промени в приема за СМГ

• 92 442
  • 935
  •   1
Отговори
# 525
  • гр. София
Благодарности и на pipi и на "анонимната майка" - страхотна работа сте свършили, момичета!!!! Simple Smile Hug Hug Hug

# 526
Няма какво да коментираме имената, щом хората не искат да им цитираш имената на децата си длъжен да се съобразяваш.

По повод тези деца без рейтинг - мисля си, че ще е цяло чудо да влезе някое от тях в СМГ, особено след този труден тест. Според мен ще са единици тези, които ще имат над 40 точки на теста. В тази връзка съм съгласен с написаното по-горе от tufche.

Иначе ... надеждата умира последна. Аз все още се надявам "балът" да падне под 80 точки, за да може и моя син да влеза, ама...  Confused

# 527
Качих версия след корекциите на Кумчо Вълчо Simple Smile
http://ermena.com/SMG_4klas_rating_2011_corrected.xls

В синьо съм отбелязала там където най-вероятно ще се разминаваме със СМГ (6 резултата общо които сме променили надолу).
Корекциите в жълто са такива за които най-вероятно е подадена молба за промяна и са отразени в рейтинга на СМГ.
Има и  една грешка(сиво) която не мога да оправя - едно дете е цитирано два пъти с малка разлика в точките. Има и две съмнения за резултати за Монтана и Дупница.. но там не може да сме сигурни и затова не съм коригила точките а само съм сложила коментар.

Мисля, че вече сме готови да посрещнем резултатите. СМГ вие сте  Joy

# 528
  • гр. София
  newsm10 ЧАКАМЕ ГИ!!!! Simple Smile

# 529
И сега, ако СМГ не изнесат данните в ексел, а пак само ги разлепят на таблото... ще ме накефят максимално!  newsm68

# 530
Изобщо няма да се изненадам ако постъпят така Joy, но най трудоемко беше да направите този рейтинг и въвеждането на малко точки, вече няма да е такъв голям проблем.

# 531
Vava, а ти представяш ли си какво ще е в 10 ч. в понеделник във фоайето на СМГ, ако не пуснат резултатите на сайта?  Rolling Eyes

Опитвам се да се сетя от кога не съм присъствал на такава (евентуална) бутаница, ама нещо не се сещам...  Laughing

# 532
Качих още една версия с корекции от ucu - на едно момиченце се намериха точките отбелязани в СМГ, на още едно дете за нанесени точки от СМТ.
http://ermena.com/SMG_4klas_rating_2011_corrected.xls

На стената на плача ще е страшно подозирам в неделя/понеделник. Колкото и да ми се иска след миналогодишната драма едва ли ще качат ексел.

# 533
  • sofia
До колкото разбрах от нашата учителка, на сайта ще качат резултати на 05.07.2011 и класирането на 07.07.2011

# 534
Vava, а ти представяш ли си какво ще е в 10 ч. в понеделник във фоайето на СМГ, ако не пуснат резултатите на сайта?  Rolling Eyes

Опитвам се да се сетя от кога не съм присъствал на такава (евентуална) бутаница, ама нещо не се сещам...  Laughing
А победителите как ще ги награждават? Всеки ще си води детето, а там на място ще му съобщят дали е победител или извън чертата? Това е немислимо. Ако няма резултати по-рано, аз въобще няма да отида, още по-малко да заведа детето на тоя цирк.

# 535
  • гр. София
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: резултатите ще са готови в събота следобяд - на 03.06.2011 г.!!!!!! (може би ще ги разлепят на външната врата в СМГ) smile3501

# 536
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: резултатите ще са готови в събота следобяд - на 03.06.2011 г.!!!!!! (може би ще ги разлепят на външната врата в СМГ) smile3501
03.07? Ураааааа, два дни по-малко драма! Мерси много elementaK   bouquet
Опа събота е 02 не е 03?

# 537
  • София
Нека някой да ги снима и да ги качи - ще направим класирането до 1-2 часа.

# 538
elementaК, от СМГ ли дадоха тази ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ? В събота или на 03.07 (неделя)?

# 539
  • гр. София
Информацията е 99,99 % сигурна - в събота следобяд ще са готови резултатите (аз съм сгрешила датата- в събота е 02.06.2011 г.) Аз в събота съм на Пампорово с моя математик, но ще изпратя телефона си на някой от Вас, за да се чуем!!!! Стискам палци на нашите дечица!!!! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт