промени в приема за СМГ

• 91 983
  • 935
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ама ние не ги обвиняваме в мързел. Напротив, те може би не искат да допуснат миналагодишната грешка и затова този път искат да са прецизни. Просто ние може би сме по-емоционални и не че нервничим, а си споделяме нетърпението.

# 646
  • София

е, то на някои ще им секнат, на други съвсем ще им потънат гемиите, ама поне присъдата ще е ясна Laughing Laughing

Така, де.  Laughing

# 647
Здравейте,

Преди седмица търсейки определена информация в Интернет, случайно попаднах на темата "Математически турнири - 10", която ме насочи и към тази тема.

Направи ми впечатление, че в темата "Математически турнири - 10" има доста линкове към теми със задачи давани на различни състезания.

Възможно ли е някой да постне линк към задачите от приемния изпит. По коментарите, които чета съдя, че са били доста трудни.

Благодаря предварително.

# 648
Има по-назад в темата един линк, потърси го, ако още е активен. Някъде след 25.06 - след теста.

# 649
Намерих ги на стр. 20, но за съжаление не успях да отворя файла.

# 650
И аз ще мина утре към 17.00, пък ако ги няма - значи ги няма! Confused

# 651
Всички сме притеснени, дори и темата е доста разводнена, но май и модераторите проявяват разбиране в момента.

# 652
Здравейте на всички и от мен  Simple Smile Може би не трябва да пиша - вие всички вече сте почти едно "тайно общество", но не ми издържаха нервите  - и моето дете кандидатства тази година в СМГ и, често казано, ако не бях попаднала на тази тема преди два дни щеше да ми е доста по-спокойно. Просто вие (повечето) само всявате паника - нищо няма да се свърши като детето не бъде прието в СМГ, нищо фатално няма и най-важното е децата да са живи и здрави! Разбирам вашата амбиция - аз също имам такава, но все пак... Успокойте се, хора  Simple Smile И не си правете изводи предварително, преди резултатите. Не знам, например, как разни хора във форума са сметнали, че детето им е на 50-то, 99-то или 100 и не знам кое си място, като не знаете резултатите на другите?! Аз например въобще не съм сигурна какъв е шансът за моето дете, тъй като не съм наясно какво е направило на втората част от изпита, но знае ли човек?!  Simple Smile Спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон, който живее на покрива  Simple Smile

# 653
...и хлапето вече е превъзбудено...до сутринта се правеше, че е забравил, но цял следобед е като полудял...непрекъснато разпитва, смята, беснее, смее се, после се замисля за дълго...а одеве преди да заспи ми бращолеви 30 мин. глупости...

Tsvunt, знаем със сигурност какъв е рейтинга на децата ни към момента на изпита. Всички знаем какво са писали на теста и въз основа на тази информация се осмеляваме да правим прогнози...освен това всеки от нас е проследил представянето на "конкуренцията" до момента, та прогнозите ни да бъдат максимално близки до истината.
Иначе - научих се да хвърлям боб, а мога да гадая и на чай... Wink

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 18:09 от Boten Mary

# 654
Добре, ясно, просто не знаете от останалите кой какво е направил... както и аз не знам, естествено, а и аз не мога да гадая на боб  Simple Smile

# 655
С риск да изнервя още повече една и без това доста изнервена тема, дали все пак някой не би публикувал линк към задачите?

# 656
  • София
С риск да изнервя още повече една и без това доста изнервена тема, дали все пак някой не би публикувал линк към задачите?

Задачите са на 20 стр. от темата, в постинга на Mirelli (шести постинг от началото на страницата).
Линкът е валиден, проверих току-що, jpg-овете се отварят без проблем.

# 657
Здравейте и от мен сега точно се пребарам в София,но видях че още сте на линия исках да ви кажа, че днес по рано се чух с една моя позната, която ми каза че последните са с бал 75 - дано да е така!!!!!  И каза , че са и казали , че резултатите най вероятно сте са закачени в понеделник рано сутринта. Предполагам 7,00-8,00 не знам какво сте значи рано  за тях,

# 658
Няколко  пъти пробвах да ги отворя, но за съжаление Adobe Reader ми дава грешка. Може би причината е в софтуера на лаптопа ми.

# 659
Tsvunt, извинявай, че бях малко рязка, но наистина това, което си позволяваме да прогнозираме е базирано на обстойни анализи, а съдейки по коментарите относно описателните задачи май очакванията са   от 8 до 16 точки от тях. За това и предположенията за крайния резултат са доста колебливи. #Crazy

Точно такава информация получих и аз от нашия учител - около 75 мин бал. Значи ние поне чакаме 4-5 точки от описателните общо...дано!!!

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 18:13 от Boten Mary

Общи условия

Активация на акаунт