Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 934
  • 533
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря х_diabet_mama, ще се свържа с vivacom да видя дали могат да направят нещо. Днес пак не мога да вляза.  Sad
Пробвай да си почистиш кеша, бисквитките и тем подобни, и тогава пак да влезеш!

# 451
Бих се включила,но при мен сайте не се отваря.

# 452
Бих се включила,но при мен сайте не се отваря.

Здравей, какво точно ти показва? При мен сайта се отваря без проблем.

# 453
От време на време се явяват някои проблеми, включително да не можеш да се логнеш. Като идея, логни се в триваго.ком ( не в триваго.бг) и оттам пиши на гида си. Вече се логваш в различните платформи с едно и също потребителско име. Разбира се, не можеш да пишеш мнения на български от триваго.ком, в периода в който триваго.бг ти е недостъпен; трябва да подадеш сигнал и да чакаш

# 454
Писах, че имам проблем, а забравих да напиша, как се реши. Grinning Оказа се, че и други имали подобен проблем с някой сайтове, след рестартиране на модема всичко се оправя. Сега, пак често ми дава тази грешка, рестартирам и после всичко е наред. Laughing

# 455
Имам един въпрос, относно кандидатстването за редактор. След събиране на необходимите мили, 50 снимки със средна оценка 80% и сме активни във форума, колко време отнема, за да разберем, дали ще бъде одобрена кандидатурата или не?

# 456
За да бъдеш евентуално повишена, трябва да пратиш кандидатурата си на гида си или на Ани - все пак ние няма как да знаем какви са ти намеренията и амбициите, пък и не е задължително потребителите да станат редактори - само ако искат  Wink

След това кандидатурата ти се разглежда и ще бъдеш повишена тогава, когато 4ма редактора и мениджъра на общността са убедени, че ти можеш да бъдеш добър редактор.

# 457
Е, това, че трябва първо да кандидатствам, ми е ясно. Благодаря за отговора. Wink

# 458
Извинявай, не бях сигурна дали ти е ясно, защото не съм виждала твоя кандидатура и ти във въпроса си беше споменала само другите условия.

# 459
Няма проблем, аз имам още малко да събера, до необходимите мили, но ми беше любопитно. Наистина благодаря за бързия отговор.
Сега съм малко заета с други неща и не искам да кандидатствам, преди да съм сигурна, че ще мога да отделям необходимото време. Независимо дали ще ме приемат или не, трябва да знам, че ще мога да се справя преди всичко.

# 460
Записвам се в темата.  Wink Тепърва ще почвам да пиша мнения. Регистрирах се в co.uk, ще си пиша на английски. Предполагам в bg може на български?

# 461
  • София
Като член на ЮК можеш само и единствено на английски, за съжаление не може да прескачаш при нас и да пишеш на БГ:(

# 462
Благодаря за помощта!
Искам да попитам как добавяте обект? Става въпрос за Къща за Гости "Ася" в Сапарева Баня, и още много, които не са включени в сайта. Ще съм ви благодарна Simple Smile

Очевидно е, че просто не мога да се ориентирам все още. Добавям разни обекти, но никога не излизат в града, в който искам. Защо е така?

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 21:06 от Pure Adoration

# 463
Благодаря за помощта!
Искам да попитам как добавяте обект? Става въпрос за Къща за Гости "Ася" в Сапарева Баня, и още много, които не са включени в сайта. Ще съм ви благодарна Simple Smile

Очевидно е, че просто не мога да се ориентирам все още. Добавям разни обекти, но никога не излизат в града, в който искам. Защо е така?

Необходимо е да мине определено технологично време преди обектите да се появят при търсене с търсачките. При въпроси винаги може да се обръщаш към своя гид.

# 464
  • София
Здравейте, триваго спира начисляването на мили за качени снимки и мнения, ако имате такива, побързайте и ги качете сега.
За повече информация, вижте секция новини или пишете на гида си.
За компенсация имаме нови функции, които може да са Ви интересни.

Общи условия

Активация на акаунт