Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 45

• 33 125
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
Когато човек (Седеф) е влюбен вижда всичко в розово. Тя вижда недостатъците на Шефкет, но вижда и че е добър и че извърши всички глупости не без влиянието на Ферхунде (това не го оневинява разбира се). Майка и малко ли и говори?! но да се надяваме, че ще се "отрезви" от тази любов.

И ние се надяваме.......  Flutter

# 661
На мен ли така ми се стори или Седеф се загледа по брата на клиентката си, която я покани на сватбата си и къната. Ама и той хубаво момче - лови окото Simple Smile не му запомних името.

# 662
В грешка си. Той почна да точи лиги по нея. За Седефката съществува само един мъж Шефкет, а другите мъжа са чисто и просто "всички останали".  Mr. Green

# 663
  • Бургас
На мен ли така ми се стори или Седеф се загледа по брата на клиентката си, която я покани на сватбата си и къната. Ама и той хубаво момче - лови окото Simple Smile не му запомних името.
А ще се случи ли нещо между тях?

# 664
Тя Седефката кон с капаци. Не слуша разума , а сърцето си. Изпуска такава добра партия, че и богат на всичкото отгоре. Какво намира толкова в тоя Шефкет??? Още повече хората са казали, че на високо акъл не вирее Simple Smile Колкото е дълъг , толкова е и глупав Шефкет не само от образа му на Мустафа, но и тук се показва като пълен нещастник без собствено мнение и  ясно позиция какво иска от живота.

# 665
Предишния актьор в тази роля- пак иди, дойди, но този Шевкет....милия...направо не го дишам!

# 666
На мене пък брата на клиентката ми беше невзрачен.......Виж, клиентката беше красавица по всички стандарти!!!Божеее,по жени ли си падам.............     Mr. Green
 Joy Joy hahaha

Ами обедняхме откъм мъжко присъствие-преди пишеха и мъже-ето например Man In Black пишеше и беше голям сладур,но и той ни изостави........... Sad

Последна редакция: чт, 07 окт 2010, 16:18 от biskit

# 667
 newsm78 Защо ми дава постоянно грешка при отварянето на блога???

# 668

Аз влязох с Firefox иначе не можах  Peace

# 669
На мене пък брата на клиентката ми беше невзрачен.......Виж, клиентката беше красавица по всички стандарти!!!Божеее,по жени ли си падам.............     Mr. Green
 Joy Joy hahaha

Ами обедняхме откъм мъжко присъствие-преди пишеха и мъже-ето например Man In Black пишеше и беше голям сладур,но и той ни изостави........... Sad

Права си Бискит. А Man In Black  може да го изревнувала неговата Ферхунде и за това да не пише вече.  Mr. Green
Наскоро се появи още един мъж, ама и той зачезна уплашен от толкова много жени.  Joy
Само Али Ръза държи фронта. Той е стара пушка и не се дава така лесно.  hahaha Joy Joy Joy

Аз влязох с Firefox иначе не можах  Peace

След справките вчера се установи, че Интернет експлорър прави проблеми с блога. През другите браузъри се отваря.  Peace

# 670
Чебурашка,той Али Ръза има такава закалка покрай децата си ,от нас ли ще се уплаши-че ние сме си за пример,кво ни е............  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 671
То не, че ние сме много страшни, мъжете са много страхливи и с толкова много жени, колкото са тук, влизат само голи в женска баня.  hahaha Joy Joy Joy

# 672
В грешка си. Той почна да точи лиги по нея. За Седефката съществува само един мъж Шефкет, а другите мъжа са чисто и просто "всички останали".  Mr. Green
Така е.Струва ми се обаче,че разшири ли си кръга от познати,Седеф ще започне да гледа по-критично на детското си увлечение и ще има очи и за други мъже.Уви,точно в момента,в който Шефкет най-накрая реши да я възнагради със себе си Simple Smile.
При положение,че Ферхи извърши всички възможни грехове спрямо Текин и с рева си пред майка си доказа колко много й липсва миналия й брак,аз се чудя с какво още може да ги сюрпризира.Освен да смени плочата и да стане добра newsm78.Предполагам,че Неджля,която се чуди струва ли си да има такива роднини,ще спре да се чуди и ще се отдалечи.Хайрие от безобидна,елементарна дебеланка се превръща в чудовище,просто,но зло.Айшето започва да реагира с доста болка на случващото се ,да мисли и действа самостоятелно.Смятам,че тя е новата подкрепа на баща си,до момента,в който Фикрет се махне от Адапазаръ,защото се видя,че се пробва жената,но не можа да се справи.В края на краищата насила хубост не става.Шефкет не го мисля,защото с гръб като Джем,блока ще го продадат като топъл хляб.Оуз е като заредена пушка-кротък,невинен и с честни сини очи,обаче мисля,че точно той ще разстреля Текин,защото всичко легално и почтено му е чуждо.Вероятно с помощта на неадекватната "отмъстителка".
Боза,не боза,живот и здраве,ще се догледа.

# 673
  • У ДОМА
Чебурашка,той Али Ръза има такава закалка покрай децата си ,от нас ли ще се уплаши-че ние сме си за пример,кво ни е............  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ха!Ха! Много сте прави!Какво ли не  ми е минало през главата-също като Али Ръза! ooooh! Вече нищо не може нито да ме учуди нито уплаши!Не си оставям аз магарето в калта!Когато смятам че съм прав си отстоявам позицията -вие сте се убедили вече!Но в спора се раждат истините нали?
Точно за това ми е толкова интересно  забавно и уютно в този форум и не смятам да го напускам! Hug

# 674
Чебурашка,той Али Ръза има такава закалка покрай децата си ,от нас ли ще се уплаши-че ние сме си за пример,кво ни е............  Crossing Arms  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ха!Ха! Много сте прави!Какво ли не  ми е минало през главата-също като Али Ръза! ooooh! Вече нищо не може нито да ме учуди нито уплаши!Не си оставям аз магарето в калта!Когато смятам че съм прав си отстоявам позицията -вие сте се убедили вече!Но в спора се раждат истините нали?
Точно за това ми е толкова интересно  забавно и уютно в този форум и не смятам да го напускам! Hug
Остава да кажеш, че имаш и външна прилика с него т.е. бяла коса и мустак и заоблено шкембе като неговото  hahaha hahaha hahaha
Дано поне да нямаш такава Хайриета като неговата покрай себе си Simple Smile
Тази вечер се очертава интересна серия ... нещо като "дядовата ръкавичка" 100 човека под един покрив на една малка маса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт