аз само да се изфукам

Томелисе,как си с лохиите?Аз вече откачам,от 3 месеца съм на сухо,ама още се оттича нещо си там по 1 ч.л. и ме е страх да не стане някоя беля,а и вчера падна още един конец,дали има още?

За сега това е единствената поза в която поспива поне малко в кошарата без да е на ръце

Само изчакваш да заспи дълбоко. Майка ми ми каза, че аз само така съм спала няколко месеца.
... дано се оправи бързо малчо, че представям си какво ти е.
) и някакъв плод (много от тях вървят страхотно) или стафиди, ако нямам плод. И не ми омръзва тая закуска. Може да се добави канела или какао малко примерно.
, както се изрази. Мъжът ми вчера като й сменяше памперса, само се чу едно "цръъц" и той като по филмите отскочи настрани, да избегне куршума 
т.е. как ги почиствате и правите ли го? Мен малко ме е страх да я пипам, но гледам, че вътре се събира някакъв секрет или от кремчето е може би, макар че там не я мажа с крем.
,спала съм 2-3 часа само
Сега съм като в транс.На всичкото отгоре нещо ме присърбя на гърдата и аз се почесох.Е да,ама какво да видя сега:едно голямо червено петно,или е обрив,или съм го пристъргала.Сега трябва да чистя,че кучката се скубе и е някакъв ад
,направо ми идва да я
,после да сготвя,да ходя на консултация и дано ми остане един час да дремна.