? към младите шофьори(КИ) - 7

• 51 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Ами сега понеже паркирах на Позитано, колите са паркирани отляво! Аз как да паркирам отдясно  Laughing Пък то по принцип може, ако има място за разминаване или нещо подобно беше  Crazy

Heltah , so sorry  Confused Как те цапардоса?

# 151
Трейс, само задната броня ми отнесе. То се шашардиса момчето. Иначе как стана... хм, по Каблешков се движихме в посока България и искахме да влезнем в един паркинг, който е отдясно. И десен мигач си дадохме, ама тоя май беше попрекалих със скоростта и ни шибна отзад. Имаше 10 метра спирачен път. Той ни удари задна дясна броня с негова предна лява. А на голфа имаше само една драскотинка:) Абе, живи и здрави да сме. Тя си е за смяна задната и без това. Миналата седмица сменях предната и като видях вече, че работата отива на удар и първото нещо, което си помислих бе Само да не е предната броня Grinning. Добре, че отпуснах спирачката.

# 152
Ами сега понеже паркирах на Позитано, колите са паркирани отляво! Аз как да паркирам отдясно  Laughing Пък то по принцип може, ако има място за разминаване или нещо подобно беше  Crazy

тцък, не може  Tired сега в центъра правят акция и вдигат всичко наред дето е отляво при еднопосочна улица. Днес минах да видя - всички чинно са минали отдясно да си паркират. А досега винаги отляво. И аз не вярвах, че за такова нещо могат да ме вдигнат, та първо помислих, че колата ми е открадната като видях, че я няма  Shocked
Heltah , важното, че сте живи и здрави и не е било сериозен инцидент  Hug

# 153
Шанс, точно така. Всичко е добре, аз гледам от веселата страна на нещата. Grinning  bouquet
А между другото, на някоя от вас ако се е случвало подобно нещо, говоря за леко ПТП, отрускали ли сте спирачката или сте я задържали? Аз я отпуснах по навик не, ами инстикт по-скоро, пък после си говоря с приятеля ми, че то всъщност така е по-добре.

# 154
# 155
По случай голфа Wink)

# 156
 Laughing
Голф или не, истината е, че абсолютно никога, ама никога не сме застраховани и винаги очите трябва да са 4.

# 157
  • о`майна лунна нощ е
Шанс, точно така. Всичко е добре, аз гледам от веселата страна на нещата. Grinning  bouquet
А между другото, на някоя от вас ако се е случвало подобно нещо, говоря за леко ПТП, отпускали ли сте спирачката или сте я задържали? Аз я отпуснах по навик не, ами инстикт по-скоро, пък после си говоря с приятеля ми, че то всъщност така е по-добре.

Когато ме удариха преди една година, се радвам, че не бях на скорост, нито бях натиснала спирачките /изчаквах на място тогава/ и колата се подмести като ми се яхна онзи набор 85. Ако бях вкарала първа, /без да съм тръгнала/ все едно съм се засторопила на място и тогава щях да си поема удара в цялата му прелест. Не че не ми подскочиха пломбите - http://vesivas.snimka.bg/family/nie-sme.255624.15804276

Heltah - радвам се, че всичко се е разминало само със счупени ламарини/пластмаси. Важното е, че сте добре!

# 158
  • област Варна
Heltah добре, че си се разминала само с броня. Пластмасите се купуват.
А за мадамата със синия ситроен, ако става въпрос за Варна за една Ксара и аз съм я виждала и наистина е много неориентирана.
Аз да се похваля вече съм с нов термостат. От както се застуди колата държеше 75 градуса  Shocked ужас, не мога да си карам на газ. Пък тоя бензин доста вътрешно ми идва с моите ежедневни километри. Сега си държи между 80 и 90, ама пак може мааалкооо повечко да държи.

# 159
Момичета, отивам да се боря със застрахователите му:) Стискайте палци:)

# 160

А знаете ли какво е пернишки парктроник? - теглича да ти е яко назад, не скрит някъде.

А между другото, на някоя от вас ако се е случвало подобно нещо, говоря за леко ПТП, отрускали ли сте спирачката или сте я задържали? Аз я отпуснах по навик не, ами инстикт по-скоро, пък после си говоря с приятеля ми, че то всъщност така е по-добре.

Миналата година като карах курса, инструкторът ми разказваше как някаква мацка го е ударила на крастовище докато е стоял на светофара. Като я е видял, че няма да спре, е отпуснал спирачката, а после я е натиснал за да не удари този пред него.
Така че инстинктивно съвсем правилно си постъпила.  Peace

# 161
Така, значи: отидох в Булстрад, за 40 мин свърших всичко - заведох си щетата, по гражданска, попълних си документите и ми направиха огледа. Доволна съм.

# 162
  • о`майна лунна нощ е
Ако сте приключили щетата, до 14 дни трябва да платят. ДЗИ спазиха срокът при мен. Дано обезщетението си заслужава и не се налага да влагате и ваши пари в ремонта.

# 163
A някоя да кара А-класа с карбонова лепенка на предния капак  Laughing Laughing

Пак ли имаш факс?
 Mr. Green
Естествено Simple Smile Не спират да идват и не смогвам да ги обработвам  Laughing

# 164
  • о`майна лунна нощ е
Ох, ох .... лъвът се опитва да изреве с близо 400 лв. Щях да преритам като ми казаха и директно заявих, че такива пари за ремонт /по -скоро подмяна/ на таблото и механизма за мигачите няма да дам. Направо ще си купя нова кола, ако ще цяла зима да караме само на буркани с кисели краставички вкъщи.

Зарязах го в сервиза да оправят поне скоростомера и в знак на протест днес си наех шофьор и дойдох на работа с возило за стотина и отгоре хиляди лева.

/пп - с градския траспорт, за да съм точна/

Общи условия

Активация на акаунт