На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Paradise
За Блу Уотърс се изненадах, че тази година Тез не го предлагат.

това само може да ме радва като един виден нелюбител на руските туристи Laughing

# 436
момичета незнам  но доста българи взеха да си резервират почивките от чужди фирми  Mr. Green

Когато цената там е по-добра, защо не? Но Галактик е права, за тези които държат да летят, няма резон - освен ако сами организират полетите.

# 437
  • София
Потребителката с ник 450 -  Embarassed Опитах се да дам линк към снимките й, но не се получава нещо.
http://elku.snimka.bg/travel/royal-wings-hotel-5.526414
Не става, щото сме приятелни и ти лепваш директен линк, а то има някакъв трик с които се споделя албум към всички които искат.
Хотела е страхотен, няма да съжалявате и за миг. Пак бих отишла с удоволствие Simple Smile

# 438
Ахххх тоя Роял Вингс,от колко години му се каня.
Но вече и детето ми мина възрастовата граница,и нещо не ме устройва.
А и винаги пътуваме август месец,а цените тогава са убийствени  ooooh!

Galactic Voyager,имам един въпрос към теб.  bouquet
Ние почти винаги пътуваме с колата.Валжера са хотела го взимам от бг агенция.
Защо винаги   е писан на турската фирма партниор?
Фирмата не е голяма,имам предви Тез тур или Алма тур.
Значи ли това,че фирмата работи директно с туркси ТО?

Аз винаги пробвам за цена от Холандия със собстен транспорт.Но винаги цената за хотела е по скъпа от колкото в Бг агенция.

Момичета да не забравяме ,че имаме общ профил в Снимка Бг.Където да качваме снимки.
На първа стараница има линк
Много пъти има разлика и във възрастовата граница за децата. Peace

# 439
  • Beyond the Frontiers
Турците въведоха закон, с който чуждестранна фирма не може да работи директно с хотел, трябва задължително да мине през турски туроператор. Тез мисля, че се изплъзват от този момент, защото имат турски собственик и най-вероятно и труски лиценз също.

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 08:59 от Galactic Voyager

# 440
  • София
alleicha, предполагам четеш тази тема. Или ти е запълнено ЛС-то или заради ниския ранг не можеш да получаваш лични съобщения. Вече 5 пъти ти отговарям, а ти продължаваш да ме питаш за неприятните ми впечатления от Ефесия. Всичко съм споделила в един дълъг пост от юли миналата година в тази тема и няма какво повече да добавя  Peace

Извинете момичета за спама, но няма как по друг начин да се свържа със съфорумката  Wink

# 441
  • София
Миналата година ми пуснаха ласт за Роял драгон,за 2 възрастни и две деца на 3г за 1400евро.Не се възползвах че бяхме решили за септември и не бяхме вадили паспорти.

# 442
Роял са мн хубави хотели  Peace

# 443
Миналата година ми пуснаха ласт за Роял драгон,за 2 възрастни и две деца на 3г за 1400евро.Не се възползвах че бяхме решили за септември и не бяхме вадили паспорти.

Това включва ли транспорт?

# 444
  • Beyond the Frontiers

Понеже си падам по дракони и китайски аксесоари и атмосфера, този хотел ми е един от любимите. Много ми хареса - с червени фенери и т.н., наистина атмосферата е много приятна. Плюс за мен беше, че се предпочита от западни туристи най-вече, но някак не го виждам за деца. Не че си няма всичко.

# 445
Роял са мн хубави хотели  Peace

Да, явно е така, пък и гледам доста хора от темата са им хвърлили око. Аз пък от сега харесах ROYAL HOLIDAY PALACE, а догодина, когато вече има реални снимки, сигурно и по него ще въздишам, както по ROYAL WINGS.

# 446
  • София
Да това беше с транспорт,самолет.
Галатик защо не ти допада за деца,знам че имаш правилна преценка

# 447
  • Beyond the Frontiers
Да това беше с транспорт,самолет.
Галатик защо не ти допада за деца,знам че имаш правилна преценка
Ха, ха -мерси за комплимента. Всъщност хотела си има всичко - лунапарк, пързалки, детски клуб. Съвсем лично, субективно усещане без доводи за мен обстановката е за двойки. Но хотелът е наистина хубав.

# 448
  • София
Е не е комплимент,истина е.Детето ти е на възръста на мойте.Я сега кажи ти къде ще почиваш в Турция тази година Hug

# 449
  • софия
и аз да поотвърдя за роял уингс, много хубав хотел!
препоръчах го на приятели и те две години подред ходят там с децата. на втората година са се чуствали като вкъщи, децата са си ставали сутрин, ходели си на закуска и оттам цял ден на аквапарка сами. изобщо хотелите със собствен аквапарк са супер за деца, особено ако са по-големички и се оправят сами, пускате ги там и забравяте...  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт