промени в приема за СМГ

• 91 492
  • 935
  •   1
Отговори
# 705
Момичета и момче (Кумчо вълчо), много моля бързо да качите снимки с резултатите, защото няма да успея да дойда в 10 часа пред гимназията!!!
Стискам палци за нас и за всички вас!

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 09:01 от VAVA

# 706
Не се сдържам и пиша, надявам се да съм по темата.
 Миналата година преживях вашите вълнения. По-лошото е , че и детето ми ги преживя и то в рамките  на 24 часа.Тогава резултатите излязоха бързо , но всички знаем за скандала...Синът ми остана с една точка под чертата, като тестът му беше на макс и субективизмът в оценяването на описателните задачи беше решаващ.Разбира се , че се включихме в родителския протест, с надеждата това което се случи на нас, да не се повтаря повече.Знам, че чакането е изнервящо, но по-добре това и обективно оценяване от независми оценители, отколкото горчивите съмнения за нагласено класиране от миналата година. Сега детето ми е в математическа паралелка в друго училище, в което беше приет преди СМГ и добре ,че стана така, защото в ноща на резултатите се беше сринал. Наложи се да му обясняваме какво е корупция, връзкарство...защо се случва това, че не винаги всичко е справедливо и честно...От дистанцията на времето сега се чудя защо му причинихме всичко това?

Вашите деца имат много повече и по-справедлив шанс тази година.Желая успех на всички и кураж!

# 707
  • София
Ще я оставя отворена докато излязат резултатите и после - ключ.
Догодина пак.[/color][/center]
[/quote]

Ели, нека темата да остане докато излезе и крайното класиране на 7-ми, защото за децата, които са на границата оценките не значат нищо сигурно.

# 708
надявах се наша роднина да отиде до смг, но в крайна сметка отново разчитам на вас.

Успех на всички

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 09:31 от аглика

# 709
Цитат
Ще я оставя отворена докато излязат резултатите и после - ключ.
Догодина пак.[/color][/center]

Ели, нека темата да остане докато излезе и крайното класиране на 7-ми, защото за децата, които са на границата оценките не значат нищо сигурно.
Да, ще я оставя поне до тогава.

# 710
Здравейте, снимах резултатите на кой да ги пратя Дайте някакъв меил.

# 711

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 10:47 от peppia

# 712
thotho@mail.bg

Praynig

Много ви моля, пратете ги и на мен, няма да имам възможност да отида до СМГ днес.

# 713
mimi177@abv.bg
 Hugако може и на мен , pls!

# 714

mappi@mail.bg

# 715
# 716
delfina.2@abv.bg
моля и на мен
Благодаря

# 717
  • София
Нека някой да ги качи, моля  Hug

# 718
  • София
Конструктивно предложение: качете ги в нет-а и дайте линк!

# 719
info@ermena.com

Ще ви бъда много благодарен, ако ги изпратите и на мен. Поздрави.
pstojchev@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт