На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Пуснаха Фетхие с полети на Пегасус -Онтравел.
Харесах си оферта на Он. Колежката ми обаче преди 4г. е била с тях в Турция и така им оплю организацията, щели да ги забравят в хотела и не знам си какво.
Моля успокойте ме, че организацията им е добра. Hug

Няма как. Ние пък пристигнахме 15 мин. след края на чек ина на летището. Добре, че бяхме 2 автобуса хора, т.е. почти целия самолет, та пуснаха 4 гишета за нас и ни приеха.

Това преди 3 години на летището в Бодрум. Идвахме от Мармарис.

# 601
  • Beyond the Frontiers
Пуснаха Фетхие с полети на Пегасус -Онтравел.
Харесах си оферта на Он. Колежката ми обаче преди 4г. е била с тях в Турция и така им оплю организацията, щели да ги забравят в хотела и не знам си какво.
Моля успокойте ме, че организацията им е добра. Hug

Мисля, че Ral_p  даде обосновано мнение. Не съм с добро впечатление от фирмата, но то е по-скоро в професионално отношение.

# 602
  • София
http://www.aquatour.bg/02/981-31-33/antalia_summer_2011/view.html?oid=349498 само видях че за две деца до 16г е безплатно в рекламата

# 603
# 604
  • sf
Бях на изложението, събрах цяла раница с брошури, довечера ще си четем семейно  Mr. Green
При нас за жалост, нещата са много на кантар  Confused финансово имам впредвид, но все още тайно се надявам. ИНак се спряхме окончателно на този http://www.orient99.com/holiday_Didim/hotel.html?destination=+%C … 67&oid=290178
То всеки избор е предпоследен,де, ама уж е този  Joy

# 605
  • София
Е няма хубаво без пари Wink може пък да е по добре от обзор

# 606
Във всички хотели от веригата Ефталия децата са безплатно до 15 год. Peace

Ива&СиЕ виж малко по напред в темата, съм пуснала линк към най новия хотел от веригата.
Ние се насочихме за там.
Но първо ще изчакам цените на хотелите,който пусна Татяна.
И тогава ще резервирам.

# 607
Бях на изложението, събрах цяла раница с брошури, довечера ще си четем семейно  Mr. Green
При нас за жалост, нещата са много на кантар  Confused финансово имам впредвид, но все още тайно се надявам. ИНак се спряхме окончателно на този http://www.orient99.com/holiday_Didim/hotel.html?destination=+%C … 67&oid=290178
То всеки избор е предпоследен,де, ама уж е този  Joy

Да не те плаша, но наистина помислете, защото отзивите никак не са добри  Sad http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Tarhan-hid_36051.html

# 608
  • sf
E е какво му е на Обзор  Joy

Ние не сме придирчиви. Не искам да ме носят на ръце , стига ми пясък, стая с легло и топла вода  Joy  да се чудиш защо ходим на ол инклузив  hahaha

# 609
  • Sofia
donsita, много добре изглежда на картинка, според мен, ама аз си нямам опит с Турция  Mr. Green
Чааак в събота ще мога да отида на изложението...

# 610
  • София
Еими пуснах защото мислех че вие от чужбина резервирате.А и някак си ощетена се чувствам едно дете безплатно ама близнаци платено.Нали все пакне са на 6г.и нагоре.А за самолета на отиване мин.година бях бясна,на 4 реда бяхме никаква милост от българска страна ,накрая децата в нас с бебешки колани и местата им празни.

# 611
  • Beyond the Frontiers
donsita, много добре изглежда на картинка, според мен, ама аз си нямам опит с Турция  Mr. Green
Чааак в събота ще мога да отида на изложението...
Нищо няма да пропуснете, много е бедно изложението тази година...  Sad

# 612
Еими пуснах защото мислех че вие от чужбина резервирате.А и някак си ощетена се чувствам едно дете безплатно ама близнаци платено.Нали все пакне са на 6г.и нагоре.А за самолета на отиване мин.година бях бясна,на 4 реда бяхме никаква милост от българска страна ,накрая децата в нас с бебешки колани и местата им празни.

За Турция резервирам чрез бг агенция.
колкото и да е странно винаги ми дават по ниска цена от тук.
А и август винаги сме си в Бг,така,че ни е удобно.Пътуваме с колата.Ако искаш мога да ти дам цената за новия хотел,от 26.08 със соб.транспорт.

# 613
  • София
Прати ми на лични,ако не те затруднявам

# 614
  • софия
за сайлънс се включвам да кажа. по отзиви на мои приятели, които почиват в турция от 10 години, и с които харесваме едни и същи хотели, там е ужасно. да, като база хотела е много красив, но е превзет само от руснаци, бой и опашки за маса в ресторанта, борба за храна и шезлонги... страшно са разочаровани. това преди 2 години.

Общи условия

Активация на акаунт