/но аз някакси не вярвам в този проект-малко съм Тома Неверни/
Не знам какво е това тяхното училище за актьори?Виждали сме и как снимат филмите си,не учат реплики,на момента се суфлира........,но са страшни майстори на такива сцени,не мислите ли?Започвам да се притеснявам - как ще си пратнира със Сандра?
Вчера ми попадна в ТУБАТА един клип зад кадър на "Под липите" Аз се изумих от това как човек се отдава на работата си. Значи има моменти се хилят като идиоти...секунда по-късно...пълна метаморфоза...физиономия, очи, поглед се променят спраямо сцената която трябва да изиграят. Вярвам, че и Сару има същите умения. 
нищо ,важното е да има шум,около Сару 

Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина

Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина

!!!!!Време е за обяд 
да ви е сладко!!!!
!!!!!
, гепихме няколко готови клипчета от тубчето

Препоръчани теми