промени в приема за СМГ

• 91 983
  • 935
  •   1
Отговори
# 660
Tsvunt, извинявай, че бях малко рязка, но наистина това, което си позволяваме да прогнозираме е базирано на обстойни анализи, а съдейки по коментарите относно описателните задачи май очакванията са   от 8 до 16 точки от тях. За това и предположенията за крайния резултат са доста колебливи. #Crazy
Няма за какво! И аз това имах предвид - предположенията за крайния резултат са доста колебливи. Пак се извинявам, че се намесих в темата - всъщност основната ми цел беше да призова към спокойствие, това е  Simple Smile

# 661
# 662
  • София
Няколко  пъти пробвах да ги отворя, но за съжаление Adobe Reader ми дава грешка. Може би причината е в софтуера на лаптопа ми.
Естествено, че не можеш да ги отвориш с Adobe Reader, това не е pdf файл, a .rar архив на jpg-ове.
Трябва да ги разархивираш с WinRAR и да отвориш картинките с какъвто Image Viewer имаш инсталиран.

# 663
Carmela, съжалявам не съм забелязала, че вече си ги качила!Желая на всички  спокойна нощ!

# 664
  • София
Добро утро  Simple Smile
Явно вече всички сме тотално изнервени. Няма страшно - вижда му се края, само един ден остана.

Аз също не знам какво точно е направил сина ми на задачите. Посмъртно не мога да го накарам да ги пререши подробно. Очакваме между 8 и 15 точки в най-песимистичния и в най-оптимистичния вариант. Мисля, че това зависи и от критериите и от оценяващите. На една подточка например не е имал време да решава, а само е описал как ще подходи, какъв ще е пътя на решението - от де да знам в такъв случай дали ще дадат някоя точка. Също не знам при вярно решение, но с техническа грешка дали има точки. Точно тази несигурност е най-изнервяща...

Още малко! Желая ви по възможност спокоен ден!

# 665
Добро утро, мами и татита!

Аз днес ще мина към 16 ч през СМГ-то, че така и така имам излизане. Ако са пуснали нещо - пуснали.
Ако ли не ... и утре е ден! То не остана вече.

Аз не съм изнервен дали ще влезе или не детето, а по-скоро ме вълнува на какъв стадий е в развитието си. Ако е успял да пребори 500 деца и да влезе вместо тях, значи се развива добре и мога да съм спокоен.
А на него ... хич не му пука. Цяла седмица един път не е попитал какво става. То може би и защото аз прибързах и веднага след изпита му казах, че шанса е минимален да влезе с това, което е решил. В последствие вече се оказа, че теста е бил наистина труден и има шанс. Но така или иначе умишлено не съм му казвал това, което тук коментираме, за да не му дам някакви надежди и после да ги срина. По-добре е, живот, здраве и късмет, да се израдва понеделник по обяд истински!

А и ... "подаръци ще има за всички от сърце!"  Wink
Заслужило си ги е детето...  Simple Smile

# 666
За радващите се ... че бала е 74 ... Не е вярно.
Преди дни дадох прогноза за 77-78 минимален бал. И тя е ниска !
Окончателният бал е леко по-висок.
Съжалявам , ако съм разочаровал някой.

# 667
Е, сега вече ще спя спокойно довечера. Разбрах, че нямаме никакъв шанс. Cry

# 668
А Вие откъде знаете това?  Пък и кого да разочаровате... та ние масово прогнозирахме минималния бал да е в  порядъка на около 74 - 80 т. Би било добре да се обосновите с по-точен отговор. Така само ни раздразвате, не мислите ли?...newsm78

# 669
Наистина се въртят вече какви ли не прогнози. А време не остана, така, че ... каквото сабя покаже. Утре по обед всичко ще е ясно - вече няма и 24 часа до тогава.  Peace

# 670
Бал > 79  . Това не е  прогноза - това са крайните  резултати.
Който иска да вярва  , който не - утре ще види резултатите.

# 671
Бал > 79  . Това не е  прогноза - това са крайните  резултати.
Който иска да вярва  , който не - утре ще види резултатите.
Ама чакайте малко... вие да не би да работите в СМГ? Колко категорично отсякохте крайните резултати... Rolling Eyes
Бал > 79... много относително звучи. Балът може да е равен на 80, 81,...85... Бъдете все пак по-точен, ако искате да сте ни в помощ.  Naughty
Значи така и така споделяте нещо, споделете го докрай или изобщо не пишете.  Peace

# 672

Най-после някой, който ги е видял, да сподели. А ние тук само си чешаме езиците!  Rolling Eyes

# 673

Най-после някой, който ги е видял, да сподели. А ние тук само си чешаме езиците!  Rolling Eyes
Не е сигурно колко ги е видял, иначе щеше да е по-точен... Може и просто така да си пише да ни подразни.  Stop 
Истината е утре, на стената в СМГ.  Peace
Аз не вярвам на нищо друго вече. Дето казват хората око да види , ръка да пипне.  Wink

# 674

Не е сигурно колко ги е видял, иначе щеше да е по-точен... Може и просто така да си пише да ни подразни.  Stop 
Истината е утре, на стената в СМГ.  Peace
Аз не вярвам на нищо друго вече. Дето казват хората око да види , ръка да пипне.  Wink

Ти така като ме гледаш... не усещаш ли майтапа в поста ми. Естествено, че не ги е видял/а резултатите. Но не изключвам да има връзки и да се е докопал/а до по-точни данни. Все пак с приближаването на понеделник лека полека и в данните на СМГ нещата стават по-точни и конкретни.
Няма значка. Утре ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт