промени в приема за СМГ

• 91 543
  • 935
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На сайта на СМГ е качено следното съобщение:

"ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!!!
ВЪВ ФОАЙЕТО НА

СОФИЙСКА МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ

Е ЗАЛЕПЕН СПИСЪК НА УЧЕНИЦИТЕ, ПОДАЛИ ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ

В МАТЕМАТИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ

„ ОТКРИВАНЕ НА МЛАДИ ТАЛАНТИ” 2011 ГОДИНА

1. На датите 23-24 юни  2011г. от 08:00 до 15:00ч. могат  да се правят корекции на имена и данни в дирекцията на СМГ (маркираните в сив цвят редове съдържат неточности в имената и задължително трябва да бъдат корeгирани). Образец на правилните данни се приема в печатен вид.

2. На  25 юни 2011г. в СМГ ще бъде обявен Рейтингът  на учениците, съгласно Наредба №1 за прием в СМГ след завършен 4 клас на Директора на СМГ-

3. На 27 юни 2011г. от 08:00 до 15:00ч. могат да се правят допълнителни корекции на имена и данни в дирекцията на СМГ. Образец на правилните данни се приема в печатен вид."

Записалите се деца са 592!

# 226
Мами,кажете в колко започва състезанието на 25 06 и колко време продължава? Господин Стоянов е казал,че децата няма да имат чернови.

# 227
Цитат
Записалите се деца са 592!
Shocked Миналата година колко са били???

# 228
  • София
Миналата година децата бяха около 700 май. Сега може някои да са се отказали, ако не са събрали достатъчно точки от състезанията и са преценили, че дори да изкарат добре изпита, няма да имат шанс. А и набор 2000 е по-голям от 1999.

Само не ми е ясно, проблем ли беше да качат списъка на сайта?

# 229
  • София
Аз имам спомени за около 690 или 790, това 90 ми се върти в главата.

Някой да каже защо няма да има второ класиране? Като ги гледам някои хлапета са приети и в 107мо, 119то, 125то от сега и едва ли всички ще предпочетат СМГ, ако ги приемат и тях.

# 230
Аз имам спомени за около 690 или 790, това 90 ми се върти в главата.

Някой да каже защо няма да има второ класиране? Като ги гледам някои хлапета са приети и в 107мо, 119то, 125то от сега и едва ли всички ще предпочетат СМГ, ако ги приемат и тях.
Е как СМГ са велики, кой би дръзнал да избере друго Joy

# 231
 незнам и аз какъв е проблемът всичко, което стои на таблото да се пуска и на сайта....моите току що се връщат от курс, но таткото не е влизал в училището и не са видяли списъка, което е нормално- не зяпа всеки път вътре ако  детето е на курс, аз също....е, сега да  ходя пак да гледам списъка ли ??? да не говорим,че ако не се информираме тук, то нали сайтовете са им затова.......не е нормално всеки ден да ходиш до смг, за да видиш дали пък, аджеба. не е изнесена някоя важна информация на стената.......ама...... newsm78 ooooh! ooooh!

# 232
 според мен тези, които са предпочели едно от трите училища пред смг, са си се явили там, и са записани вече там, и не виждам причина да се явяват на изпит там, където няма да се записват.....освен това няма смисъл от второ класиране- просто ако някой не се запише ( в което се съмнявам), се обаждат на следващия в класирненто....

момичета, дайте оттук нататък да пишем само в едната тема, незам в коя, но да не разкъсваме коментарите си на 2 места ?

# 233
Всъщност на таблото са изнесени: имената, училището и точките от състезанията, според критериите за прием, в който детето е взело участие.
Мисля че е добре да си ги знаете(точките), че докато проверявах нашия младеж, около мен едни изненадани женици се опитваха да сверяват данни през телефони, познати и т.н, за да не се разхождали втори път.

# 234
доколкото разбирам, на таблото стоят :

1. списъците на отделните състезания ( които стоят отдавна)
2. списък на записалите се за състезанието - само по имена и училища, без точки ( което ще изнесат на 25.06)

може би е по-редно да пишем в тази тема....какво ще кажете ?

# 235
  • София
според мен тези, които са предпочели едно от трите училища пред смг, са си се явили там, и са записани вече там, и не виждам причина да се явяват на изпит там, където няма да се записват.....освен това няма смисъл от второ класиране- просто ако някой не се запише ( в което се съмнявам), се обаждат на следващия в класирненто....

момичета, дайте оттук нататък да пишем само в едната тема, незам в коя, но да не разкъсваме коментарите си на 2 места ?
Винаги може някое дете да реши да не се запише, независимо, че става дума за СМГ. Аз лично познавам 2 деца, които просто ще се явят за да се пробват и нямат намерение да си сменят училището.
Второто класиране е именно за това - за да става по прозрачен начин придвижването в листата на чакащите. Иначе защо трябва да има изобщо второ класиране и в другите училища - просто се обаждат по телефона. Въпросът е на чий телефон. Thinking

# 236

2. списък на записалите се за състезанието - само по имена и училища, без точки ( което ще изнесат на 25.06)

Всичко по-горе, но обединено в един списък.

# 237
 Rolling Eyesсмятам да запиша моя в 107мо ... пък като излязат резултатите от СМГ ако е успял ...ок ... ще го записвам там ...
друг е въпроса че вече ще е минало и последното / второ класиране/ в 107 и като освободи мястото на кого ще звънят ?!  Tired

# 238

Всичко по-горе, но обединено в един списък.

тоест, списъкът, изнесен днес съдържа : името, училището, точките от състезанията ? тоест, рейтингът е изнесен заедно със списъка на записалите се ???  извинявам, се че продължавам да доуточнявам( ах...как не отидох днес  да видя!) ,  това значи ли , че са изнесли и рейтинга, който пък според днешната информация в сайта им пише,че ще бъде изнесен на 25.06.........???

# 239
Името, училището и точките от състезанията(по състезания в четири колони срещу името на детето).

Няма изчисляван краен рейтинг.

Общи условия

Активация на акаунт