? към младите шофьори(КИ) - 7

• 50 186
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
DiDika, майстора поне каза че е от дисковете и са за смяна. ) пък в общи линии единствен на него му имам доверие, защото се занимава с тази марка коли. )
Иначе ABSа по едно време се вклчваше когато си иска, но отдавна го оправихме.

# 706
А имам една права и после широк завой, пускам на свободна на завоя си вкарвам 3 или 2. Не влизам на нулева в завой все едно лято ли е зима ли е  Simple Smile
Peace

# 707
В неделя на един селски път влязох в една дупка и изкривих две джанти  Embarassed ooooh! гумите спаднаха, добре че едни хора спряха и ни помогнаха
Голям срам и ужас

# 708
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро!
Включихте ли светлините?

# 709
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
да

# 710
  • при него
Добро утро Simple Smile
Аз моите не ги изключвам Simple Smile
Не пестя от крушки, зимни гуми и мигачи  Peace

# 711
И аз така, целогодишно карам с включени светлини. Grinning

# 712
от 1 ноем. за дължително а през другото време когато е дъждовно.

# 713
Да, така е, аз обаче карам целогодишно с включени, това съм писала.

# 714
тук светлините са задължителни целогодишно
в БГ също караме с включени светлини лятото
причината: когато гледаш лятото срещу слънцето, от колата насреща виждаш единствено светлините
особено важно е на магистрала, когато всички карат със 120 и ти се опитваш да се включиш
на силна слънчева светлина единствено светлините се виждат в далечината

# 715
и аз си мисля че извън града трябва да е задължително.Но никой не ни пита.

# 716
  • област Варна
Когато не се изисква от закона - извън града задължително, в града само при намалена видимост или в тъмната част на деня.

# 717
О, аз по принцип си карам на фарове.
Извънградско пък задължително без значение лято, зима.
Мразя шофьори, които не си включват фаровете извън града, виждат се доста по-късно отколкото тези с включени.

·٠•●♥ LOST ♥●•٠·˙, кофти работа, и аз преди месец и нещо изкривих 1джанта и гумата беше спаднала. Удоволствието ми костваше 300лв. (((((

# 718
Целогодишно карам на светлини.
Такива ситуации съм виждала, че бих подкрепила с две ръце да стане задължително и за Бг.
Тези дни четох за ЕС-наредба за задължително фабрично инсталиране на включените светлини целогодишно за новите автомобили, за старите - само препоръчително. Дано да стане задължително за всички.

Лост,
много е неприятно това с джантите. Има случаи, в които няма как да го избегнеш, така че няма какво да те е срам.

# 719
  • София
Съгласна съм с argun !Светлините трябва да са задължителни през цялата година. Hug

Общи условия

Активация на акаунт