Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 937
  • 533
  •   1
Отговори
# 345
Въпрос:
Колко време, след като се заяви плащане, се получава по ПП акаунта? Simple Smile

# 346
Никой не обвинява цял сайт, че някой е откраднал мое мнение, а че с дни пиша до кой ли не и никой не взема отношение! Това е различно и съм го обяснила добре. Селски панаир е когато такива като теб се обаждат без да знаят какъв е проблема като черни станции.

Само да предположа, че Ani Ani e Ани -гида от сайта, така че говори направо тук поне те четат.

Не е. Ани, гида на богинята, е мениджера на платформа и в момента отсъства. За това и не може да отговаря, има уважителни причини за което.

Богиня, такива обиди не намирам за леки, нито да се пишат леко изкривени неща. Какви консултанти си потърсила? За 1ви път чувам че в триваго имало консултанти, ще се радвам да разбера кои са те.
На кои админи си писала? Има само двама в българската платформа, единият съм аз и както вече писах, не съм получила нищо от теб. Не мога да вляза в пощата ти, разбира се, за да проверя на кого какво си писала.

Въпросното мнение не е изтрито от споменатото момиче - както и по-рано писах, ние потребителите нямаме техническа възможност да ги трием! Но както виждаш се ангарижахме да се трие мнението от който може, но когато си зависим от други хора нямаш пръст колко бързо ще се свърши работата.
Въпросното момиче ми е показала какво ти е писала и не намирам абсолютно нищо абсурдно в това. На въпроса ти относно снимките, изпратен от теб вчера в 18.28 часа, ти е отговорила вчера в 20.32 часа. Потребителите в триваго нямат работно време, нали не очакваш да сме онлайн 24/7?  Wink  В крайна сметка имаме и форум, където всички тези въпроси са обсъдени, дори нагледно.

Какаова жена, и за плащането пише във форума.  Peace

# 347
Никой не обвинява цял сайт, че някой е откраднал мое мнение, а че с дни пиша до кой ли не и никой не взема отношение! Това е различно и съм го обяснила добре. Селски панаир е когато такива като теб се обаждат без да знаят какъв е проблема като черни станции.

Само да предположа, че Ani Ani e Ани -гида от сайта, така че говори направо тук поне те четат.

Не е. Ани, гида на богинята, е мениджера на платформа и в момента отсъства. За това и не може да отговаря, има уважителни причини за което.

Извинете. Каквато и да е причината за отсътвието, пожелавам да е положителна причина.   bouquet

# 348
Tatjana , мисля, че вече стана ясно, че съм направила регистрация в триваго заради това мнение. Т.е. не съм собено наясно кой какъв е и каква му е титлата
zarza, 25.06.2011, 11:52 часа - тогава съм и писала. Идея нямам админ ли е редактор ли е консултант ли е, но не виждам какво значение имат имената.
отговорила ми е
zarza, 30.06.2011, 13:04 часа , когато изтри мнението-

Това са 5 дни. Писах под мнението, писах лично мнение на све (тя също ми отговори, че и трябвали пари и затова е копирала мнения от бг мама, но не може да ги изтрие), писах на ани, писах където намерих в общи линии. Съжалявам, че не съм била достатъчно адекватна, че да ви зная йерархията в подробности от първата си минута като регистрирана там, но съм направила всичко, което ми е по силите и да пиша конкретно на двамата администратори, на които и в момента идея нямам как да пиша. Въпросното момиче, на което към писала на 25.06 е момичето, което ме приветства в сайта. Писах и 10 минути след като получих писмото от нея, но тя не отговори 5 дни. Сигурно не е на смяна и с работно време, но все пак е дразнещо 5 дни никой да не отговори, особено когато сигнализираш за проблем.
Съжалявам за острите думи, но се постави в ситуацията - влизаш например в Метро и виждаш проблем - спираш някой консултант, той те изслушва и подминава, казваш на втори - и той те изслушва и подминава. Казваш на трети и той те изслушва и подминава. Няма ли да си особено остра в изказа си, когато разказваш за тази случка. Сигурно ще я разкажеш в стил - Срещнах едни прекрасни хора, на които сигнализирах за проблем в този прекрасен и подреден магазин. Те не ми обръщаха внимание и не ми отговаряха, но това е не защото не искаха, а защото бяа изключително ангажирани с по-важни от моя проблем неща. Не исках да ги ангажирам повече и останах с прекрасни впечатления от тях и всеотдайността, с която се отнасят към проблемите в магазина. Е, сигурно си толкова извисена, но аз за радост или съжаление не съм. Сигнтализирах за проблем - 5 дни никой не каза дори, че е прочел за него, а камо ли да ми напише, че се работи по отстраняването на случая и че има обективна причина нещата да не се случат веднага.
Все тая... За снимките по същия начин. Писах на ани - провери кога. не ми отговори, а аз няма как да зная, че има уважителна причина. Писах на другото момиче . отговори ми, но не ми каза как да кача, а да прочета правилата. Е, четах ги 10 пъти. Имам инсталирана джава, но нямам въобще опция за браузване, избиране на снимки, качването им под какъвто и да е начин. Е, била съм на уникални места. Имам снимки от всичките хотели, в които съм била. Вие нямате нито едно мнение за тях и можете да имате първото с истински снимки от мястото на събитието, а не такива захаросани от сайта на хотела с много фотошоп, но не искате да ми кажете как да ви ги дам. Също така има разминаване на броя на звездите във вашия сайт и звездите на рецепция или в експедия например. Ако искате... Не мисля да се натискам. От това няма да направя пари, но мога да съм полезна. Аз ползвам трип адвайзер за организиране на моите пътувания, но английския ми не е добър и понякога ми е трудно. Искам да споделя на български за забележителностите, които си струват и за тези, които не си струват, че да може следващия, който тръгне за натам с лош английски да има някакво инфо. Например Макао - няма нито една буква, която да ми е излязла на български за тази дестинация. Трябваха ми кански усилия да събера в едно какво трябва да се види там. Във вашият сайт дори не излиза най-голямата забележителност в момента там -The house of dancing wather, но няма как да дам информация и да кача снимки, защото вместо да ми помогнете и да ми кажете как ние се дърляме като малки деца. Вчера четах във форума ви, търсих теми, пробвах и снимка не качих. Бях активна до 1 часа през нощта в опита си да го направя сама. Е, егати натискането от моя страна, че да ви дам информация, за която ще изкарам 50 стотинки. Нали е ясно, че няма да го направя за пари, а по друга, далеч от комерсиалната причина?
Както и да е - ако искате. Спирам да се боря и да ви обяснявам защо нещо е такова, каквото е.

# 349
Богиня, проблемът идва от това, че ти си се изказала обидно тук и освен това си писала неверни неща, защото не си знаела явно. Писала си че си писала на Админи, които не ти отговориха, а сега става ясно че изобщо не си. Под всеки ник пише кой с какъв ранг е и в "Моят компас" под "още информация" има линк към списък с админите и редакторите на платформата, някои дори са сложила икона за вързка чрез скайп, така че има как да се контактуват много бързо.

Пак да кажа, че не мога да ти вляза в пощата за да видя с кого си писала и какво. Това са проверителни неща, все пак  Wink  но знам какво точно са ти отговорили за снимките. Във форума регистрирана ли си? Без регистрация не можеш да видиш подфорума за добавяне на снимки, където е обяснено стъпка по стъпа, със снимки, как да добавяш снимки и какво да правиш ако еди-си-какво не върви както трябва. И там можеш и да питаш конкретно  Peace

# 350
 Tatjana , вчера направих опит да направя регистрация. Прие я уж, но след това не можах да вляза с юзера и паролата, които съм регистрирала и се отказах. Четах разни теми, които са достъпи очевидно без регистрация и не открих как мога да кача снимки. Явно не съм чела където трябва. Сега ще пробвам пак да видя дали не е трябвало някакво време да мине след регистрация. Иначе е толкова сложна тази йерархия, че трудно човек се ориентира ако е новак като мен. Затова тук ти написах кой ми е помогнал  -  зазра- какъв и е статута идея нямам - ще я проверя какво и пише под името.
Съжалявам, че съм ви обидила, но просто наистина 5 дни се изнервих.

# 351
С форума и аз не мога да се справя.. Нещо не се получава регистрацията .. туй преди месец  и повече пробвах.. и май се отказах (засега) да се занимавам .. Като ми дойде музата пак ще пробвам Simple Smile
Затуй чета тук.. ама то и тук като гледам.. нещо се е развалила системата  Rolling Eyes
Нищо Simple Smile ще се справям както успея Simple Smile

# 352
  • Silistra
Здравейте, момичета.
Скоро си направих регистрация в trivago и искам да попитам относно плащанията, в каква валута се превеждат парите.
Благодаря Ви предварително

# 353
  • София
Здравейте, аз съм въпросната Ани, мениджър на платформата.
Да, причината беше много положителна, на 1ви се роди синът ми.

Богиня, много съжалявам за така стеклите се обстоятелства. Разпитах навсякъде, но никой не е получавал нищо от теб. Разбрах, че със zarza сте имали активна кореспонденция и сте успели да оправите проблема със снимките. Сега е сезонът на отпуските. Нормално е и две седмици никой да не отговаря, редакторите са потребители като теб, само че с малко по-дълъг стаж в триваго.

Триваго е общност от туристи и като такава, всичко е на доброволни, приятелски начала и взаимопомощ.
Просто при теб е имало неблагоприятно стечение на обстоятелствата, за съжаление. А и само хора от моят ранг могат да правят такива изтривания, но мен ме нямаше.

Другият админ е David и той нищо не е получавал преди, но сега разбирам, че активно си пишете и той ти помага. Надявам се, че недоразумението и проблемите вече са решени.
Що се отнася до sve, изтрихме много от мненията, момичето ми е писало, че иска да й се изтрие и акаунта, което и прави чест, че не се покри.

Тези мнения съм ги одобрявал аз, но през 2009-2010 гоогле не сканираше темите за туризъм в бг мамма и текста не излизаше като копиран. Това го открихме месеци по-късно, както и че и друг сайт е пропускан от роботите на гугъл.

Оставам на ваше разположение в триваго: http://www.trivago.bg/ani-9123m

Желая щастливи летни месеци и много пътешествия на всички!

(пишете ми, ако имате проблем с форума на триваго)

# 354
  • Beyond the Frontiers
Честито, това наистина е хубава причина  Mr. Green
Колко е малък света.  Flutter

# 355
х_diabet_mama , честит син! Да ти е жив и здрав и много да те радва. Проблемът е реше.

# 356
Привет, аз съвсем без да разбера съм спечелила миналата седмица review of the week (аз се регистрирах на английската платформа, мислейки, че е все тая) - http://www.trivago.co.uk/static.php?&sid=532 Laughing

Аз не знаех, добре, че гайдът ми в Триваго ми го посочи, че щях да си проспа славата.  Simple Smile И така, реших да се похваля и на вас като по-вещи в Триваговските дела. Grinning

# 357
Браво, Снежи, честито!   bouquet

# 358
Здравейте, пиша тук, защото във форума на триваго трудно се ориентирам, а и модове, админи и т.н. от твиваго четат (че аз още не се ориентирам кой е по-по-най).
Има сериозни, та чак кумични неща в сайта и идея нямам към кой да се обърна за да ги поправи.
1. Ако Макао е град в Китай, то Хонг Конг също трябва да е град в Китай, а не отделна държава. Истината е, че и двете са със еднакъв статут и той е Специален Административен район. Много лошо впечатление за сайта прави това, че сайт за пътувания не си е направил труда да отвори един сайт и да види кое е държава и кое е град
2. Правописните грешки. Да направи човек правописна грешка в мнение е едно, но държави да са с правописни грешки в имената е съвсем различно - Макао се пише с О, не с У. Щати не е държава изобщо - има съединени американски щати, САЩ, Америка, но щати е нещо, което е непонятно никому. Ето тук го има международния стандарт и е добре да се поправят тези неща. В момента всеки човек, който знае как се пише макао вижда, че нямате информация за там, а всъщност имате, но това могат да го разберат само шепа неграмотни. Вашето търсене за "Макао" доведе до 0 резултата  http://www.iso.org/iso/english_country_names_and_code_elements#h..  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B … D0%9A%D0%9D%D0%A0  -това е инфо за специалните административни райони и можете да видите как се пише макао.
3. Не разрешавате да се добавят обекти от хора с под 100 000 мили. Чудесно. Вече добавих един през тривато.ком . Проверете ми в акаунта - имам мили за него, кщкто и за описанието към него. Ако забранявате го правете навсякъде. Иначе излиза, че е забранено само за българи, което е дискриминация
4. Реда за създаване на нова забележителност е странен. В Дубай има един мол, в който има ски писта. В друг мол има кораб. За кораба трябва да пиша в мнението си за мола, но за ски пистата ми изтриха мнението, защото не трябвало да е при мненията за мола, а при мненията за ски пистата в мола. Е, добре де - не трябва ли да има един стандарт за всичко. Ако ски пистата е отделно и кораба е  отделно. Не е по-малко атрактивен. Решили сте - направили сте го. Няма лошо. Но ми триете мнението, което е на правилното място и получавам назидателно съобщение - Ха сега се върни и си го напиши в правилното място. Това е отношение като към първолаци. Ако е сбъркана организацията по създаване на забележителности не може ли просто модератора, редактора или както се води там да го премести където трябва и да не се налага аз да местя нещо, което е на правилното място всъщност. Ако залата със ски пистата е отделна атракция, то аз бих искала и магазина на пиер карден да е отделна атракция, а не част от мола.
5. В сайта няма основни забележителности в основни държави. 3-те основни шоута на цирк дй солей носят около 20% от приходите във Вегас и разбира се не присъстват, но имаме чудесна забележителност за главната в пловдив и описание, че на главната в пловдив имало магазини. Ми супер. Това е изключително полезна информация за всички посетители на пловдив - аз очаквах на главната да има айфелова кула, та много се изненадах от полезната информация, която получих. Естествено, не могат да бъдат добавени световни забележителности, за които хората пътуват през половината свят само заради правилото със 100 000 мили, но за да ги направи човек трябва да пише безумни мнения за полянката през блок 12 в младост 1 за да трупа мили. Значи целта не е да се събере ценна информация
5. Има несъответствие между звездите на някой хотели и звездите във вашия сайт - давам за пример хотел нико в хонг конг. Той е 5 звезди и ако в последните 3 месеца не е изпуснал едната си е още 5 звезди. Според вас е 4. Още някоъй ми беше направил впечатление, но в момента не се сещам.
Хайде лека нощ

# 359
  • София
Здравей, защо не пишеш на гида си или на мен?
Можеш да добавиш мнение и снимки към още несъществуващи обекти, просто кликни иконата за добавяне на мнение в ляво и избери държава, град, тип обет и името му. Така ще бъде създаден т.нар. автоматичен обект, който по-късно ще бъде попълнен от редактор. Мненията и снимките в автоматичните обекти се оценяват на 20% от стойността им, в сравнение ако са в редовен обект.

Няма възможност да следим кой хотел кога сменя броя си звезди. Хотелът може да е попълнен през 2006 г. и тогава да е бил 4 звезди. Затова е общността, за да докладва такива промени и те да бъдат поправяни. Опитай се да мислиш като член на тази общност и да помагаш със знанията си, като видиш подобни грешки можеш да ги докладваш за промяна, не виждам нищо фатално да се е случило. При милионите хотели в базата ни няма как всичката информация да е 100% актуална.

Всяка платформа си има правила за които има причина. В българската правилото е 100 000 мили. Добавянето на обект през чужда платформа не е разрешено. Описанието трябва да е написано от теб, за съжаление твоето е с копиран текст и ще бъде отхвърлено. Моля допитвай се до гида си за тези неща.
Админ мнения е реагирал правилно като е отхвърлил мнението за ски пистата. Вярвам, че думите му не са били груби и е предложил помощта си, съжалявам, че приемаш нещата така, но снимките и мненията трябва да са добавени към верния обект за да не има ред в базата.

Магазинът на Армани в мола не може да е отделен обект, това какво може да е и не е обект в базата го знаят редакторите. Но ски пистата в Дубай е нещо уникално и заслужава да е отделна забележителност от мола така както Ка във Вегас е отделно от хотела, в който се намира.

Докладвах МакаО за промяна, благодаря ти за сигнала. Ако желаеш мога да ти отворя функцията за докладване на грешки. Така като един от нас, част от общността на пътешествениците ще имаш въсможност да създаваш и подобряваш общата ни база данни. Мисли за нея като и за твоя, от която ти ще се възползваш благодарение на това че друг обикновен пътешественик като теб нямкога е минал и създал информацията. Хотелите също се попълват от пътешественици, редакторите и те са такива. Никой в офиса не го прави, всичко е създадено от нас и за нас. Това е уникалното в триваго, на каквото ние самите си постелем на това ще легнем. Аз също съм започнала като обикновн пътешественик и знам прекрасно за какво говоря.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 12:49 от х_diabet_mama

Общи условия

Активация на акаунт