Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 177
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
Специално за Алабала &Ники-знам че ще се зарадва на това!както и за всички вас които не се ядосват от глупостите на Джеврие ханъм-а искрено се забавляват с тях!

Али Ръза ти да не ми четеш мислите? Това ми действа като наркотик преди днешните 2 епизода. Ама Джеврие сама си е виновна ако дойде оная обладаната от духовете защото именно тя потропва с патерицата по тавана (така се викат духове в днешно време)  hahaha hahaha hahaha

# 496
Супер, днес имаме много поводи за празнуване.  Party
Честит рожден ден и от мен куки,
бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знай си цената, но не се продавай!
Пожелавам ти от все сърце  много здраве, щастие, късмет и любов!
Весело изкарване на празника!  Hug

# 497
  • Пловдив
Е, уж нета си е наред ,но не влизам в блога на Кралицата и това е! Вече не мога и да гласувам.......   ooooh!

Изписва,че експлорера не може да отвори този сайт и "Operation aborted".............  Cry  Cry  Cry
Малко встрани от темата, но я пробвай да отвориш с Интернет експлоръра тези два сайта: http://horrors-mysteries-thrillers.blogspot.com/ и https://www.blogger.com/start и кажи дали имаш проблем с тях?  newsm78

И честит рожден ден и на Кукиbouquet

# 498
  • Варна
ЧРД cookie !!!  nbirthday

# 499
  • У ДОМА

Али Ръза ти да не ми четеш мислите? Това ми действа като наркотик преди днешните 2 епизода. Ама Джеврие сама си е виновна ако дойде оная обладаната от духовете защото именно тя потропва с патерицата по тавана (така се викат духове в днешно време)  hahaha hahaha hahaha

Ха!Ха! Знам си аз че комиксите ти действат като наркотик!!!Аз затова ти давам дозата редовно!-всеки ден! че ако спра да ти я давам -страх ме е да си помисля какво ще става! newsm62

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 14:09 от АЛИ РЪЗА

# 500
Кралице, на мен ми отваря и двата сайта през интернет експлорър. Ама твоя блог не иска.  newsm78

# 501
Благодаря на всички за хубавите пожелания трогната съм!

А от мен Честит Рожден Ден на Magosniwa!   Heart Eyes

# 502

Честит Рожден Ден!!!
 newsm59

# 503
Кралице, с Mozilla-та стана! С тези двата нещо не можах......  Rolling Eyes Няма значение-важното е ,че се добрах и гласувах!  Crazy Мерси на всички!    bouquet

# 504
  • Пловдив
Кралице, на мен ми отваря и двата сайта през интернет експлорър. Ама твоя блог не иска.  newsm78
"Яко" #Crazy newsm78
От няколко дена всички сайтове, които поддържам, ми правят 'парчета' - брех, явно пръстите ми са пипнали някой електронен вирус, та всичко да върви с главата надолу #Cussing out... Да му се незнае....

Още нещо да ви помоля да проверите - отворете Интернет експлоръра и следвайте номерацията на картинката - и в полето с ? ако фигурира името на блога - натиснете на бутона Remove Praynig

# 505
Направих това, което си казала, ама там на питанката го няма сайта за да го махна, празно е полето. Ама пак не ми го отваря.  newsm78
Вади прозорец, че браузъра не може да отвори сайта. През другите браузъри се отваря.  Thinking
А другите два сайта си ги цъкам без проблем през интернет експлорър.  #Crazy

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 15:07 от Cheburashka

# 506
# 507
  • Пловдив
Направих това, което си казала, ама там на питанката го няма сайта за да го махна, празно е полето. Ама пак не ми го отваря.  newsm78
Вади прозорец, че браузъра не може да отвори сайта. През другите браузъри се отваря.  Thinking
А другите два сайта си ги цъкам без проблем през интернет експлорър.  #Crazy
Мерси за съдействието Hug
Чудна работа - явно някои браузъри имат алергия към "Листопад"-а hahaha hahaha hahaha
Ще видя какво мога да направя, че е неприятно така... newsm78

# 508
Сигурно тази алергия се е появила заради рязкото застудяване.  Mr. Green

# 509
  • У ДОМА
А другите два сайта си ги цъкам без проблем през интернет експлорър.  #Crazy
Мерси за съдействието Hug
Чудна работа - явно някои браузъри имат алергия към "Листопад"-а hahaha hahaha hahaha
Ще видя какво мога да направя, че е неприятно така... newsm78

Кралице -това ще да е работа на Джеврие ханъм!!!сигурно е прокълнала браузъра-така да знаеш!!!!!!Нямам друго обяснение! newsm62 newsm62 newsm62 Че за какво ви е тоя Експлорър -не мога да разбера-той за нищо не става!

Общи условия

Активация на акаунт