Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 939
  • 533
  •   1
Отговори
# 330
Богиня:)))  Hug то си е за възмущение  Stop
Да, потвърждавам това в  Триваго е копирано от мнението на Богиня в темите за спа хотелите, чак изказа й са опитали да повторят .
За мен лично това поставя под съмнение всички мнения в този сайт...

# 331
За мен лично това поставя под съмнение всички мнения в този сайт...

Напълно съгласна. Чела съм такива глупости за неща, които съм видяла с очите си, че вече не отварям този сайт дори и никъде другаде да не намирам информация.

# 332
Здравейте,

Регистрирах се в Триваго и какво беше удивлението ми, когато открих собственото си мнение от БГ мама, отново от темата за СПА хотелите, прекопирано дума по дума от същата госпожа sve1977. Shocked

Може ли някой да ме посъветва как да постъпя, на кого от Триваго да я репортна.  #2gunfire

http://www.trivago.com/kostenec-446977/hotel/ezeroto-1141812/review-o454388#screenmodule:%22base=/screenform.php&pagetype=comment&action_type_id=3&reference=454388%22

# 333
На никой не можеш да я рипортнеш. Тези идиоти от този сайт се покриват като мишки като има такъв случай. Писах на кой ли не и още не ми е махнато мнението. Очевидно е, че искат да имат повече мнения и им е пределно ясно, че тези мнения са откраднати и не им пука. Аз писах мейли, лични, на администраторите на сайта, както и в  тази тема - отговор няма никъде

# 334
На никой не можеш да я рипортнеш. Тези идиоти от този сайт се покриват като мишки като има такъв случай. Писах на кой ли не и още не ми е махнато мнението. Очевидно е, че искат да имат повече мнения и им е пределно ясно, че тези мнения са откраднати и не им пука. Аз писах мейли, лични, на администраторите на сайта, както и в  тази тема - отговор няма никъде

Писах на customer service. Дадох линк и към твоето мнение, пък дано два случая да имат повече тежест. Доста ми секна ентусиазма да пиша в Триваго.

Така или иначе някой, който говори български, ще трябва да провери съдържанието. Според мен има достатъчно основания или да се изтрият двете мнения, или да се изтрие потребителя, или поне да му се вземат милите за нашите мнения. Във всеки случай е видно, че има нередност.

# 335

Хайде малко по-леко с определенията когато не знаеш какво става, може ли?

Лично аз не получих съобщение нито тук, нито в триваго. Четох темата и писах веднага на админа за мнения, но той за жалост няма техн. възможност да ги трие тези мнения, иначе до сега разбира се нямаше да ги има вече. Мениджера на платформата го няма в момента, за жалост се налага да чакаме няколко дена.

Снежи, разбира се че крадени мнения се трият и с това и милите за тях!

# 336
Татяна, мерси за бързата реакция! Ето, нещата се нареждат.  Grinning

# 337
На никой не можеш да я рипортнеш. Тези идиоти от този сайт се покриват като мишки като има такъв случай. Писах на кой ли не и още не ми е махнато мнението. Очевидно е, че искат да имат повече мнения и им е пределно ясно, че тези мнения са откраднати и не им пука. Аз писах мейли, лични, на администраторите на сайта, както и в  тази тема - отговор няма никъде

Да наречеш хора които не познаваш идиоти, е не само грубо, но и жалко за една жена. Смехотворно е да обвинявате цял сайт, за това, че някой си е позволил да открадне ваше мнение. Има си гидове и редактори към които сте можели да се обърнете, не тук да правите селски панаири.

# 338
Има много лесен начин да се хванат копираните мнения (и не само) - http://www.copyscape.com/  Peace

# 339
Мисля, че въпроса с копираните мнения ще се резреши без излишни страсти.
Нека да не го раздухваме допълнително.  Peace

Аз имам един въпрос - относно описанието на хотели, които нямат такова. Днес си написах първото и като гледам май ще ми го отхвърлят, понеже е по-малко ат 1000 символа. Дали после ще мога да си го редактирам, защото не пазя текста?

# 340
Снежи, минимума при описанията е 900 символа, не 1000  Wink  и няма да последва отхвърляне само поради броя знаци. За жалост няма опция за редактиране, и на нас ни се иска да има, но за жалост понастоящем трябва да се справяме без тази възможност.

Във форума имаме теми с най-важното около описанията, хубаво е да ги прочетеш   bouquet

# 341
Снежи, минимума при описанията е 900 символа, не 1000  Wink  и няма да последва отхвърляне само поради броя знаци. За жалост няма опция за редактиране, и на нас ни се иска да има, но за жалост понастоящем трябва да се справяме без тази възможност.

Във форума имаме теми с най-важното около описанията, хубаво е да ги прочетеш   bouquet

Ще се информирам, мерси.

# 342
  • Пловдив
По добре късно отколкото никога - току що разказах за вчерашната ни разходка.

# 343

Хайде малко по-леко с определенията когато не знаеш какво става, може ли?

Лично аз не получих съобщение нито тук, нито в триваго. Четох темата и писах веднага на админа за мнения, но той за жалост няма техн. възможност да ги трие тези мнения, иначе до сега разбира се нямаше да ги има вече. Мениджера на платформата го няма в момента, за жалост се налага да чакаме няколко дена.

Снежи, разбира се че крадени мнения се трият и с това и милите за тях!
Аз бях доста лека. Чаках доста дни за да ми махнат мнението. Е, махнаха го. писах на админи, на консултанти и на който успях. Писа ми някаква жена приветствено писмо, писах и след 2 минути за проблема и се покри, останаалите не отговарят. Не е редно когато чакаме мениджъра на платформата, който го нямало просто никой да не отговаря. Дали пък щеше да му стане нещо на някой ако напише половин изречение - прочетахме ви,  ще реагираме, но в момента нямаме възможност. Въпросното момиче, което ми отговори след дни също се държа доста абсурдно, но поне изтри мнението. Публикувала съм сега няколко мнения за хотели там и от 5 дни питам Ани (моят гид) и който намеря отново (включително до момичето, което изтри въпросното мнение) как се качват снимки, защото при мен опцията за качване на много снимки едновременно не работи - е, пак няма отговор. Сигурно са супер заети през тези няколко дни, но ентусиазма за писане в този сайт се изпаряява доста когато непрекъснато удря човек в стена. След 10 дни като някой се сети да отговори (ако се сети) ще трябва отново да търся хотелите, за които  съм писала и да избирам и качвам снимки. Супер неприветливо се държат с новите хора. 

Ника ми там е Ger4o. Можеш да провериш колко пъти и на колко хора съм писала и по колко дни чакам за всяко едно нещо...

Да наречеш хора които не познаваш идиоти, е не само грубо, но и жалко за една жена. Смехотворно е да обвинявате цял сайт, за това, че някой си е позволил да открадне ваше мнение. Има си гидове и редактори към които сте можели да се обърнете, не тук да правите селски панаири.
Никой не обвинява цял сайт, че някой е откраднал мое мнение, а че с дни пиша до кой ли не и никой не взема отношение! Това е различно и съм го обяснила добре. Селски панаир е когато такива като теб се обаждат без да знаят какъв е проблема като черни станции.

# 344
Никой не обвинява цял сайт, че някой е откраднал мое мнение, а че с дни пиша до кой ли не и никой не взема отношение! Това е различно и съм го обяснила добре. Селски панаир е когато такива като теб се обаждат без да знаят какъв е проблема като черни станции.

Само да предположа, че Ani Ani e Ани -гида от сайта, така че говори направо тук поне те четат.

Общи условия

Активация на акаунт