Триваго или как да печелим пътувайки и/или споделяйки

• 56 937
  • 533
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Пишеш и постваш. Ако отговаря на правилата ще ти се одобри, ако не, ще се отхвърли с коментар и насоки. Ако оценките ти са ниски, можеш да попиташ гида си защо и какво ти липсва за да са по-високи.

# 421
Благодаря   bouquet

# 422
Здравейте,

И аз съм вече част от trivago, само че се регистрирах в английската платформа (не знаех, че има и българска, но и така е ок). Много полезна тема, опитах се да я прочета цялата. Ще продължавам да я следя с интерес!

Hug

# 423
  • София
Ups,  ако си регната там можеш да пишеш само на английски, няма да имаш право да прескачаш при нас.
По-добре си направи нова при нас.
trivago.bg

# 424
Ами на мен не ми пречи да пиша на английски по принцип. Има ли разлика между двете платформи? Защото сега си влизам и на българската със същия user name и password  newsm78  Мислех си, че би било полезно да има и мнения за нашите (и не само нашите) хотели и локации и на английски, за да може да се четат от английско-говорящи. Не знам, едва днес се регистрирах и ми е много интересно, но все още се ориентирам в обстановката.

Hug

# 425
Здравейте и от мен. Не съм писала скоро в темата има регистрация в Триваго почти от година. Много съм съгласна с това което х_diabet_mama е казала за мненията писани преди да знаеш за триваго. Същото важи и за снимките. Попринцип винаги когато ходим някъде си правим снимки,но в повечето случаи са били семейни.Не мога да кажа че за момента знам как се пише мнение, но си ги пиша по мой си начин и забелязвам че дори редактори ме оценяват добре. Относно това дали мненията да се кратки или дълги може да се води голям спор затова не искам да коментирам.
Основната причина поради която пиша е че има проблем с качването на снимки по стандартния начин. Цял ден се опитвам да кача няколко снимки и все ми дава грешка.

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 09:09 от иса_

# 426
  • София
Колегите от германия сутринта са пуснали новата версия на сайта и се е появил бъг, никой не може да качва снимки. Повредата не е в твоя ТВ;)
А прочетохте ли за играта ни?
В момента сме на мисия Франция. Снимките от картичката са разпознати, но започна втория етап с писане на мнения и снимки за Франция.
http://www.trivago.bg/user.php?&pagetype=news_overview
Излязал е и седмичния въпрос.

# 427
Привет и за много години  Hug
Живи, здрави и много приятни пътешествия, изпълнени все с приятни емоции  Hug

Явно и в моя телевизор не е проблема,  х_diabet_mama благодаря за разяснението  Hug Качих и аз някоя друга снимка от Париж, но изведнъж грешка  Rolling Eyes Дано скоро бъде разрешен  Praynig

Гласувах вече и за снимка  Hug

# 428
  • София
Ще увеличим срока за мисия Франция, за да може всички да си качат снимките след като оправят бъга  Hug
А скоро ще има нова картичка от друга държава и ще трябва да намерите всички снимки от нея. Играта се оказа много интересна и хората чакат с нетърпение да видят новата мисия.

Отново в секция Новини, можете да разгледате седмичните награди за мнение на седмицата, това ще ви ориентира кои мнения са най-харесвани и с каква информация са се оказали най-полезни на пътешествениците.

# 429
Момичета, да ви питам, за да имате регистрация в Пейпал, трябва да си издадете дебитна карта на Виза Електрон ли и разплащателната сметка в евро ли трябва да бъде?

# 430
Записвам се да следя темата.
Май от година имам регистрация там, но тогава не беше набрало скорост още. Ще ми е интересно да прочета какво сте изписали. Все се каня всеки ден по-малко да "работя" в Триваго-то и все не сколасвам....  Simple Smile

# 431
  • София
Момичета, да ви питам, за да имате регистрация в Пейпал, трябва да си издадете дебитна карта на Виза Електрон ли и разплащателната сметка в евро ли трябва да бъде?

Не те съветвам да работиш с пейпал. Във форума ни в триваго имаме много дълга тема за пейпал или moneybookers. Не бързай, първо я прочети и прецени   Hug

_Gabi_ хайде де:) виж в секция новини колко неща те чакат:)
Не забравяйте в понеделник да дебнете за въпроса на седмицата Wink

# 432
Тези игри със снимките са доста интересни, но когато имаш малко дете и малко свободно време е доста трудно да се включиш Grinning . Направи ми впечатление когото се рових из Англия че има доста дублирани снимки. В БГ съм разглеждала доста обекти и не съм попадала на такива явно нашите редактори си вършат по добре работата  Hug

# 433
  • София
Тези игри със снимките са доста интересни, но когато имаш малко дете и малко свободно време е доста трудно да се включиш Grinning . Направи ми впечатление когото се рових из Англия че има доста дублирани снимки. В БГ съм разглеждала доста обекти и не съм попадала на такива явно нашите редактори си вършат по добре работата  Hug

Докладвай ги за изтриване - 1 доклад: 50 мили. Ако нямаш достъп, ми пиши да ти отворя.
Да, и аз съм доволна от нашите редактори  bouquet

# 434
И аз често попадам на дублирани снимки, но до сега не съм докладвала. А и не виждам от къде се докладва. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт