СЕПТЕМВРИЙското дете,вече гука,папа и расте!

• 25 179
  • 697
  •   1
Отговори
# 375
AILA-  Имам нужда от съвет, от както започнаха коликите малакта не суче на 3 часа, а доста начесто и по малко, но само през деня, през нощта си се буди по режима. Та от два дни вече подържам температура 37.2 и се покачва, като се наяде бебока и се изцедя, спада, но след 15 мин. най-много пак започва да ме тресе. Та въпроса ми е какво да правя, ако изцеждам по-често няма ли да предизвикам по-голямо производство на мляко, а ако не цедя как да се справя с тази Т, чувствам се като парцал. Благодаря ти!

# 376
Емили,съжалявам,миличка.Вярвай,че всичко ще е наред.А Алекс доказа,че е борбено детенце,и че се справя с повратностите на съдбата. Hug

Неква си,право компреси и се цеди на ръка под душа.Аз моето така го отпуших.Действай по-бързо,защото моята Т стигна 38,6 и не е истина с две деца как се издържа.Ако си сама ще е малко трудно кога да се цедиш,поне за мен беше така,защото изглежда малката ме усети,че не съм в ред,и тя беше нервна също.

# 377
Емили, съдбата понякога е много коварна, но вярвам скоро ще се оправят нещата. Стискам палци следващите ти публикации тук да са само с положителни новини.  Hug

# 378
Емили, Hugще стискам палци всичко да се оправи по-бързо,и черната серия да спре най-накрая. PraynigАлекс е силно дете и вярвам,че ще се преборите със всички трудности.За теб майче  bouquet

# 379
Емили бъди силна,
след всеки залез идвало изгрев!
скоро всичко вече ще е наред

Hug Hug Hug Hug Hug

# 380
  • София
Aila, и аз прочетох статиите, които даде на Teddy84. Определено вече се чудя дали при нас не се получава дисбаланс между предно и задно мляко. От вчера са й зелени и слузести акитата, а и експлозивни Simple Smile, както се изрази. Мъжът ми вчера като й сменяше памперса, само се чу едно "цръъц" и той като по филмите отскочи настрани, да избегне куршума Laughing. А нашата отстреля на половин метър Shocked. Обаче аз през нощта не можах да се опазя, нямам такива бързи реакции явно (не съм гледала толкова филми Laughing), та цялата ми ръка стана... А за това с какво съм се хранила последните няколко дни - единственото по-различно нещо от обичайната храна е тиквата - ядох три пъти, ако изобщо може да е оказало влияние.
Друго, което искам да попитам - тя се нахранва от няколко седмици вече за около 10-15 минути. Аз реших, че вече е станала по-ефективна в сукането. Но сега се чудя дали изобщо изяжда достатъчно от задното мляко. Може би трябва да съм по-настоятелна да яде по повече. Освен това през деня все още си се храним доста често - час и половина - два. Понякога и по-скоро започва да плаче. Та нормално ли е това за едно почти двумесечно бебе и дали всичко, което описах не навежда на мисълта за този дисбаланс?
  Как сте с наддаването? Напълно възможно е зеленият цвят и вида на акото да е такова от коликите. Ако преглъща ефективно, гърдата омеква няма защо да се притесняваш за предно и задно мляко и за времето за което хапва. То може да е проблем само когато и след кат е сукало бебето гърдите остават пълни. Ако се оставя спокойно първо да се насуче от едната гърда и да я пусне само, тя да омекне няма никакъв проблем. Храненето е напълно балансирано защото получава и от предното и задно мляко, а и прехода не е някакъв рязък, а просто с течение на времето съдържанието на мазнини се увеличава. Ако искаш опитай просто ако в рамките на три часа иска да суче отново да предлагаш едната гърда само. Ако обаче тя е хубаво омекнала и си личи че почти няма мляко вътре, а бебка е още гладна задължително си и предложи и втората гърда. Няколко капки задно мляко не се равняват на 50 мл кърма, реално бебетата наддават от количество, а не от т.нар предно или задно мляко.

# 381
  • София
Емили, не искам да мисля какво ти е ...
Но там персонала доказа, че ги е грижа за децата и съм сигурна че ще направят всичко, което зависи от тях и че Алекс ще се оправи.
Прегръдки и кураж Hug

# 382
  • София
Емили , Hug !
Знам ,че много ви се насъбра този пореден тежък момент за вас ,но кураж всичко ще се оправи !
Както е казала Лита

след всеки залез идвало изгрев!
скоро всичко вече ще е наред

Hug Hug Hug Hug Hug

Молим се за малката душичка!

# 383
Емили  Hug ще стисксм палци всичко да е наред и да не се налага повторна операция за разширяване на хранопровода.

Да се отчета за вчерашната ни консултация- 4 640 и 56см. Пъпчето ни е много изпъкнало и за това ще ни го лепят другата седмица. Не е пъпна херния , а самият пъп е изкочил напред  Confused . Вие кой номер памперси взимате? - аз почнах тройката .
След поредната безсънна нощ с нетърпение чакам мъж ми да се прибере от работа и да си купя така хвалената Биогайа. Дано и при нас има ефект.....

ЧЕСТИТИ ВИ ПЪРВИ СНЕЖИНКИ
                                 НАПРАВО НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ    #Shocked.........                                                                                                                                                                                                                                     УЖААААААААААААААСССССССС!!!!!!!!!!!!!!

# 384
  • София
От три дена Йоана не е акала ,днес е четвърти. Sad .Пробвах два пъти термометър и не подейства.Дайте съвет какво да правя ,че детето много се мъчи .

# 385
  • у нас
кви снежинки, кви 5 лв- тук пече слънце. В стаята е и е легнало на дивана Mr. Green

bulbbast - лохиите бях спряли и след секса пак се появиха. Ще ви спестя коментара на таткото като му казах че пак се е появил теч Mr. Green hahaha

Емили- аз не съм много по тези неща, но отидете и запалете свещичка за здраве. Направете си курбан или де да знам и аз...
стискам палци скоро да прочетем добри новини Praynig

сега започвам да търся песни за детето да му пея, ама като и запея и тя започва да реве bowuu Joy
И аз като Данчето от шесторката- пея толкова фалшиво, че чак събуждам съжаление у хората baby_neutral

geryaleksandrova
единия вариант е да ядеш круши. ДР. изпий два дуфалака. Вярно е че и ти ще се изхождаш, но с кърмата ще отиде при детето Peace и е разрешен Peace

# 386
Какви снежинки бе хора тука вярно че е студено ама до сняг не сме стигнали, а само като се сетя, че преди месец и половина щяхме да измрем от жега Shocked

Емили-  всичко ще се нареди, така е било писано да се случват нещата Praynig Praynig Praynig
bubbast - Честита да ви е първата месечинка, да ти е жива и здрава душицата малка newsm51

# 387
Емили, най-важното е, че всички проблеми на Алекс са решими и ще се отстранят успешно Praynig Бъди силна и дано скоро всичко лошо остане зад вас Hug

# 388
Здравейте момичета,
Аз много,много нямам време да пиша,но ви следя редовно.Стискам палци на Емили Ари,сигурна съм че всичко ще се оправи Praynig
Да се похваля,че вчера ходихме за първи път на консултация,бебчо е качил 1200 и е пораснал с 2,5 см Heart Eyes,а аз се чудя защо така ми тежи това дете Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ако може една консултация с мамчетата с шевове,кога ви "паднаха" конците?Аз имах само 4,двата външни ми ги махнаха още в болницата,един си издърпах сама,той си се подаваше и нищо не усетих,сега пак ми се появиха конци,но боли като се пробвах лекичко да ги дръпна ,а мина месец и се чудя да ходя ли на лекар,ще се паднат ли сами Thinking newsm78 при вас как се отървахте от тях?

# 389
  • у нас
на мен към 20 ден ми падна кончето Peace

момичета с какво правите профилактика на рахит, като вигантола е изтеглен от пазара, а деавит няма по складовете ooooh!
аз имам един вигантол от сестра ми, но е от сериите които са изтеглени и сега се чудя какво да правя, а от утре трябва да започна да и давам Confused май ще трябва да и дам от това което имам - иначе ще рискуваме, въпреки че дават че при естествено хранените деца не е необходимо толкова ранно започване на вит. Д, но на мен не ми се рискува...

Общи условия

Активация на акаунт