Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 222
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Всъщност аз питах намира ли се нещо комплектовано както са гоблените.

Виждала съм в магазина на Аксиома в София готови коледни комплектовки с мъниста, мисля че бяха на Орхидея комплектовки имаше ги показани ушити и изглеждаха супер.

# 391
eminav, имаш ли спомен за цените? За съжаление в момента няма как да търся в София. Виждала съм на снимка и много ми хареса.
Di-ni, аз пак ще се огледам по магазините за гоблени, но ако има нещо подобно, все щеше да ми направи впечатление. Права си, ще изтегля като начало някаква по-малка схемичка и ще опитам.

# 392
  • Пловдив
Гоблени с мъниста:

http://gobleni-manista.hit.bg/kartini.htm

# 393
Мимито и Светла, извинявай! Ама нали съм нова тук, грешно съм разбрала написаното. Пожеланието е в сила,независимо на кого е бебето. Да са живи и здрави! Това са хубави новини и вдигат настроението.
did _taq, благодаря. Сега ще ги разгледам.

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 14:13 от megi61

# 394
iskam da popitam nqkoi shil li e goblen vodenicata

# 395
Има ли някой да работи с РМ, опитвам се да разпечатам една схема, само че ми печати само половината символи, а другата половина не и не знам какво трябва да се направи.
И да попитам за един гоблен, тези на 22 стр., които Деси е показала, третия отзад напред ако се шие 1:4 дали ще се получи добре. Съжалявам че не мога да кача снимка.

# 396
За този гоблен питах.

# 397
  • София
Момичета, малко съм ви изпуснала, но ми е простено заради бебка.  

Почнах да шия ангелчето с цветята, но нещо не ми върви много бързо.

И понеже съм на Коледна тематика се сетих за едни ангелчета на Дименшън, май бяха осем на брой, които се шият върху пласмасова поставка, та се чудя дали не могат на обикновена панама Айда 14 да се ушият. Ако някой ги е шил, дайте акъл дали ще стане.

Освен това има едни конци дето не мога да ги конвертирам от Дайменшън в ДМЦ - Opal ribbon - 00026 и Mettalic ribbon - 00027. Какви ще да са им съответстващите?

Hug  

# 398
  • София
Освен това има едни конци дето не мога да ги конвертирам от Дайменшън в ДМЦ - Opal ribbon - 00026 и Mettalic ribbon - 00027. Какви ще да са им съответстващите?

Hug  

Ако не се лъжа, това си е някакво изобретение на Дим., затова не можеш да ги конвертираш  Hug Всъщност, това е лентичка, която се пришива директно. Момичета, нали не бъркам?
Ето една снимка, дано се отвори, това е Opal ribbon - 00026, значи на теб ти трябва подобна на това сребърна и златна лентичка
http://s55.radikal.ru/i147/0907/51/aa97904f5805.jpg

Цункай бебката от нас  Hug

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:03 от -=Деси=-

# 399
  • София
Мерси, Деси, ще я цункам

То и аз така предполагах, ама се чудих опал-а какъв цвят ще да е.

ДМЦ също имат металически конци, сигурно от тях ще взема.

# 400
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

И понеже съм на Коледна тематика се сетих за едни ангелчета на Дименшън, май бяха осем на брой, които се шият върху пласмасова поставка, та се чудя дали не могат на обикновена панама Айда 14 да се ушият. Ако някой ги е шил, дайте акъл дали ще стане.

Hug  

могат, могат Simple Smile Simple Smile

на бг неразграфена, бяла панама. шити са през нишка  Hug
и не конци, а лентички трябва да търсиш. покажи какво шиеш  Blush може да помогнем

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:30 от Goody

# 401
  • Варна
Здравейте!
Аз не пиша много,но много ви чета и се информирам от вас за хобито ни.
Това е последния ми завършен гоблен-Живописният фар на Дименшънс (не е пран и гладен,но нямах търпение да ви го покажа)
И едно мъниче-принцеса Белла

# 402
  • София
Имам някакви подозрения, че Фъстъчка пита за тези ангелчета newsm78

http://magic-stitch.at.ua/load/novyj_god/angelochki/1-1-0-365

Всъщност, сега като ги разгледах, повечето ги има и на отделни схемички, поне това с кънките съм го виждала 100%.

Goody, извинявай, чак сега видях, че си качила снимки  Embarassed

Didka82, разкошен фар!   bouquet

Последна редакция: вт, 19 окт 2010, 18:34 от -=Деси=-

# 403
  • София
Goody, Деси, да, тези ангелчета са...

Goody, а лентичките от къде да ги търся, дали ги има в магазина на ДМЦ? Сребърна и златна лента, нали?

Дидка82, наистина е много хубав!!!

# 404
Здравейте момичета чудни красоти сте показали. Аз не съм толкова добра като вас имам само няколко малки опита, но майка ми шие доста. Харесах си и това . Но може ли да ми разясните как да си намеря схемите, има ли нещо специфично при шиенето им и най- вече какви конци. Аз не съм в Бг, но пък и тук гледах в специализираните магазини има доста голямо разнообразие от конци и може би ще намеря точните. А и още един въпрос, извинявам се ако ви се стори прекалено глупав  Embarassed , но се шият трите елемента и се рамкират отделно и после се напасват или  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт