промени в приема за СМГ

• 92 457
  • 935
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хм... и за мен, която до този момент дадох най-оптимистичния минимален бал от 74т. и то не само защото така съм си решила, а защото си правих бая “задълбочени анализчета”  65-70т.  Shocked ми се вижда нисичко.
Много ще се радвам да е наистина така, защото това значи, че по-голяма част от форумски деца са в първите 50!!!

Ехаааааа, това ще е супер! Абе важното е да са в първите 100, за да не ни отпаднат децата при евентуални корекции.

# 601
kumchowalcho, сигурно сте повече от едни гърди пред нас, но не това е най-важното. Предлагам всичките да са ВЪТРЕ, пък обещавам, че няма да придирям дали сме на 80-то или 112-то място... Rolling Eyes

Не се засягай. Моят е на 99-то място, за това се пошегувах, че "ви водим с едно място".
Дано всички деца на съфорумци ни изненадат и влезнат вкупом в СМГ-то!

Аз ще съм доволен и да сме 113-ти... но със същите точки като 112-ия!  newsm53

# 602
  • София
Аааа, сега се сетих още нещо. То човек като не му издържат нервите само мисли. Някой знае ли какъв е регламента ако последните деца са с еднакви резултати всички ли влизат или се гледа кой кога е излязъл?

# 603
  • София
Цитат
Аз ще съм доволен и да сме 113-ти... но със същите точки като 112-ия! 
АБСОЛЮТНО!!! Joy

# 604
Аааа, сега се сетих още нещо. То човек като не му издържат нервите само мисли. Някой знае ли какъв е регламента ако последните деца са с еднакви резултати всички ли влизат или се гледа кой кога е излязъл?

Абсурд. Всички влизат. Мен така ме приеха в УНСС-то едно време - бях първи след чертата, но с еднакъв бал като на последния преди чертата.
Невъзможно е да се гледа кой кога е излязал.

Ето го и доказателството:

"Чл. 5. Класирането се извършва по следния начин: сумират се точките от изброените в чл. 3 състезания, като се вземат  по 1/10 от първите три състезания + 1/3 от четвъртото състезание и 2 пъти точките от петото състезание. Класирането се извършва по низходящ ред. Когато ученици са получили еднакъв брой точки и един от тях се класира, останалите се приемат над плана."

# 605
  • София
Лелееее то си го пишело! Ама който не чете всичко - СРАМ!!! Embarassed

Но бях чела в един друг матеметически форум за такива случаи и може би това ме е заблудило!

# 606
Не се засягам. Каквото-такова...продължаваме да се изприщваме вкупом... Confused

# 607
Лелееее то си го пишело! Ама който не чете всичко - СРАМ!!! Embarassed

Но бях чела в един друг матеметически форум за такива случаи и може би това ме е заблудило!

Виновна си - ще почерпиш!  smile3533

# 608
Зависи как ще закръгляват рейтинга, но ако е с 2 точки след д.т.(както ние правим) малка е вероятността да има деца с еднакви точки (не искам да ви разочаровам).

Все пак евала на СМГ за проверката 2ма +3 арбитраж. Едва ли миналата година е имало такова нещо. Поне ще знаем, че няма смисъл да гледаме работите на децата Simple Smile

# 609
  • София
Приемам! Дано обаче всички да имаме повод да черпим, ако не сме изтрещяли съвсем до понеделник!

# 610
  • София
Зависи как ще закръгляват рейтинга, но ако е с 2 точки след д.т.(както ние правим) малка е вероятността да има деца с еднакви точки (не искам да ви разочаровам).

Все пак евала на СМГ за проверката 2ма +3 арбитраж. Едва ли миналата година е имало такова нещо. Поне ще знаем, че няма смисъл да гледаме работите на децата Simple Smile

Абсолютно сте права. Защото тези цифри след запетаята унифицират бала. Малко са децата с еднакъв рейтинг.

# 611
Чуйте- резултатите няма да излязат преди понеделник. Сега говорих с нашия учител и той каза, че не дават информация за резултати дори на вътрешни хора, но това, което е разбрал е, че при средно добро представяне на състезанията и 25 точки от приемния - си вътре!

# 612
Чуйте- резултатите няма да излязат преди понеделник. Сега говорих с нашия учител и той каза, че не дават информация за резултати дори на вътрешни хора, но това, което е разбрал е, че при средно добро представяне на състезанията и 25 точки от приемния - си вътре!

newsm17

Явно ще се трепери до понеделник...  Confused

# 613
  • София
Цитат
Сега говорих с нашия учител и той каза, че не дават информация за резултати дори на вътрешни хора, но това, което е разбрал е, че при средно добро представяне на състезанията и 25 точки от приемния - си вътре!
т.е 20т. от състезанията през годината /което за мен е средно добро представяне, предвид максималния бр. точки/ + 25*2=50 от приемния = 70т. мнимален бал или поне сигурен, за да си класиран.

# 614
По-скоро 23-24 т. от състезанията + 25 т. от теста = 73 - 74 точки.

Това ми звучи по-реалистично.
Каквото и да е, явно на теста е била голяма сеч! Това, в което всъщност е надеждата за повечето от нашите деца, които са решили туй-онуй на 25-ти юни.

Общи условия

Активация на акаунт