промени в приема за СМГ

• 91 580
  • 935
  •   1
Отговори
# 255
Запазете спокойствие, мами (ужасно трудно) и бъдете до децата си, преди и след изпита. Пожелавам успешна работа и весела ваканция след това.

# 256

... както и задачите и копие от бланката с попълнените отговори на теста - както на пробен изпит.

Нашата госпожа е казала, че бланката за теста ще е на химизирана хартия.

Успех на форумските дечица утре, дано да им е ден, усилията, които положиха през тази година заслужават награда!

202uu
Присъединявам се и аз към пожеланията за успех на децата ни! Късмет и спокойствие!

# 257
  • София
Да, спокойствие най-вече! За съжаление и аз и детето го изгубихме съвсем напоследък Sad
Успех на малчуганите!

# 258
Хайде за последно един тревожен въпрос( то каквото е,ще е за всички,ама...).МОят, разбрал (или недоразбрал) твърди,че утре за теста ще имат 60 мин, а на пробните не бяха ли по 75( и аз съм останала с такова впечатление) ?

# 259
  • София
te_dda, винаги за теста са имали по 60 мин и 120 за двете задачи за описване.

Успех и от мен на всички дечица и дано им е ден утре! Здраво се потрудиха тази година
със всички състезания и курсове, дано покажат всичко, което са научили  newsm10

# 260
мерси, карамелке !!! дано !!! наистина много усилия хвърлиха и децата, и ние !!!  Praynig Praynig

# 261
Традиция е децата на майки ( поне в момента не се сещам за бащи  Grinning ), пишещи във форума да се представят отлично на изпити, от които зависи приемът им в  определено учебно заведение. Надявам се и сега да е така. Стискам палци на всички! Тази година наистина беше доста натоварена, пълна със състезания и децата положиха много труд и усилия, за да стигнат до утрешното събитие. Желая ви преди всичко спокойствие - и на децата, и на родителите. Успех! fingerscrossed

# 262
дидева, твоето присъствие в темата поне за мен е специално , пожеланията ти също !!!!  bouquet  bouquet  bouquet...понаглеждай ни  и утре по обяд,когато поизтрещели ще обсъждаме задачите Simple Smile))), аз лично ще се радвам да се включиш в нашите вълнения !!!

Последна редакция: пт, 24 юни 2011, 23:57 от te_dda

# 263
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте и от мен !! Не можах да се включа за да пожелая успех на децата от форума преди изпита, но се надявам всички да са се справили максимално добре и да се поздравим/те като съученици Peace
Някой ще се включи ли скоро с решенията, защото на мен ще ми отнеме много време и усилия /и пак няма да съм сигурна за всички/  Embarassed

# 264
  • София
Ако се съди по вида, в който излезе моето хлапе и по това, което е направил - бих казала - доста тежък изпит. Имаме издънки и на теста и на задачите и единственото, на което ми остава да разчитам е, че и останалите деца са се затруднили.

# 265
  • София
Ако се съди по вида, в който излезе моето хлапе и по това, което е направил - бих казала - доста тежък изпит. Имаме издънки и на теста и на задачите и единственото, на което ми остава да разчитам е, че и останалите деца са се затруднили.

Ами засега и ние сме от тези с издънките, поне на теста, на задачите не съм проверила, защото се отчаях.

Ето отговорите на теста, като последните две не съм ги проверявала, нямам нерви:
1 - а
2- а
3- б
4 - в, тя е написала а)
5 - б
6 - в
7 - в
8 - в
9 - в, тя е написала г)
10 - б
11 - г
12 - г
13 - в
14 - а
15 - а
16 - 17
17 - 1015, тя е написала 1036 незнайно защо!
18 - 6840, тя е написала 9260
19 - 20, не съм го проверявала
20 - 0, и това не съм го проверявала!

# 266
  • София
Здравейте и от мен.
Маето момченце излезе доста притеснено, доста повече отколкото беше преди изпита.
Сверявайки си отговорите с едно приятелче установиха, че имат няколко различия в отговорите.
Ще чакам някоя мама да качи верните отговори, за да ги сверим.
Успех на всички.

Tufche, писали сме едновременно. Благодаря!

# 267
  • у дома
А някой може ли да качи някъде задачите  Hug

# 268
  • София
Моите отговори малко се различават от тези на tufche:

Ето отговорите на теста, като последните две не съм ги проверявала, нямам нерви:
1 - а
2- а
3- б
4 - в, тя е написала а)
5 - б
6 - в
7 - в
8 - в
9 - в, тя е написала г) б) (100)
10 - б
11 - г
12 - г
13 - в
14 - а
15 - а б) (14)
16 - 17
17 - 1015, тя е написала 1036 незнайно защо!
18 - 6840, тя е написала 9260 6420
19 - 20, не съм го проверявала 30
20 - 0, и това не съм го проверявала! 4

При нас са ред сълзи, ред сополи  Cry
На теста долу-горе добре (ако и аз не греша, че ми се
скърши мерака за решаване) - 3 грешни (-4 точки)
На първа задача обаче пак е решавал друго условие - с оставащи букви 3, а не 5.
След като си видя грешката (почвам да се чудя какво не му е наред на това дете, че
чете грешно условията - не е от очите, беше профилактично на офталмолог преди
седмица) така ревна, че повече не сме обсъждали. То и на мен вече не ми се говори.
Най-вероятно оставаме в 125 СОУ, 107 ни е твърде неудобно, за да си струва усилията
по придвижването всеки ден.
Ще чакаме 4.07, но без особен ентусиазъм  Sad

# 269
Моят е дал отговор на 18  задача - 8520

4260+4260=8520

Общи условия

Активация на акаунт