Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 203
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Благодаря момичета много сте сладки   love001 newsm51  love001

# 466
# 467
  • На изток от рая...
ББ: Оуз е ясен - гледа си интереса. На мен ми е странно как може Лейля да допуска това и да се съгласява с варианта брат й да лежи в затвора за сметка на Оуз. Също и Хайрие след като разбира, че синът й е невинен. И като гледам трйлъра Хайрие с каква омраза и ненавист гледа Али Раза... жал ми става за него. А Ферхунде изглежда истински загрижена за Али Раза. Странно стечение на обстоятелствата - Али Раза с Ферхунде, а срещу тях Оуз, Лейля и Хайрие.

# 468
Добър ден на всички!  Hug
Честит рожден ден на Magosniwa! newsm59
Филмът е такъв, какъвто сценаристите го направят, а животът е такъв какъвто ние си го направим! Peace

# 469
Филмът е такъв, какъвто сценаристите го направят, а животът е такъв какъвто ние си го направим! Peace

Тази мисъл много ми хареса и е много вярна. Браво соя-фен.  Hug

# 470
  • Пловдив
Честит празник, Magosniwa!

С пожелание за много здраве, щастие, късмет и любов!
Наздраве!

И за всички нетърпеливи за сериите довечера: Епизод 221 и 222 - очаквайте...  bouquet  bouquet  bouquet

# 471
# 472
Ферхундето яко ще я тресе параноята тази вечер май.  hahaha Joy Joy Joy

# 473
  • Бургас
Немога да повярвам,че дочаках да дойде сряда,че да гледам филма............

# 474
  • Бургас
 Embarassed имаме и рожденничка  Embarassed
  bouquet Честит рожден ден !
Много здраве,щастие и любов!   bouquet

# 475
Е, уж нета си е наред ,но не влизам в блога на Кралицата и това е! Вече не мога и да гласувам.......   ooooh!

Изписва,че експлорера не може да отвори този сайт и "Operation aborted".............  Cry  Cry  Cry

# 476
Е, уж нета си е наред ,но не влизам в блога на Кралицата и това е! Вече не мога и да гласувам.......   ooooh!

Изписва,че експлорера не може да отвори този сайт и "Operation aborted".............  Cry  Cry  Cry

Пробвай с Mozilla.

# 477
Да пробвай с мозилата или с браузъра на гугъл.  Peace

# 478
  • до една звездичка
Даааа, с Мозила се получава.  Crossing Arms

# 479

Честит Рожден Ден Magosniwa! Много здраве, щастие, късмет и всички мечти да станат реалност!

Най-после довечера филм.....

Общи условия

Активация на акаунт