промени в приема за СМГ

• 92 467
  • 935
  •   1
Отговори
# 510
Ето таблицата с корекциите от pipi http://ermena.com/RATING_SMG_Diff.xls
Благодарности за прекрасната работа!

Ето обновения рейтинг: http:// ermena.com/SMG_4klas_rating_2011_corrected.xls

Като цяло има корекции и в двете посоки. В разликите от pipi се включват и корекциите от мамите които писаха по-горе, така че ми изглежда, че работим в правилната посока.
Моля който види някакви проблеми да ми пише на ЛИЧНИ и ще коригирам.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:17 от peppia

# 511
Браво !!! Hug Hug Hug Отлична работа !!! Мерси на нашите трудолюбиви мами !!!....Ако и други от вас, които ще се постараят да намерят разликите, установят същото, то проверката  на класирането , поне според рейтинга, ще е изключително лесна задача !!!  bouquet  bouquet

# 512
Тези грешки, които аз открих, ги има поправени без две:
Има едно дете, която има 7.6 точки от ЧХ, а според файла, който изтеглих има 0 точки, а не 76. Ама може и да бъркам.
Друг непоправен - oт Кенгуруто са му дали 11.2 точки, а според официалния файл има 85 точки, т.е. 8.5 за рейтинга.

Това от мен.  Simple Smile

ПП. И още нещо - не е важно дали ние ще поправим рейтинга тук, а дали СМГ ще поправят техния. Много се съмнявам тези деца, на които са им дали да се "самонакажат" и да отидат да им намалят точките. Не знам дали няма да е добре някой, който познава директорката или някой учител да поговори утре с тях и да им даде списък с грешките, пък те нека после не го взимат под внимание...

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:49 от kumchowalcho

# 513
  • София
Цитат
Добре е също да не цитираме имена на деца в ефир!

Коректно е да не цитираме имена на децата - АБСОЛЮТНО СЪГЛАСНА!!!
При положение, че вече "изтече" информация с рейтинг в Excel неминуемо се стига до там.
Аз също призовавам да не обвиняваме СМГ в злоупотреби, това са числа, стават грешки и то неумишлени!!!

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:04 от pipi

# 514
Дайте ми някакъв мел на който мога да пратя моите изчисления там са на отделни шиитове и състезанията  но нямам време да го до проверя , защото утре ще пътувам рано ,Може да ви е от полза.

# 515
Благодаря.  bouquet
Според обновения форумски рейтинг, дръпнахме с едно място нагоре. Laughing

# 516
Аз също мисля, че не редно да обвиняваме, когото и да е в машинации, още повече, че до последно списъкът, който висеше беше пред очите на всички родители е с предупреждение за възможни грешки, а и в крайна сметка става въпрос за числа, възможни са грешки, но хубавото е, че са поправими .

Не е ли по-добре да изчакаме крайните списъци и тогава да коментираме в тази посока?  Естествено винаги ще има недоволни, "ощетени", както и ощетени, но на този етап всичко е предположения.

# 517
Аз също мисля, че не редно да обвиняваме, когото и да е в машинации, още повече, че до последно списъкът, който висеше беше пред очите на всички родители е с предупреждение за възможни грешки, а и в крайна сметка става въпрос за числа, възможни са грешки, но хубавото е, че са поправими .

Не е ли по-добре да изчакаме крайните списъци и тогава да коментираме в тази посока?  Естествено винаги ще има недоволни, "ощетени", както и ощетени, но на този етап всичко е предположения.

Подкрепям те 100%.
Някои постинги тук ми идват в повече, но пък ги приемам откъм "веселата" им страна. Поради тази причина, мислех да не следя темата до излизането на резултатите.

Наистина е по-добре да не се споменават имена на деца в темата. Ще помоля потребителите по-горе да се редактират. За пропуски и грешки в списъка има опция Лични Съобщения.

# 518
Това наистина е интересно - възможно ли е всички да са нямали информация за промените в приема ? Може би малка част са решили късно, не знам.  Или някои просто експериментират - въпреки, че е трудно да се повярва. Може и да изскочи някое генийче bowuu с 40 точки от изпита и рейтинг 0 !!!
Да възможно е. На една от родителските срещи имаше родители, които бяха искрено изненадани, че съществуват подобни състезания, както и че носят точки за краен рейтинг.

# 519
Да, пишете ми на лични моля или на мейла info at ermena.com.
Аз обаче нанасям корекциите така както трябва да са според официалните резултати от състезанията (както pipi ги дава).. ще отбелязвам разликите с отчетеното в СМГ в жълто, за да ги имаме предвид. Разликите не са фатални, но могат да променят класирането с две три бройки мисля.

# 520
  • гр. София
Поздравления за peppia за обновения рейтинг!!!!! Свършила си много работа - аз мисля, че СМГ могат да те вземат за консултант, за да им покажеш как се изготвя рейтинг и как се засичат резултати, точки и състезания!!!!  Peace

# 521
Поздравления за peppia за обновения рейтинг!!!!! Свършила си много работа - аз мисля, че СМГ могат да те вземат за консултант, за да им покажеш как се изготвя рейтинг и как се засичат резултати, точки и състезания!!!!  Peace
Всъщност аз само нанасям корекциите, а главната работа свършиха анонимната майка съфорумка(тя ще си каже коя е ако иска) и pipi. Но все пак благодаря и от тяхно име Simple Smile Форумът ни е голяма сила Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 09:49 от peppia

# 522
Махнах имената, за да няма недоволни  Wink
Въпреки, че не виждам каква е разликата дали ще са цитирани тук или в екселски файл, който може да бъде изтеглен от всеки... Както и да е.

Пак казвам, че каквито и рейтинги да правим, ако СМГ не си оправят нещата само си губим времето. Това, което ме притеснява е, ако нищо не поправят до 07 юли, да не кажат после "пито - платено" и да прецакат някого.

# 523
  • София
Благодаря много на peppia за ангажираността и прецизирането на "този списък"  bouquet

Това наистина е интересно - възможно ли е всички да са нямали информация за промените в приема ? Може би малка част са решили късно, не знам.  Или някои просто експериментират - въпреки, че е трудно да се повярва. Може и да изскочи някое генийче bowuu с 40 точки от изпита и рейтинг 0 !!!
Да възможно е. На една от родителските срещи имаше родители, които бяха искрено изненадани, че съществуват подобни състезания, както и че носят точки за краен рейтинг.

За да влезе дете без рейтинг и резултат от състезанието 40т., значи балът да е 80т., което ще рече, че на дете с рейтинг 30 ще са му достатъчни 25т., което ми звучи прекалено оптимистично!!!

# 524
  • гр. София
Подкрепям kumchowalcho - имената на децата ни са изписани на залепени списъци във фоайето на СМГ, качени са в сайта на РИО, в сайта на СМБ и т. н. т :........... така, че те не са тайна!!! Всеки може да отвори тези сайтове или да отиде до СМГ и да си ги коментира колкото иска !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт