Отговори
# 75
Тоти, той е уникален с жестове, мимики, погледи, изразителност /абе всичко/, та в този ред на мисли считам, че в и в този си филм режисьорите ще наблегнат на тази му характеристика. Е, надявам се, че ще му се наложи и да наизусти малко реплики , ама славата иска жертви Joy Joy Joy /но аз някакси не вярвам в този проект-малко съм Тома Неверни/

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Приято е да разбера ,за всеки,какво го е развълнувало Hug HugНе знам какво е това тяхното училище за актьори?Виждали сме и как снимат филмите си,не учат реплики,на момента се суфлира........,но са страшни майстори на такива сцени,не мислите ли?Започвам да се притеснявам - как ще си пратнира със Сандра?
Тоти, сандра ще се види у празници. hahaha Вчера ми попадна в ТУБАТА един клип зад кадър на "Под липите" Аз се изумих от това как човек се отдава на работата си. Значи има моменти се хилят като идиоти...секунда по-късно...пълна метаморфоза...физиономия, очи, поглед се променят спраямо сцената която трябва да изиграят. Вярвам, че и Сару има същите умения. Peace
Но, след това видео яз бех така..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 77
Зизу,Марасам,аз за Сару,изобщо не се притеснявам,той така умее тез сцени Embarassed Embarassed Embarassed,притесненията са ми за Сандра-малко дърво ми се вижда?

# 78
Тоти, той е уникален с жестове, мимики, погледи, изразителност /абе всичко/, та в този ред на мисли считам, че в и в този си филм режисьорите ще наблегнат на тази му характеристика. Е, надявам се, че ще му се наложи и да наизусти малко реплики , ама славата иска жертви Joy Joy Joy /но аз някакси не вярвам в този проект-малко съм Тома Неверни/
Тома неверни Grinning Grinningнищо ,важното е да има шум,около Сару

# 79
Момичета, малко ще отида да поработя, че за г-н Омайников работи цяла армия, но за мен....

# 80
Ще има филм...аз съм сигурна!!! Обаче аз имам друг дерт...кой ще ни го преведе... newsm78

# 81
Ще има филм...аз съм сигурна!!! Обаче аз имам друг дерт...кой ще ни го преведе... newsm78
Кмете не се чуди,ами дай задание на някой,да спрята англйския:lol:

# 82
Кмете не се чуди,ами дай задание на някой,да спрята англйския:lol:
Абе с английския ще се оправиме...има кой да се справи...само да не е на турски. Ама и тогава ще намерим начин. Peace

# 83
Тоти , Марасам уникални сте момичета  Hug Hug Hug newsm51 newsm51  love001  love001  love001!!!!!

# 84
Хайде време е за кафе Hug Hug Hug

# 85

Споко бе. Сандра Бълок едва ли ще проговори на турски  hahaha hahaha hahaha Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина  Party Party Party Flutter Flutter Flutter

# 86

Споко бе. Сандра Бълок едва ли ще проговори на турски  hahaha hahaha hahaha Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина  Party Party Party Flutter Flutter Flutter
smile3521 smile3521

# 87

Дано ще стискаме палци   Praynig!!!!!Време е за обяд да ви е сладко!!!!

# 88
Тоти , Марасам уникални сте момичета  Hug Hug Hug newsm51 newsm51  love001  love001  love001!!!!!

Чак пък уникални Joy Joy, гепихме няколко готови клипчета от тубчето bowuu bowuu

# 89

Вени, ти си голям оптимист newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт