Раждане в Окръжна болница-София - 2010 г.

• 214 408
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
Някой случайно знае ли как вървят смените на д-р Дачева?

# 2 116

В този сезон, т.е. отпускарския абсурд. Ако разбереш, драсни дали е на работа, защото и аз имам път към нея.

# 2 117
Аз за тоновете разучих,започваш да ходиш 2 седмици преди термин.Аз трябва да ида някъде към 01.08.Не се заплаща нищо.

Това за тоновете се прави само от тези с избор на екип ли???А смятам да съм без избор, трябва ли да ходя според вас???

# 2 118
  • София
miuu аз също съм без избор на екип,но ще ми правят  Peace

# 2 119
  • София
Момичета, знаете ли новата такса от 700 лв важи ли и за секцио или има още нещо отгоре?

# 2 120
  • София
Доколкото разбрах секциото не се заплаща отделно.Само таксата си плащаш от 700лв за избор на екип.И при мене се очертава секцио,заради седалищното разположение и се позаинтересовах за това  Simple Smile

# 2 121
  • София

В този сезон, т.е. отпускарския абсурд. Ако разбереш, драсни дали е на работа, защото и аз имам път към нея.

Момичета, и аз ще съм благодарна за малко инфо по този въпрос.

# 2 122
Здравейте  Grinning интересува ме памперсите за болницата трябва ли да са не отварян пакет , държат ли на това .Или мога да си купя голям пакет и да си взема определена бройка за там  Thinking

# 2 123
Може и в обикновен плик да си прехвърлите 20-тина памперса.

# 2 124
Здравейте!
Знае ли някоя от вас колко струва гинекологичният преглед в частния кабинет на д-р Дачева? (не съм бременна)

# 2 125
  • София
Здравейте записвам се и аз тук, на 20-та седмица, първа бременност, момче:)
Досега съм ходила само на прегледи във Фемина но не съм си правила каквито и да било изследвания.
Дали има и други от Дружба 2? Някой да препоръча курсове за родители наблизо?
Благодаря

# 2 126
Може ли някой да каже между др.Жекова и др.Дачева коя ще ми препоръчате.Утре ще ходиме на отворени врати но незнам още към кого да се насоча.Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 2 127
Аз лично съм се спряла на д-р Дачева, страхотен доктор. За д-р Жекова за съжаление нищо не мога да кажа, не я познавам, но мненията, които съм чела за нея са положителни. Сигурна съм, че която и да избереш няма да сгрешиш.

# 2 128
  • София близо до Витоша
Здравейте!
Знае ли някоя от вас колко струва гинекологичният преглед в частния кабинет на д-р Дачева? (не съм бременна)

60 лв

# 2 129
  • София близо до Витоша
Може ли някой да каже между др.Жекова и др.Дачева коя ще ми препоръчате.Утре ще ходиме на отворени врати но незнам още към кого да се насоча.Благодаря ви предварително. Simple Smile

Дачева !!!

Общи условия

Активация на акаунт