Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 118
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Днес доста мислих относно картичките и в крайна сметка реших да не правя за продажба, ако някой много настоява  може би ще му подаря.
Колкото и странно да ви звучи наистина снежните човечета ги правя за около час, шият се с малко цветове и ефекта идва от контура.
Ето тук може да разгледате много минита на коледна тема
http://picasaweb.google.com/katerinaketri76/TyjLiI?authkey=Gv1sRgCJHshPWh15KO5wE#

# 706
  • Плевен
Момичета,ние добре си говорим и всяка си казва мнението  Rolling Eyes,но поне една от вас правила ли е опит да си предложи картичките в магазин !Е, аз съм го правила,но проблема в България е че търговеца иска да печели повече от производителя!Него не го интересува ти колко труд си вложила,нито материали!Ако сам си предлагаш на потребителя/имаш магазин/ ,може би нещата ще стоят по друг начин!А иначе ,наистина "за всеки влак си има пътник"!
Слагам две картички -едната е с бродерия на панама,другата с изонит!И в двете съм вложила и материали и труд и най важното за мен любов!Засякла съм време - около 4 часа Mr. Green!И за това искат да ми платят 3 лева , а те я продават/ако има кой да я купи от 3.50 до 4 лева!Преценете сами -дали си заслужава да се продава!? Rolling EyesВие на колко ти оценявате ! Mr. GreenВярно на живо е друго! Wink

Точно защото си ценя труда ,не искам да си продавам картичките,а за пазарлък в България-изключено SadВинаги ще е в твой ущърб!Предпочитам да ги подарявам! Hug
Биляна -  Sad аз познавам и такива ,които не ценят и големите гоблени!Ние си ги харесваме,защото ни е хоби! GrinningТова е същото като с картините на известните художници!Но всички не можем да станем известни!Затова си шием за удоволствие , а с минитата/аз пък ги обожавам/ правим щастливи някой друг! Heart EyesНе вярвам че би изхвърлила ръчно изработена картичка!Аз дори в  магазините "втора ръка",като попадна на нещо което е ръчна изработка му се кефя! BlushВсичко е въпрос на личен избор! Peace

# 707
Здравейте момичета! Hug
По традиция, както всяка година, така и през тази ще имаме сериозна нужда от вашата подкрепа и творческа помощ за благотворителните базари на Фондация "Движение на българските майки"! Без вашите творения не бихме успяли да ги организираме.
Ето и темата, с официалната информация и всички изненади, които сме подготвили тази година...силно се надяваме, че освен помощта ви, ще посетите и самата инициатива! Очакваме ви!!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532626.0

# 708
  • София
Чудесна идея и уникални красоти! Ще го посетя 100%  Hug

Гудзи, честита лентичка! Лека и безпроблемна ти желая  Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 16:35 от -=Деси=-

# 709
  • Севлиево
Значи аз съм продала поне 5 картички от както съм започнала, а това е преди 1 година. Шия 10тина само коледни, слагам им цена 5лв и който иска. При мен обаче е друго, имам хора които ми ги разнасят по клиенти които могат да си позволят такава цена. Взимат си известен процент, но не и като този на истински търговци.
pepen изонита е страхотен  Peace жалко че нямам време да пробвам всичко което ми харесва  Sad

# 710
  • гр.Добрич
Аз също не обичам много картичките, но го правя за Коледния и Великденския  базар. Те са нещо дребно и сравнително бързо стават. За 1 час не мога да ги ушия, но колкото успея - правя. Наистина не си правят парите,но по 2 по 2лв. успяваме да съберем парички за децата. Правя и декупаж и други сувенри, но някои хора просто не се вълнуват от тези неща и не биха оценили нищо. Такива са и моите прителки, кото по цял ден нищо не правят и са много изморени, а аз имам 3 деца и пак намирам време за хобита или при нужда.

# 711
Ех колко коледни неща .....Пак няма да има време за всико...

# 712
  • Плевен

pepen изонита е страхотен  Peace жалко че нямам време да пробвам всичко което ми харесва  Sad[/b]

Благодаря ! Blush Hug

Преди време някой много упорито търсеше схема на този коледен чорап! ThinkingТоку що попаднах на него! PeaceНа който му се шие ,схема на ЛС по имейл! Mr. Green

# 713
ето ги сърните в рамка

# 714
  • Варна
Момичета бихте ли ме упътили каква /каунт/ панама  трябва да си купя за възглавнички,

# 715
  • София
Момичета бихте ли ме упътили каква /каунт/ панама  трябва да си купя за възглавнички,

Аида 10-11 - такава обикновено използва "Риолис"

С вълнени конци шиеш с троен конец, с обикновено мулине - с четворен конец. Ако шиеш с обикновени конци - става и Аида 14 и 16.

Лили, сърничките са станали чудесни!   bouquet

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 17:13 от -=Деси=-

# 716
  • Плевен
 SadМомичета ,коледното чорапче е щампа ,но с много добра резолюция!Моля Praynig ако има желаещи и от добра воля биха могли да му направят схемичка в графика  newsm10!веднага му пращам файла!Аз от тези неща бъкел не схващам Whistling ,признавам си без бой Mr. Green!Опитах по едно време ,но нямам такова търпение, не знам английски и съм самоука за компа Banghead!давайте вие -по-можещите и знаещите Hug!Ха сега да ви видя колко сте добрички  Wink!

# 717
  • ГОре на черешата...
Ето, готово е още от вчера третото мини, но исках да го снимам на дневна светлина:

# 718
 O,Mari_eta,чудесно е!Както и другите ти иероглифи!

# 719
я да сложа всички файлове към схемата на чорапчето, което пепен иска да ѝ преработят .
Не е никак трудно и за шиене направо от даденото.

Общи условия

Активация на акаунт