промени в приема за СМГ

• 92 216
  • 935
  •   1
Отговори
# 270
Моят е дал отговор на 18-а  задача - 8520

4260+4260=8520

Според мен е прав, защото първото условие е цифрата на стотиците да бъде възможно най-малката, в случая 2. Ако има с 1 вариант, то ще бъде верен той.

На 20-а е дал - 4.
На 16-а - 17.
Другите две със свободен отговор ги е сбъркал.

# 271
  • София
И в къщи е рев. Заяви ми, че в друго училище няма да учи. Приключваме с образованието  Simple Smile
Е, ще му е за урок... сега надявам се разбра, какво означава: "събирай си акъла, не си измисляй условия и пиши четливо "- намилам го цяла година, ама той над тези неща. Все пак си мисля, че като цяло резултатите ще са по-ниски.

# 272
 Всички ли днес ревеме  Laughing Laughing Laughing, и аз ревах, и той  рева.........малко гадно, ама ако и други са ревали, то положението може да не се окаже толкова зле  Laughing Laughing

Цитат
Ето отговорите на теста, като последните две не съм ги проверявала, нямам нерви:
1 - а
2- а
3- б
4 - в, тя е написала а)
5 - б
6 - в
7 - в
8 - в
9 - в, тя е написала г) б) (100)
10 - б
11 - г
12 - г
13 - в
14 - а
15 - а б) (14)
16 - 17
17 - 1015, тя е написала 1036 незнайно защо!ние пък сме писали 1050 , нямал време да проверява за по-малки числа  ooooh!
18 - 6840, тя е написала 9260 64208520  е писал , според условието за Р и за ЦИРК - най-голямото възможно
19 - 20, не съм го проверявала 30...и аз нямам нерви да смятам скокове, писал е 10
20 - 0, и това не съм го проверявала! 4и тука го е оплескал, писал е 1

текстовите задачи ги проверих, на първата А си смятал и той нещо друго,чел недочел..но другото му е вярно....втора задача я е решил с една лека грешка в първото подусловие, верни Б и В, поне по мои сметки, но това ще видим като вземем решенията..... ooooh! ooooh! ooooh!
реве нис е и на нас, и ние незнам с какъв ентусиазъм да чакаме този пусти заветен, 04.07....незнам защо толкова много ще ги бавят резултатите.....да не говорим,че вечерта на 04 няма и да се спи- ще прибавяме рейтинги, та да сме наясно още преди 06.07.......но е много жалко наистина, абсолютно съм с мислълта,че всички деца от нашите тук, имайки в предвид досега какво са показвали по изпитите, имат място там...... smile3518

# 273
  • София
Според мъжа ми /експертът в къщи/ отговорът на 18 зад. е 6420, при Р=2 /най- малкото четно число/. Иначе детето е писало отговор 9260.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 16:05 от dimma

# 274
На математиците май им е кеф да тормозят децата. Резултатите ще бъдат ниски, което повишава значението на четирите рейтингови турнира. Въпросът е да не се появят много деца, които досега не са блестели, а сега изведнъж, о, чудо, са показали изненадващо високи резултати.

# 275
Според мъжа ми /експертът в къщи/ отговорът на 18 зад. е 6420, при Р=2 /най- малкото четно число/. Иначе детето е писало отговор 9620.

8520>6420 според второто условие. Мнооого са се мъчили математиците, за да смачкат дечицата.

# 276
  • София
Според мен за да проличи добрата подготовка и талантът, задачите трябва да бъдат трудни. Ако детето е за това училище ще се пребори и ще влезе /рейтингът му е добър/, ако пък не е за това училище няма смисъл да се мъчим следващите три години с частни уроци и излишни нерви. Ще чакаме 04.07.11.

# 277
  • София
Като заговорихме за рейтинги много ми е интересно защо СМГ до момента не публикуваха в сайта си рейтинга на децата за да можем да си ги подредем и видим как стоят децата ни. И какъв е този рейтинг подреден по азбучен ред?!

# 278
На математиците май им е кеф да тормозят децата. Резултатите ще бъдат ниски, което повишава значението на четирите рейтингови турнира. Въпросът е да не се появят много деца, които досега не са блестели, а сега изведнъж, о, чудо, са показали изненадващо високи резултати.
  Hug

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 22:45 от te_dda

# 279
Като заговорихме за рейтинги много ми е интересно защо СМГ до момента не публикуваха в сайта си рейтинга на децата за да можем да си ги подредем и видим как стоят децата ни. И какъв е този рейтинг подреден по азбучен ред?!

ей такъв- да ти създават работа да броиш като малоумен....... #2gunfire #2gunfire #2gunfire..ужасни са в някои отношения !!!!

# 280
Абе хора, 15-20% връзкари, влезли по втория начин. Вие чувате ли се? А ако го вярвате наистина, как може да искате да учите в такова корумпирано школо?

# 281
Според мен за да проличи добрата подготовка и талантът, задачите трябва да бъдат трудни. Ако детето е за това училище ще се пребори и ще влезе /рейтингът му е добър/, ако пък не е за това училище няма смисъл да се мъчим следващите три години с частни уроци и излишни нерви. Ще чакаме 04.07.11.

Не виждам някой тук да се е похвалил, че детето му е чак толкова надарено. Може да има 5-6 такива и тогава да ги приемат само тях в СМГ и да им сложат един Сократ-Златилов да ги образова като в древна Елада. Резултатът от цялата тази операция до края на юни е само един - рев.

# 282
  • Sofia
Влизам да пожелая отлични резултати на всички форумски дечица  Hug. Дано са се преборили и     влязат в СМГ. Ако не успеят - не се отчайвайте  Hug. Има и втори шанс / след 7 клас /  Wink.
 Ако наистина децата ви обичат математиката - любовта им ще се съхрани и доразвие през годините. Вече има курсове за всички класове, желание да имат децата  Laughing.
 Пиша ви го от личен опит. Моят седмокласник не успя да се "пребори" преди 3 год. Оттогава , обаче не е спрял да се занимава със задачи. Ходи на курсове , упражнява се , и резултати са налице  Laughing. На националното състезание по математика / национален кръг/ стигна до 8 място  Laughing. Вчера излезе първо класиране за гимназиите - приет е в СМГ.
 Успокойте дечицата и им обяснете , че животът продължава  Hug.

# 283
На 20-та задача мъжа ми е сметнал , че се получават 5 начина. 5

# 284
  • София
Да, 5 са на 20-та задача. И при нас Мъжо ги сметна.

Общи условия

Активация на акаунт