промени в приема за СМГ

• 91 983
  • 935
  •   1
Отговори
# 615
покрай вас и аз започнах да се вълнувам много. Преди време мислех, че единственото,което мога да споделя в темата, е неудовлетворението ми, че сина ми не положи  труд и усилия, за да постигне желанието си - да велзе в смг. И докато вие споделяхте, че не притеснявате децата си с укори, ние със съпруга ми - обратно - ясно му заявихме, че ако беше решавал вкъщи, нямаше да има и капка съмнение ще ли го приемат или не. Защото е умно момче, разбира задачите, но само с това не става.....
Но сега покрай последните коментари и моята надежда набъбва, инетресува ме обаче
 дали в понеделник резултатите ще са публикувани и в сайта. Защото не сме в София и ако ги разлепят само на вратите ще трябва да ангажирам роднини.

# 616
Не се притеснявай. Аз така или иначе, както и повечето мами и татита тук, ще въведем точките от изпита в таблицата и ще направим класиране.
Аз лично, мисля да се занимавам само с първите 200-250 деца от предварителния рейтинг. За останалите мисля, че няма смисъл от гледна точка, че те биха изменили класирането най-много с 5-6 места.
Като го направим това класиране, така или иначе ще го пуснем във форума. Ако детето ти го няма ще ми пишеш на лично кое е детето и ще го проверя точно.
Но си мисля, че няколко часа след това вече ще имаме пълен списък с всички деца и резултатите им, въведени от някоя мама с повече време.

ПП. Ако пуснат екселски файл на сайта - всичко е ясно.

# 617
Благодаря ти. И на теб, и на майките, които давате актуална информация.

# 618
отново ме хваща нервата от 25-ти моето съкровище поне да имаше идея какво е направило на 2-те задачи за описание - но не помнел  Rolling Eyes иначе 18 точки на теста - уф това е една от най-дългите седмици в последните години

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 11:20 от мушица

# 619
Изобщо не се притеснявай. Първата от двете задачи са я решили повечето деца, особено пък тези, които имат над 14-15 точки от първия тест. Все до 25-26 точки ще ги добутате.  Wink

# 620
# 621
  • София
Пиша точно в тази тема, защото знам, че някои от вас ще ги приемат в СМГ.

Тази сутрин места за курса при Симеонов вече няма. Аз вчера реших да не ходя с големия корем, че се измарям да стоя права. И сега умирам от яд, че не си жертвах удобството.

Ако на някой от вас детето е записано на курс и го приемат в СМГ, моля да пише на лични, да се запишем на негово място.

Има места при друг преподавател, но не бих искала да повторя грешката от миналата година.

# 622
 добро ви утро  Laughing Wink

значи ,казвате, няма да е днес сигурно Simple Smile.....до колко ли ще е отворено учлището, за да проверим все пак...надеждата умира последна Simple Smile))

прогнозите ви за бала са много оптимистични, но да видим Simple Smile))

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 12:34 от te_dda

# 623
te dda не се сама - сутрин в 7 се мяткам на компа да проверя за ново инфо все пак аз ще мина към 15 часа през СМГ

# 624
чудя се и аз.....имам работа, затова се чудя....ако нямах работа нямаше да се замислям.....но..колкото повече го мисля, толкова повече стигам до извода,че щат нещат ще изкарат резултатите утре поне, ако не днес....защото това с анграждаването в 10 ч в понеделник го говори.....не вярвам сутринта в понеделник да изнасят резултати и след това веднага да награждават....

# 625
  • София
Аз също много се надявам да публикувате вашето инфо като излязат резултатите, защото и ние ще сме далече, далече на 4-ти baby_neutral Кой да ти предположи, че толкова ще забавят изнасянето им.
Не че не сме организирали знайни и незнайни приятели и роднини, въоръжени с фотоапарати, телефони.....
Така се надявах днес да се случи това................... Но както казва te_dda надеждата умира последна.
Нашата учителка обаче също каза, че ще ги изнесат на 4-ти, но нямала информация за бала - аз и не се познавам с нея - виждала съм я само 1 път преди 2 години, когато започна да ни обучава, така че и да има инфо няма да ми каже.

# 626
Аз имам приказка с нашия господин и ако знаеше нещо повече, щеше да ми каже. Ходил при комисията да види резултатите на неговите деца, но не са му дали инфо. Само за бала е успял да изчопли нещо.

# 627
А какви са тези курсове - за които тече записване в момента?

# 628
  • София
По математика за 5-клас. Ако детето не е влязло, да си продължи с математиката.

# 629
По математика за 5-клас. Ако детето не е влязло, да си продължи с математиката.
Както и за тези които ще се пекат на нашия огън след точно година. Ние бяхме тестовите зайчета с рейтинга Simple Smile Да се поучат от нас и да се готвят за СМТ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт