Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 228
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • Атлантис, Галактика Пегас
Много е красив този Парижки пазар!  Crazy

Тези красоти са тук http://dump.ru/file/4844108
явно някаква китайска фирма е Blue Stitch
Но като го свалих видях че са с по над 100 цвята  #Crazy #Crazy #Crazy
Все пак го слагам тук на някой може и да хареса и да се престраши. Не знам за вас как е но за мен качеството на схеми малко ме съмнително.  newsm78

# 376
Момичета БЛАГОДАРЯ че ви има. Ако може схемичка на магнолиите и на това http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i162/1010/b3/1162a55bbf15.jpg.html
Такива красоти показвате, че ме е срам да пусна моите гобленчета.

# 377
много красиви неща сте показали моите поздравления на всички

# 378
  • БГ
di ni ,невероятно красив става Парижкия пазар!На коя фирма е комплектовка?
di_ni, невероятна красота!   bouquet Очите ми останаха в него!

Благодаря момичета за милите думи!
Гоблена е оригинал , дизайна е Дименшънс

# 379
Знам, че е много неориентирано, но се търси гоблен с темата Завръщане. Трябва да е кораб, който се прибира. Виждала съм го , но точно сега разбирасе не мога да го намеря, а обещах на свекърва ми  Rolling Eyes

# 380
Деси благодаря. Днес започнах с нея, удобна е, не разцепва нишките.
Поправила съм си линка за да видите комплектовките, шие се 1:1 , информацията е
за който се интересува.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 18:29 от Tsetsa2

# 381
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Знам, че е много неориентирано, но се търси гоблен с темата Завръщане. Трябва да е кораб, който се прибира. Виждала съм го , но точно сега разбирасе не мога да го намеря, а обещах на свекърва ми  Rolling Eyes

Аз го намерих на сайта на Милена стил. Дано някое момиче се вклчи със схемичка ако има. Успех в търсенето!  Hug
Иначе ето го на Милена стил варианта http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/2_27_111/products_id/102

# 382
  • Ловеч
мога да предложа това

http://picasaweb.google.bg/105151836672099002304/Gobleni#5528677994770303858

но тъй като схемата е е дно време, ако искаш мога да я пратя по пощата.

ще опитам и да я сканирам.

# 383
  • София
Здравейте Simple Smile
Извинявам се, че така нахълтам в темата ви  Blush , но не се сещамкъде другаде да попитам.
Решила съм да подаря на майка ми гоблена "Стария овчарник" Може ли да ме опътите къде в София могат да го окомплектоват на добра цена?
Благодаря предварително  Hug

# 384
Здравейте момичета! Аз се осмелих да пиша в петък и ако нямате нищо против да се включа във вашата компания.
Мимито и Светла , честито! Да ти се роди здраво и красиво бебе. За това си заслужава да прекъснеш шиенето на "Свети Георги".
Мама Галка,"Щастливо завръщане" на Миленастил, това, което показва Дуданка съм го виждала ушит с Ариадна. Много ми хареса. Цветовете са страхотно съчетани.
Колекцията на darinaia e страхотна. А бе кога и как уши всичко това?!! Поздравления.

Момичета, един въпрос към всички. Някой бродирал ли е със мъниста /?маниста/? Как става това? Откъде се купуват тези неща?

# 385
Меги61-мъниста,перлички , пайети и други малки щуротийки -  има в магазините за гоблени,конци,прежди и др.-така наречената кинкалерия.Но може би не навсякъде е така

# 386
Чак такива щуротийки не съм виждала в магазина за гоблени.
di ni, на Димитровградския пазар има всякакви дрънкулки. Ще намеря и мъниста, за да пробвам.
Всъщност аз питах намира ли се нещо комплектовано както са гоблените.

# 387
megi61  Hug  само да уточня (преди да са започноли всички тука да ми честитят  Crazy), че бебето не е мое , на приятели е , ще се ражда през декември  Heart Eyes  

# 388
Чак такива щуротийки не съм виждала в магазина за гоблени.
di ni, на Димитровградския пазар има всякакви дрънкулки. Ще намеря и мъниста, за да пробвам.
Всъщност аз питах намира ли се нещо комплектовано както са гоблените.

Да, намира се.И се намира в магазините за гоблени.Друг е въпросът, че не във всички магазини.Можеш и от чужбина да поръчаш или да си изтеглиш схема от нета и сама да си подбереш мънистата.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт