След раждането на Симона първите няколко пъти си ме боля"(изглежда докато се окара мястото

. Сега бих те посъветвала да следваш режима на Катрин и да спреш с цеденето, за да може да „влезете в крачка” и да се регулира количеството към нуждите на бебето. Ако в даден момент има напрежение или болка в гърдата, може да изцедиш до облекчение (но това е съвсем малко, колкото да се почувстваш по-добре).
.

)). А относно алкохола - по една биричка вечер задължително. А и помага за увеличаване на кърмата
).
Но сега положението е далеч по-добро, само дето ми седи малко твърдо където са шевовете. А за секс - мисля след една седмица да се престраша ... с презерватив и лубриканти разни.
с две думи Да почвам ли да я цедя, разбира се не до края???? И още един въпрос, бебета като повърнат след ядене една лъжичка това означава ли, че са "преяли" ??? Че той до скоро въобще не беше повръщал, но от няколко дни задължително връща 1 лъжичка.
- докато я сложа и отцепи, дори не знам дали успях да го вържа правилно.
. 

Не знам какво да ги правя вече...
лудница
,но тя да си кажела жената.По този повод аз съм много доволна от нея.
вечер понякога по 10гр бейлис или малко бира.Предлагам да си направим група за почитатели на бейлиса