На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 008
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • sf
Наистина се извинявам,но не ми се рови  назад, кажете ,моля, кога е изложението в НДК?

Набелязах толкова много хотели,че чак ми се реве- как да избера един  Joy все имам чувството,че се прецаквам и нещо изпускам от другите  Whistling

Намерих- 17-19.02.  Mr. Green  този път мисля да идем без децата, мин. година ми скъсаха нервите. А мъж ми вика,да, ама виж колко подаръци им даваха хората  Joy е,мерси, нервите,дето ще изхабя не струват 2 тефтера и кутия с локум  Joy

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 12:23 от donsita

# 316
CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD - Сиде - не намерих нищо за него с търсачката, а е на цената на Ботаника - някой да е ходил? newsm78
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297968-d1214315-Reviews … ranean_Coast.html

Аз пък ще дам линк към Нolidaycheck. Simple Smile http://www.holidaycheck.com/hotel-travel+information_Clubhotel+T … ld-hid_31182.html
Нещо не ми е на сърце Тripadvisor и хич не мога да се ориентирам в него.

Wild_rabbit, къде сравни цените на Ботаник и този Turan? Като му гледам рейтинга, май Ботаник е доста класи над него.

# 317
A къде гледате цени на Ботаник? Интересува ме началото на юни, 2 възрастни и дете на 5г.

# 318
Ива, погледнете Иберотела в Саръгерме дали там има стълби, много го хвалят за семейства!

Първото ни море с детето беше в Лара - плажът не е толкова хубав като в Саръгерме, но е пясък. Иначе - Сиде  Peace

Мерси, Татяна! Иберостара наистина е добра идея, гледах го и него. Ще трябва да сравня цени и ангеботи като ми остане време и ще пиша. Явно или Сиде или Сарьгерме ще бьде. Другаде плажовете няма да могат да ни привлечат.  Wink  Hug

# 319
  • тук-там
A къде гледате цени на Ботаник? Интересува ме началото на юни, 2 възрастни и дете на 5г.

В Емералд - но цените са с автобус - 1900 лв - 11 или 17 юни двама плюс дете до 11.99. За Тюран цената е 2030 - по-хубавото е, че е в Сиде, заради плажа - пак си има лунапарк, пързалките са доста повече от в Ботаник...Пък и в Ботаник сме били...Щеше ми се нещо по-различно...

# 320
  • София
Момичета уж чета темите подробно, но може да съм пропуснала. Някой бил ли е в някой от хотелите от комплекс KAMELIA WORLD в Сиде? Хич не ми изглежда зле този комплекс newsm78 Живот и здраве ако не ни мине котка път тази година мисля в Сиде да почиваме заради плажа. Да питам навсякъде ли е пясък там или не? Някой хотел да ми препоръчате в този район?

# 321
  • Beyond the Frontiers
Момичета уж чета темите подробно, но може да съм пропуснала. Някой бил ли е в някой от хотелите от комплекс KAMELIA WORLD в Сиде? Хич не ми изглежда зле този комплекс newsm78 Живот и здраве ако не ни мине котка път тази година мисля в Сиде да почиваме заради плажа. Да питам навсякъде ли е пясък там или не? Някой хотел да ми препоръчате в този район?
О, чудни са. Но утре ще пиша конкретно.

# 322
  • София
О, чудни са. Но утре ще пиша конкретно.

Галактик с нетърпение ще чакам Hug А и препоръки за някой в този район. И Вlue waters май ми хареса, но ми се струва, че ще е доста парички.

# 323
Club Aqua погледни, той мисля че е по-евтин.

В Камелия миналото лято имаха големи проблеми с дублирани резервации и доста туристи накрая трябваше да бъдат настанени в други хотели  Confused

# 324
Сега прегледах задграничните паспорти - моя и на съприга изтичат през декември т.г., а на детето - през юни. Мога ли да го подновя преди да е изтекъл?  ooooh!

# 325
  • sf
Би трябвало да можеш. А и агенциите искат да имаш валиден паспорт, който няма да изтече в следващите 6м.  Rolling Eyes КОато ще рече,че трябва по-рано да се прави нов.

# 326
Дони, именно... агенциите искат от 3 до 6 м. (различно) валидност, а на синчето през юни изтича и... най-добре е да отида до РПУ-то да разпитам, за да не се налага после експресна поръчка  Mr. Green

# 327
  • Beyond the Frontiers
Би трябвало да можеш. А и агенциите искат да имаш валиден паспорт, който няма да изтече в следващите 6м.  Rolling Eyes КОато ще рече,че трябва по-рано да се прави нов.

Не агенциите, а граничарите искат такъв паспорт. По принцип за държави, където не се изисква виза, условието е само паспортът да е валиден и да не е изтекъл по времето на пътуването.

KAMELIA WORLD - посочвам неща, които са ми направили впечатление:
- 24 часа ултра ол инклузив /включително храна/, минибарът се допълва всеки ден.
- 3 - те хотела имат обща инфраструктура, като само основните ресторанти са задължителни за гостите на съответния хотел.
- брегът е полегат, пясък.
- безплатен интернет с кабел в стаите, в общите части безплатно WI FI, интернет кафе срещу заплащане.
- FULYA RESORT & SPA 5* http://www.teztour.bg/hotel.php?id=193 - прилични стаи, но малко тесни. Хубав хотел, но не чак луксозен като Ела Квалити примерно. /просто аз не харесвам хотели тип блок/.
- KAMELYA HOLIDAY VILLAGE http://www.teztour.bg/hotel.php?id=196 - къщичките са много атрактивни и приятни, самите стаи са по-широки и има различни варианти за по-големи семейства.
- SELIN RESORT & SPA  http://www.teztour.bg/hotel.php?id=212 подобно на Фулията.
Големият плюс е добрата анимация, голямата площ и СПА-то, като част от услугите в него са включени в олинклузива.

# 328
Сега прегледах задграничните паспорти - моя и на съприга изтичат през декември т.г., а на детето - през юни. Мога ли да го подновя преди да е изтекъл?  ooooh!

Да, със сигурност, и аз съм си вадила нов преди изтичането, който живее в чужбина често пъти е принуден така да процедира.

# 329

- KAMELYA HOLIDAY VILLAGE http://www.teztour.bg/hotel.php?id=196 - къщичките са много атрактивни и приятни, самите стаи са по-широки и има различни варианти за по-големи семейства.

Аз пък знам че стаите са доста стари и....кофти, много хора се оплакваха миналото лято. Като стандарт доста под Селин и Фуля.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт