Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 170
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Голямо отмъщение им удари Лейля - върна се при тях.  Laughing

Да бе.  hahaha А Али Ръза  така я изгледа все едно видя змия  hahaha

Митхат много добре каза на ФерхОнде - за Текин, майка и също, но кой да ги чуе.....  #Cussing out

# 526
Да бе.  hahaha А Али Ръза  така я изгледа все едно видя змия  hahaha
Laughing Laughing Laughing
Айде пак старата песен на нов глас.

# 527
  • в ябълковата градина
Може ли да има по-проста жена от Хайрие.
Човек трябва да пали свещ да няма такава тъща или майка.
Направо е отвратителна.
Мозъчето и е един грам.

Да ви питам, Али Ръза напълнял ли е?
Последните епизоди ми се вижда грамаден.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 21:54 от Gulia

# 528
Може ли да има по-проста жена от Хайрие.
Човек трябва да пали свещ да няма такава тъща или майка.
Направо е отвратителна.
Мозъчето и е един грам.
Май и толкова няма.

# 529
Лейля даже си е приготвила багажа  hahaha hahaha

# 530
Не знам длаи е публикувана тази снимка ама сега попаднах на нея ...
 Лейля и Оуз ликуват след развода ДНЕС  hahaha hahaha hahaha

# 531
алабала&Ники, струва ми се, че това не е Лейля.  newsm78

# 532
алабала&Ники, струва ми се, че това не е Лейля.  newsm78

И аз се замислих дали е тя ... но пък мъжа със сигурност е Оуз ... ама нали вече е свободен и може да бъде с която си пожелае Simple Smile (само дето не му се отвори парашута за свободата)  hahaha hahaha hahaha

# 533
Аз да попитам, бб Али Ръза сега ще приеме ли Лейля или тя пак ще се върне при Оуз?

# 534
Аз да попитам, Али Ръза сега ще приеме ли Лейля или тя пак ще се върне при Оуз?
ББ Ще я приеме!

И аз се замислих дали е тя ... но пък мъжа със сигурност е Оуз ... ама нали вече е свободен и може да бъде с която си пожелае Simple Smile (само дето не му се отвори парашута за свободата)  hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha Е, поне доказаха, че не той е убил клиентката си.

# 535
Ееее, направо се оляха всички тая вечер! Като почнем от мръсотията на Неджля по телефона- видяла била Оуз с жена му! Той представи си, няма дете от нея и му е забранено да му обръща внимание! Постъпва също като Ферхунде- неспособна е да загърби злобата си и да си гледа своя живот!
Джейда притежава постоянна величина  противност, но този път ме издразни много остро. Мизерница! Не мога да разбера само, защо Оуз не сподели всичко с Лейля... вярно, че тя се дразни на бившата му жена, но не пречеше да й разкаже за причината, разводът им да не се състои; все пак знае, че тя му е платила гаранцията, не виждам къде е проблемът? Thinking
А това, че Лейля се озова с куфара пред баща си... Даже не мога още да го осмисля!
Нехир нещо дава заден, относно връзката на дъщеря й с Шефкет... И как няма? Току- виж и нея я е сполетяло "семейното проклятие Текин".
И за финал няколко добри думи- Нурдан е чудесна жена, много е красива, излъчването й е толкова положтелно! Какъв контраст само между нея и щерка й!
Митхат също няма да се окаже толкова лесен за водене за носа, колкото госпожата си мислеше в началото... Притежава вродено чувство за чест, което се надявам да го води все така!

# 536
За първи път тази вечер и на мен изобщо не ми хареса Хайрие / друг път съм я оправдавала, но сега ми се стори толкова проста и елементарна жена /.
Никаква душевност, тактичност,  смирение няма в нея.
И децата й за съжаление са такива.
Винаги обремени от собствените си проблеми, без възможност да погледнат света отгоре.
Нима Нехир е имала по-малко проблеми в живота ?
Просто има друго светоусещане, затова и намира своето щастие, както ще го намери и Седеф.
Лейля наистина е луда да се върне отново в този дом, още повече че Оуз с нищо не я предизвика. Но това си е тя, и  пак старата песен, че не е повече виновна от останалите.
Не погледне своята греда, а гледа треските в очите на другите.
Неджля също не може да си надхвърли гьола, въпреки богатството и положението си.
Шефкет продължава да се държи като мухльо.
Всички от семейство Текин робуват на миналото си, даже и Фикрет, която съжалява, че не е в Истанбул до семейството си.
Нима не съзнава толкова, че нейното семейство е Таксин и децата, и детето, което очакват.

Злобата на Ферхунде е без коментар. Най-правилно я беше охарактеризирал Оуз - от отровата й и змия умира. по-точно не може да се каже. Умен мъж е Оуз.

# 537
ББ  Кога Лейля се връщаа отново при Оуз? Когато разбира,че е бременна ли?

# 538
Аз да попитам, бб Али Ръза сега ще приеме ли Лейля или тя пак ще се върне при Оуз?
Ами ББ тя не му оставя избор. Ще остане у тях, докато Оуз се разведе, така ми се струва, но не съм сигурна. Сега той ще се мотивира и ще започне разни хитри ходове, не разбрах много, ама ще й преседне на Джейдата. Жалко, че Лейля не беше при Оуз, като получи добрата новина, че са намерили убиеца.

# 539
  • На изток от рая...
По просто създание от Неджля има ли...  ooooh!

Има - първо Хайрие и после нейното мрънкащо и хленчещо копие Лейля.

Тя даже и прошка не може да поиска като хората - "трябва да ми простиш както прости на Неджля", а до вчера щеше да си отмъщава на всички с "щастието си".

Общи условия

Активация на акаунт