Бродирана красота - Гоблени 77

• 130 163
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • Атлантис, Галактика Пегас
Хубав обяд  Mr. Green
аз ших Трявна на Милена стил
подарих го на племеничка за свадба, много хубав стана.
Само че сега като търсих се оказа че ми остана само етапче, а рамкирания и сниман не мога да го намеря...  Crazy newsm78

# 601
Извинявам се на mari_eta, че чак сега си погледнах компютъра- бях в обедна почивка, която включваше една пилешка супа, мляко с ориз и две чаши страхотно червено домашно вино.  Crazy Кажете ми, как човек сега да работи, да разнася цифри и да сравнява ведомости.  newsm78 Но се радвам на mari_eta, че се е справила и без моя помощ. Йероглифите се шият много приятно - аз едно го шиех за три, максимум четири вечери.
Имам въпрос - гоблена "Трявна" предлага ли се от някоя друга фирма освен от "Милена стил"? И евентуално отзиви и цени.

Предлага се от "Български Гоблен" - Росица Бакалова. Даже аз ти препоръчвам от там да си вземеш:

http://goblen-bg.com/?page_id=2239

Като черна станция съм днес  Rolling Eyes

# 602
  • ГОре на черешата...
Като черна станция съм днес  Rolling Eyes

Но пък полезна черна станция Hug!

# 603
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Благодаря Ви за мненията. Още не съм решила какво ще правя. Имам скан на схемата на "Трявна" на Милена стил, но нямам ключ за нея. Е, по-скоро имам, но на него пише нещо от сорта на " ДМС 782 приблизително". Пък да си кажа отдавна сама си комплектовам гоблените и някой път ме е страх нещо да не съм  конвертирала правилно в цветовете. Все по-друго си е да ти е готов комплекта/макар, че и това не е гаранция за добро качество/. Но наистина не съм решила какво да си взема (защото ми харесват толкова много гоблени). Друг е въпросът , че в шкафа ме чакат поне десетина комплектовки. #Crazy   

# 604
  • София
Момичета, аз май тотално затъпях  newsm78 Къде са посочени цените на гоблените в "Шехерезада"?  newsm78 http://www.sheherezada.com/

# 605
  • БГ
Момичета, аз май тотално затъпях  newsm78 Къде са посочени цените на гоблените в "Шехерезада"?  newsm78 http://www.sheherezada.com/
Да ти кажа и аз нищо не мога да видя от техните гоблени.Не ми се отварят списъците отстрани за да видя картинките - има някаква указание за инсталиране на нещо си и там кликвах... ама после newsm78 - не можах да се справя.Ако някой знае как да изброи стъпките една по-една.А бе тия да нямат договор с някой GSM оператор - все натам ни насочават Mr. Green

# 606
Не си сама Деси  Joy
И аз нищо не виждам, само щампите им мога да раглеждам, друго не... Rolling Eyes

# 607
търся този гоблен temenujkago@abv.bg

# 608
  • Плевен

ShockedДа наистина стоя и ти чета поста с тази физиономия!Няма и седмица откакто искаше "Виенски валс"!Голям зор беше ,че ти харесва и ще го шиеш ,конци си купи ,няколко питания имаше за него /лично към мене/,отделно прочитайки личните ти публикации -всички постове са само "Може ли схемата или ключа ......."!Не така бе момиче !Покажи нещо  !Имам спомен ,че една Теменужка/може и да се лъжа ,ще проверя/бая критики отнесе в съседния форум,по тази причина!Ако си решила да си колекционираш схеми/то всички сме така де  Mr. Green/,няма лошо!но поне по нарядко!То и ние не сме библиотека за схеми  Joy!Всеки според желанието си прави услуга на някой за схеми ,но според мене малко прекали! PeaceТи беше първата,която ми се обади на ЛС да ми искаш схема на гоблен ,чиято поръчка още не беше пристигнала при мене!От там съм те и запомнила !Всеки път пишеш че си "нова",ама нещо май не минава вече! Mr. GreenПоне при мене! Grinning
Така че мила се поспри ,на 3 букви си седни и гобленче ни покажи,тогава за схема ни помоли! PeaceЗапочвам да се съмнявам че си само една теменужка или цяло букетче! newsm78/по-досетливите дано ме разберат  Crossing Arms Mr. Green/

И поредната схемичка в помощ на желаещите да творят коледни картички с любов! HugБродират се на един дъх! Wink

# 609
  • Съвсем в края на света
Kорделия, накара ме да се разровя в архива ми, събран благодарение на момичетата от този форум Simple Smile Как пък не са ми се зъбила, че не показвам.
Нищо лично Пепен Simple Smile
Така и така те споменах, мерси за схемичките, нищо че не даваш да се колекционират, прибрах си ги на сигурно място.
е това намерих обаче:

„Трявна”

ДМС
 1.       - 3770
 2.       - 3752
 3.       - 453
 4.       - 648
 5.       - 451/приблизително/
 6.       - 932 /или 926/
 7.       - 437
 8.       - 435
 9.       - 434 / или 869/
10.      - 801
11.      - 3031
12.      - 762 /да е малко по-светло/
13.      - 731 /или 580/
14.      - 3819
15.      - 3346 /приблизително/
16.      - 3362
17.      - 732 /приблизително/
18.      - 642
19.      - 762
20.      - между 905 и 906
21.      - 352
22.      - 301
23.      - 918
24.      - 973
25.      - 644
26.      - 3022 /или 3012/.
27.      - 3787
28.      - 3371

# 610
  • Плевен
Как пък не са ми се зъбила, че не показвам.
Нищо лично Пепен Simple Smile
Така и така те споменах, мерси за схемичките, нищо че не даваш да се колекционират, прибрах си ги на сигурно място.
е това намерих обаче:

Виж мила Hug с поста ми по-горе не съм искала да обидя ни най-малко някой че колекционира схеми!Нали и аз съм една от тях!Но явно не четете задълбочено преди да ми отговорите !Оставам с впечатлението че или аз не пиша РАЗБРАНО или вие не искате да ме РАЗБРЕТЕ правилно!Това което писах си е мое лично мнение по повод вечното искане на Теменужка за схеми и няма никаква връзка с останалите/писах че имам наблюдение и от съседния форум/!Не мога да разбера ти защо си се засегнала newsm78!За сведение-на мене ми е приятно да правя услуги /никой не ми е опрял пистолет в главата/!Правя го по мой личен избор и дори понякога се кефя повече от това че съм зарадвала човека с търсената от дълго време от него схема/такъв е и случая с Теменужка/!Но и ти напоследък рядко  пишеш във форума , а сега изведнъж се засегна! Crossing Arms ooooh!Както виждаш и аз вече рядко влизам Wink,само ви чета !Но има случаи в които /като предния,с 3 дневната  дискусия/не мога да се въздържа да нe си кажа мнението! Rolling EyesНякой,някъде беше казал по мой адрес че  много се обяснявам! newsm78Но като гледам и с много обяснения ,пак ще се намери някой който да ме е разбрал погрешно!Много хора-много мнения!

Както каза веднъж Сиса,форума е за гоблени , а не да си говорим или пишем за други техники и прочие!Така че Теменужка иска схеми!Който има възможност и отговаря и отслужва по желание!
Това е последната ми забележка в този форум ,не че на някой му дреме!И аз като всички ще си показвам бродерийките , ще ви коментирам гобленчетата и ще искам схеми!Все някой може да ми отговори и на мене ,не само когато пиша постове като горния!Тогава веднага все ще се намери някой да ме клъцне!
Приятен ден на тебе и на всички останали които имат добри или лоши чуства към мене/тяхно право/ newsm51!

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 10:04 от pepen

# 611
  • БГ
  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Mr. Green

tutune Намерих ти миличка от сапунената креда и тези дни ще ти я изпратя.С нея обаче само се натрива мястото върху ,което шиеш , за да изпъкнат нишките -  с нея не се разграфява.Аз правя тропоска с бял конец така - по средата един тегел нависоко,после тегел по средата на широко, а също и крайщата.С други думи очертавам действителните размери на гоблена с бяла тропоска и така шия на отсеци.Като стигна донякъде отшивам тропоската.

newsm78 Дали ме разбра? newsm78

# 612
  • Пловдив
Здравейте, неуморни! От доста време не съм влизала, а то темата се е напълнила с едни красотиииииии..... Аз сега да покажа нещо, не чак толкова красиво, но ушито със желание- просто тово беше първото детско гобленче, което започнах за сина ми.
http://ttab.snimka.bg/tapestries/gobleni.502429.21300991

# 613

Здравейте неуморни пчелички! Отдавна не съм показвала нищо,нямаше какво  Mr. Green ,но сега ще покажа три етапчета : вазата

молитва за дома (подарък за свеки )

и един платноход,започнат преди две години  Embarassed

трябва да стане това:

Лека и спокойна вечер!!!

# 614
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

е това намерих обаче:

„Трявна”

ДМС
 1.       - 3770
 2.       - 3752
 3.       - 453
 4.       - 648
 5.       - 451/приблизително/
 6.       - 932 /или 926/
 7.       - 437
 8.       - 435
 9.       - 434 / или 869/
10.      - 801
11.      - 3031
12.      - 762 /да е малко по-светло/
13.      - 731 /или 580/
14.      - 3819
15.      - 3346 /приблизително/
16.      - 3362
17.      - 732 /приблизително/
18.      - 642
19.      - 762
20.      - между 905 и 906
21.      - 352
22.      - 301
23.      - 918
24.      - 973
25.      - 644
26.      - 3022 /или 3012/.
27.      - 3787
28.      - 3371

Благодаря много. Но и аз имам същия ключ и за това попитах за нещо "по-добро". Благодаря отново за предложението, което получих на ЛС - просто съм трогната. Но се отказах от "Трявна" и днес следобяд си поръчах два гоблена на Риолис от Аксиома. Предния път бяха коректни и точни, не мисля, че ще имам проблем. Поръчах си № 808 и №809. Като пристигнат ще показвам.

Общи условия

Активация на акаунт