Отговори
# 90
Приято е да разбера ,за всеки,какво го е развълнувало Hug HugНе знам какво е това тяхното училище за актьори?Виждали сме и как снимат филмите си,не учат реплики,на момента се суфлира........,но са страшни майстори на такива сцени,не мислите ли?Започвам да се притеснявам - как ще си пратнира със Сандра?

Наистина не е за вярване как успяват да се съсредоточат и така да се потопят в ролите, че и нас да омягьосат.

# 91
  • Варна
Ще има филм...аз съм сигурна!!! Обаче аз имам друг дерт...кой ще ни го преведе... newsm78

Споко бе. Сандра Бълок едва ли ще проговори на турски  hahaha hahaha hahaha Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина  Party Party Party Flutter Flutter Flutter
Пуснат го, не пуснат по кината, все ще се намери някой да го качи у Тубата1  Naughty Ти се стегай да превеждаш! Thinking
Ха сега здравейте и от мен! Hug Hug Hug Hug

# 92
Ще има филм...аз съм сигурна!!! Обаче аз имам друг дерт...кой ще ни го преведе... newsm78

Споко бе. Сандра Бълок едва ли ще проговори на турски  hahaha hahaha hahaha Най-вероятно е филмът да е на английски. С него ще се справим. Аз обаче се надявам не само да има филм, но и да стане хит и да го пуснат и по нашите кина  Party Party Party Flutter Flutter Flutter
Пуснат го, не пуснат по кината, все ще се намери някой да го качи у Тубата1  Naughty Ти се стегай да превеждаш! Thinking
Ха сега здравейте и от мен! Hug Hug Hug Hug
Ще превеждам, обещавам  Peace Peace Peace Само да стане   Praynig Praynig Praynig

# 93
Приято е да разбера ,за всеки,какво го е развълнувало Hug HugНе знам какво е това тяхното училище за актьори?Виждали сме и как снимат филмите си,не учат реплики,на момента се суфлира........,но са страшни майстори на такива сцени,не мислите ли?Започвам да се притеснявам - как ще си пратнира със Сандра?

Наистина не е за вярване как успяват да се съсредоточат и така да се потопят в ролите, че и нас да омягьосат.

Както се казва -скъса ни на старта -е от къде я изрови тази снимка?Сигурно е от "Изгубените години"?

# 94

Както се казва -скъса ни на старта -е от къде я изрови тази снимка?Сигурно е от "Изгубените години"?
smile3521 от снимането на Изгубени години

# 95
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооооооооооо, Здрасти на akтивното село...лелелелелеле имало дебат. Требе да раздадем награди на мегдана. Joy  Hug

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 20:50 от Зизу

# 96
Дами,завършвам вечерта както подобава/вземат ми компа/
Утре сутрин дано да има какво да чета и глегам Hug Hug Hug

# 97
Аз искам Сарухан да направи филм със Сандра. Вероятно, както се изказахте, ще бъде на английски език и него ще го дублират. Дано има филм, с която и да е...... newsm78 newsm78 newsm78

# 98
Добро утро и приятен ден момичета !!!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 99

Добър да ни е деня Grinning Grinning Grinning

# 100
# 101
Ийи гюнар на ранобудното село. Hug Hug Hug
Кмета пак закъсне за работа. newsm43

# 102

# 103