СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 192
  • 697
  •   1
Отговори
# 360

направихме сефтето Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз само да се изфукам Whistling

Томелисе,как си с лохиите?Аз вече откачам,от 3 месеца съм на сухо,ама още се оттича нещо си там по 1 ч.л. и ме е страх да не стане някоя беля,а и вчера падна още един конец,дали има още? Thinking

# 361
Мами според вас опасно лие бебчо да спинка по корем  newsm78 За сега това е единствената поза в която поспива поне малко в кошарата без да е на ръце  Confused
Да питам и аз нещо за лохиите  Embarassed При мен спря да се изтича кръв,но сега има едно такова жълто-белезникаво доизтичане-нормално ли е?

bubbast за това,че сме на "сухо".... не се оплаквайте при мен станаха 10м. и скоро не се очертава да вляза в отбора със "сефтето"

# 362

Да питам и аз нещо за лохиите  Embarassed При мен спря да се изтича кръв,но сега има едно такова жълто-белезникаво доизтичане-нормално ли е?

bubbast за това,че сме на "сухо".... не се оплаквайте при мен станаха 10м. и скоро не се очертава да вляза в отбора със "сефтето"

Ох,започнах вече да сънувам,че мъжо си хваща любовници,ужас Embarassed.А иначе  и моето течение вече е такова.

# 363

Ох,започнах вече да сънувам,че мъжо си хваща любовници,ужас Embarassed.А иначе  и моето течение вече е такова.

smile3532 smile3532 smile3532

Споко-любовница няма как при тези сладки бебоци и грижовна майчета  Crazy

# 364
Мами според вас опасно лие бебчо да спинка по корем  newsm78

Хайде и тук честито от мен !!!  newsm59   Grinning
Нали си ми видяла снимката във Фейсбук  Wink  Само изчакваш да заспи дълбоко. Майка ми ми каза, че аз само така съм спала няколко месеца.

И при нас секса е мираж от около 7 месеца.  Confused

А за аватарите да питам - след като се смали снимката къде я качвате, за да има линк към нея?

bubbast, утре имаме ден ден.  Grinning  Heart Eyes

# 365
Що имен ден? newsm78Не е ли месечинка? Thinking

# 366
Хи хи...дааам, това имах предвид с Ден Ден.  Wink Малък рожден ден.

# 367
http://imageshack.us/- ето тук и копираш вторият линк

# 368
Здравейте   bouquet
Сложих снимки в албума и аз  Heart Eyes Вече можете да ни видите   bouquet
Обаче пак нямам време да пиша  Sad

# 369
Обаче не съм много на "ТИ" с тези качвания и моите снимки са в албума с корицата коремче.

# 370
Ee, LITA_ Sad... дано се оправи бързо малчо, че представям си какво ти е.

akspet, на мен от години закуската почти всеки ден ми е овесени ядки (няколко лъжици), кисело мляко, мед , орехи, сусам (за разкош и калций Wink) и някакъв плод (много от тях вървят страхотно) или стафиди, ако нямам плод. И не ми омръзва тая закуска. Може да се добави канела или какао малко примерно.

Aila, и аз прочетох статиите, които даде на Teddy84. Определено вече се чудя дали при нас не се получава дисбаланс между предно и задно мляко. От вчера са й зелени и слузести акитата, а и експлозивни Simple Smile, както се изрази. Мъжът ми вчера като й сменяше памперса, само се чу едно "цръъц" и той като по филмите отскочи настрани, да избегне куршума Laughing. А нашата отстреля на половин метър Shocked. Обаче аз през нощта не можах да се опазя, нямам такива бързи реакции явно (не съм гледала толкова филми Laughing), та цялата ми ръка стана... А за това с какво съм се хранила последните няколко дни - единственото по-различно нещо от обичайната храна е тиквата - ядох три пъти, ако изобщо може да е оказало влияние.
Друго, което искам да попитам - тя се нахранва от няколко седмици вече за около 10-15 минути. Аз реших, че вече е станала по-ефективна в сукането. Но сега се чудя дали изобщо изяжда достатъчно от задното мляко. Може би трябва да съм по-настоятелна да яде по повече. Освен това през деня все още си се храним доста често - час и половина - два. Понякога и по-скоро започва да плаче. Та нормално ли е това за едно почти двумесечно бебе и дали всичко, което описах не навежда на мисълта за този дисбаланс?

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 06:32 от Люляк

# 371
  • Sofia
Добро утро!
LITA, бързо оздравяване ви пожелавам и повече никакви настинки!
vany666, честит рожден ден с малко закъснение, много много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet
За спането по корем и аз бях писала някъде напред в темичката, че като почне много да се пъне и да ръмжи и приплаква и я обръщам да спи по коремче, но все гледам да съм наоколо, че си върти главичката и ме е страх да не се задуши, а иначе доста й помага когато има колики.
И ние по цял ден се разнасяме - като почне от 8 сутринта да ръмжи и да се надува та чак към 17ч. се успокоява, защото тогава успява да се изака 2 пъти и след това пък само спи и яде до следващия ден и така. И аз давам Био Гая, но го давам от 3 дни и мисля, че е малко по спокойна, но го давам сутрин към 10, знам че трябва да се дава по едно и също време.
Имам едно въпросче към мамите на момиченца - как им правите интимния тоалет Simple Smile т.е. как ги почиствате и правите ли го? Мен малко ме е страх да я пипам, но гледам, че вътре се събира някакъв секрет или от кремчето е може би, макар че там не я мажа с крем.

# 372
Rossi, аз понякога чистя и там с мокри кърпички (но аз ползвам такива без аромати и други екстри), когато видя, че мястото се е изцапало от акитата. Иначе в началото наистина имаше бял секрет, но той беше от нашите хормони, докато сега ако има нещо, мисля че е изцапано. А когато я замивам, ползвам шампоан за цялото тяло и там.
Относно спането по коремче - аз така съм подкована от тук, че е абсурд да я оставя така да спи, дори и да й харесваше. Значи тук навремето са оставяли бебетата да спят точно така - по коремче, за разлика от Б-я, където мисля, повечето бебета са слагани винаги настрани. Та статистиката е такава, че много повече бебета са умирали от Синдрома на внезапната детска смърт, когато са спели по коремчета. И откакто това е забранено, случаите са намалели драстично. Но тъй като от позата по коремче те упражняват най-добре главичката, вратлето, се препоръчва да се държат така по няколко пъти на ден като са будни - но винаги под надзор, както и ти правиш.

# 373
Добро утро!!!

Честита ни месечинка!!!

Вани666,извинявай,че вчера не ти честитих рожденния ден,да си жива и здрава,и малчо много да ви радва.

Снощи имахме кошмарна вечер.Не стига,че спа до 22 ч. и после беше баня и т.н.,ами като каза че няма да спи,напъва се,ужас ooooh!,спала съм 2-3 часа само TiredСега съм като в транс.На всичкото отгоре нещо ме присърбя на гърдата и аз се почесох.Е да,ама какво да видя сега:едно голямо червено петно,или е обрив,или съм го пристъргала.Сега трябва да чистя,че кучката се скубе и е някакъв ад #Cussing out,направо ми идва да я  #2gunfire,после да сготвя,да ходя на консултация и дано ми остане един час да дремна.

П.С.Е,не успях да почерпя вируално и това е. EmbarassedНякоя съмесечинка да почерпи и вместо мен,моляяяя!!! smile3525

# 374
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте майчета. Чета ви,но нямам никакво желание за писане.При нас нещата доста се объркаха отново.Понеже непрекъснато Алекс ми е в ръцете и е трудно писането,ще копирам последните ми два поста от другата ми отчетна ,за да разберете какво става с нас.Честит рожден ден ,на рожденничките ,който пропуснах.Пожелавам ви много щастие,но преди всичко здраве.
Благодаря ви много на всички  Hug Hug Hug.Накратко.Вчера отидохме за редовен контролен преглед в Пирогов.Взеха и кръв,направиха и цветна снимка.Докато чакаме резултатите,нищо неподозиращи,дойде сестрата и каза таткото с Габи да си върви ,а аз да се настанявам в 4-та стая Shocked.За миг сърцето ми спря да бие.Мина ми през акъла ,за секунди ,какво ли не.Резултата беше,че е получила стеснение на хранопровода.Обясниха ми го просто ,като за мен.Ще я приспят с пълна упойка и ще и вкарат тръба през гърлото.От там с пластини ще се опитат да разширят хранопровода.Предупредиха ме ,че може да се наложи да се повтори пак тази процедура след месец ,ако пак има стеснение.Нарича се дилатация.Нямам думи да ви опиша как точно се чувствах.Дори аз ,която уж съм силна вече съм на края на силите си.Идваше ми да се кача някъде на високо и да се хвърля.Това мъничко детенце претърпя толкова неща.Важното е,че всичко мина.Предупредиха ме след 2 и половина нощес нищо да не яде.Едвам устиска горкото докато го приспят(тази сутрин в 9 часа).В 10 я свалиха в стаята и я включиха на система.В 12.30 изключиха системата  и ми дадоха да я нахраня,след това се прибрахме.По епикриза съм изписана на 8-ми (демек след 2 дни),но се радвам ,че сме си в къщи.Това преживяхме отново и съм сигурна,че добрия изход е и с ваша помощ. bouquet bouquet bouquet благодаря на всички ви  Hug Hug Hug.Сега отивам да се гушкаме и да папкаме .
Нас явно някой ни е проклел.Джони е болен тръгнах следобяд да обличам децата да го карам на лекар.Свалям памперса на Алекс и изпадам в шок.Под пъпчето и над пишлето издут един балон.Веднага ми стана ясно,че това е пъпна херния.Обадих се на Жоро и задавена от рев му казах,че детето пак ще бъде оперирано.След по малко от 20 минути той беше в къщи и вече пътувахме към Пирогов.Незнам Габи защо плачеше,но всички добре си поревахме в колата .Естествено диагнозата беше потвърдена.Прещипана пъпна херния и яйчник.Такива случай ги оперират веднага,но тъй като тя вчера е била под пълна упойка и вече има риск,операцията ще бъде в понеделник.Прибраха с натискане мехура на вътре,показаха ми как да го правя и аз и ме предупредиха да не и давам да реве и да се напъва.Ако не успея да отприщя мехура трябва веднага да отидем.Иначе в понеделник в 7,30 сутринта пак без да е яла след 3 през ноща и с багажа в познатата ни добре вече стая.Явно си имаме абонамент за там.Не мога да ви опиша как се чувствам,какво преживявам,колко ме боли .Тази мъничка душица,отново ще бъде подложена на операция.Здраво място няма по мъничките ръчички и крачета,цялата е надупчена и в синини.Какво ли още ми е подготвила ужасната ми съдба?

Общи условия

Активация на акаунт