст.Така,че след като има кой да ти гледа детенцето моят съвет е да се възползваш от помощта и да го дадеш направо на ДГ. Peace

# 712
  • София
Утре от 18ч. е родителската среща в ОДЗ 100. Не знам защо ги оставяме тия телефони и мейли, като уведомлението е в системата newsm78 И едва ли всеки приет дебне всеки ден за инфо.
Някой има ли някакъв телефон на тая градина? Нещо не си представям над 100 родители на едно място Rolling Eyes

# 713
  • София
Болни и бяз ясла ли?  Tired
Да,непрекъснато е болен,аз в болнични,а таксата си ни я прибират ooooh! ,но ние нямаме свободна баба Tired

# 714
Утре от 18ч. е родителската среща в ОДЗ 100. Не знам защо ги оставяме тия телефони и мейли, като уведомлението е в системата newsm78 И едва ли всеки приет дебне всеки ден за инфо.
Някой има ли някакъв телефон на тая градина? Нещо не си представям над 100 родители на едно място Rolling Eyes

Е хубава работа, а какво да правим тези, които едва сега разбират/и то благодарение на форума/ и нямат възможност да отидат, наистина за какво се остават тези телефони Shocked Ще помоля накоя мама, която присъства, да ми пише после на лични. Благодаря  bouquet

# 715
  • София
hellebore, ще ти пиша довечера Peace Кой набор е детенцето ти?

# 716
  • СОФИЯ
В ИСОДГ са качили 4 нови протокола от РГ. При някои е отбелязано, че с Ели не сме подписали.

# 717
hellebore, ще ти пиша довечера Peace Кой набор е детенцето ти?

Много ти благодаря  bouquet  Малката е набор 2007г

# 718
Вижте какво получих преди малко на мейла  Получихме информация, че ОДЗ 100 ще бъде пуснато в експлоатация от 15.12.2010 год. Моля, подгответе необходимите изследвания за постъпване. Всички въпроси, които ви интересуват, можете да уточните с директорката на детската градина.

# 719
Вижте какво получих преди малко на мейла  Получихме информация, че ОДЗ 100 ще бъде пуснато в експлоатация от 15.12.2010 год. Моля, подгответе необходимите изследвания за постъпване. Всички въпроси, които ви интересуват, можете да уточните с директорката на детската градина.

И аз получих такова писъмце.
Ама от 20 дек. до 5 януари няма да сме в София.
Та незнам как ще стане това с изследванията... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт