Веганство

• 6 548
  • 20
  •   1
Отговори
Съжалявам , ако вече има такава тема, просто и аз не знам къде вече да търся  newsm78 , по принцип до сега съм нямала проблеми да си правя вегански ястия, но искам малко да разнообразя, онзи ден си правих вегански кекс и много ми хареса, дали някой знае още подобни рецепти?  Praynig Обожавам да готвя , но за мен си намирам трудно рецепти , а тъкмо запалих моя по този тип хранене и ми се ще да си имам повечко рецепти. Пък и аз някой плодове и зеленчуци хич не ги обичам  Laughing .... не знам дали тук има други вегетарианци и вегани, ако има моля да помогнат...

# 1
  • Стара Загора
Това са два невероятни сайта:

www.zemianazaem.com/

www.recipemagician.com/

И към двата има и форуми. Особено форумът към "Земя на заем" е много богат на всякакви мнения и още рецепти.

# 2
Веганите са изключително крайно. Ти съвсем от тях ли си?  Thinking

# 3
Да 100% , най - крайни са суровоядците обаче , поне според мен... и благодаря за двата сайта   bouquet ей сега ще ги разгледам

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 20:49 от thai

# 4
Няма крайности да ви кажа аз. Wink За справка подписа ми.
А като искате да си говорим за крайности, има и по-крайни от суровоядците, но това е друга тема.
Менюто на нашето семейство е веганско и в по-голямата му част сурово.

thai, има веганска тема в Алтернативния и група във фейсбук. Ако искаш, заповядай там. Мисля си, че ще срещнеш повече разбиране.
Ако искаш, ще ти дам линковете.

# 5
Ами то хубаво има , ама аз си махнах фейса преди година май, че нещо ме дразнеха едни .... иначе хубаво, може пък пак да си направя  Laughing , нямам много познати веганци или вегетарианци пък бих искала така да обменим опит, може да ми дадеш линковете

# 6
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511572.0

и групата:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=112623292129327

# 7
Ооо благодаря много, разгледах ги, само единия линк де  Laughing и открих толкова хубави неща ....   bouquet много благодаря , тъкмо сега ще готвя повече вегански ястия , да го видим как ще си готви моя, дето все ми се присмива   hahaha ... мерси пак

# 8
  • София
Миличка, ако ми дадеш мейл, ще ти изпратя много рецепти. След гладуване, обикновено поне месец-два се храня така, така че съм събрала доста изпитани и изключително вкусни /поне за мен/ рецепти.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 21:25 от tzvety26

# 9
Може ли и на мен рецепти?

# 10
Извинете,а някой знае ли дали има частна веганкса детска кухня?

# 11
# 12
 Sunglasses Що на мейл , давайте рецепти тук  Wink

Vanja77, желатина се прави от кости .

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 03:51 от adelinda

# 13
  • София
Sunglasses Що на мейл , давайте рецепти тук  Wink

Vanja77, желатина се прави от кости .

Веганите предполагам, че знаят, че се замества с агар агар.  Peace

# 14
  • сред люляците
Здравейте,
аз не съм веган, но пък постя, така че имам някои рецепти. Можете да ги погледнете тук http://www.ilrai.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%BE%20%D0%B2 … D1%81%D1%82%D0%B8 Peace

Общи условия

Активация на акаунт