На море в Турция - all inclusive, тема 12

• 83 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Дано Galactic Voyager да не ми се разсърди,като я цитирам,но моето мнение напълно съвпада с нейното за руските туристи:...шумни, груби и претенциозни. Peace

# 496
Да допълня само,че далеч не всички руски туристи са от долните прослойки на обществото и напаст божия,има една малка част много качествени руски туристи,но те едва ли ходят в Кушадасъ.. Mr. Green
Срещали сме се и с такива..

# 497
  • тук-там
За руснаците - в Ботаник беше пълно, но....тези с които контактувахме - мъжът ми е руски възпитаник- бяха много интелигенти хора, въобще по време на целия престой нямаше никакви изцепки от тяхна страна, за разлика от холандците в Аква фентъзи- в Кушадасъ - е толкова шумни и алкохолизирани хора не бях срещала - от 10 сутринта, та до сред нощ!

# 498
Абе видяла си и ти руски туристи,ама нейсе..

# 499
  • Варна
Аз си направих равносметката  Mr. Green
Делфин Ботаник - тез тур - 2800лв - самолет
Делфин ботаник - емералд - автобус - 1900лв
Еми, ще се прежаля и за 900 лв - спестени ще се подрусаме по пътищата...

мин лято бяхме там,наистина е хубаво,но и разликата с автобус е голяма.Ние бяхме със самолет,а другото семейство с автобус-казаха ,че са пътували 24 часа и пътя е убийствен,най малкото дете в автобуса е било на 10 годинки.За по малки деца е абсурд този дълъг път.

# 500
  • тук-там
Абе видяла си и ти руски туристи,ама нейсе..

Виждала съм доста, че и по нашето черноморие - говорих конкретно за населението в Ботаник...Нашето е на 12 - до Кушадасъ не го усети - още 4-5 часа...ще видим Peace

# 501
Абе ако взема да разправям какви ги вършат(не само напиване,сбиване,събличане и прочее.Последния ми истински ужас,беше в края на януари,когато аз от много акъл, Blushвзех че се букнах за Паласио в Хургада и ела виж какво става... ooooh!Аз съм писала и в TripAdvisor...крадат братушките,та пушек се вдига ..особено тетките с алуминиевите или златни зъби.. Mr. GreenХората са вдигнали ръце от тях,вярвай ми..В същото време се запознах с две семейства от "читавите",попаднали като нас,по погрешка,които се бяха записали по всевъзможни сафарита,екскурзии и излети,само и само да не са в хотела и да не са свидетели на тези хунски набези...Горките те,срамуваха се,от своите сънародници.. Crazy

# 502
Royal Dragon ще букна,надявам се всичко да е О.К. Thinking
Ходила ли е някоя от вас там?

# 503
Марги,тук съм  Grinning
За първия не знам нищо за Аквафентъзи гарантирам няма руснаци 1-2 заблудени жени с деца,холандци имаше много не се търкаляха нито повръщаха и никой не го правеше.
В Делфин Делукс имаше основно руснаци,турски гастарбайтери ,малко германци според мен заблудили се  Grinning Персонала разправяха ,че вечер по поляните ходели да обират натъркаляните руснаци и да ги мъкнат по стаите им.По-точно тур. представител го разправя и разни др. изцепки,но аз такива не видях.Виж около шведската маса ги познаваш по препълнените чини особено при сладкишите.Все едно им е за първи път,пък може и за първи да е било.Сладкиши "грабят" и се впечатляват,но нищо кой знае какво не е било.
Ако е заради климата,началото на май определено ще е по-топло в Сиде.Но пък познати на приятели наши почиват в3 г подред началото на май в Аквафентъзи и са доволни. Simple Smile

Аквафентъзи има аквапарк-събота и неделя обаче има местни доста ,разни аромати се носят,разни странни гащи се размятат из басейните ,но това е само в Аквапарка.Ол инклузив си е без минибара и без сейфа в стаята,имаше кану,катамаран и водно колело естествено и Аквапарка.Местни и някои вносни напитки общо взето алкохола е гола вода.  Grinning

# 504
 Embarassed Явно сме имали късмет с руските туристи!

# 505
  • София
Аз не съм виждала пияни руснаци, но са много нагли и нахални, а пържени картофи плюскат като за последно. Докато не се заситят, няма дореждане до картофите.

# 506
следя темата редовно но имам нужда от помощ и съвет.  Peace
най накрай се решихме да почиваеме в Айвалък. за момента има само няколко предложения от фирми, които не ми вдъхват особено надоежда. моля за помощ с кой и как да си резервирам почивка там , ако може на ранно записване и хотел, защото от предлаганите може да се спрем само на 5 звездния Halic Park. може и за инфо за допълнителни екскурзийки, тъй като там няма какво да видим както по други курорти в труция- спрели сме се на о-в Лесбос и до тук.
очаквам ви с нетърпение и ви благодаря предварително.

# 507
  • Beyond the Frontiers
Четейки описанието на руските туристи, да ви кажа не виждам разлика и с немските...Моята реплика беше за руснацитеот гледна точка на тяхното отношение към обслужващия персонал в хотелите. Peace

# 508
Явно никой май не е бил в Royal Dragon в Side. Thinking
Вярно аз съм попрегледала из туристическите сайтове и отзивите са все много добри,но все пак ми се щеше и българско мнение... Peace

# 509
Четейки описанието на руските туристи, да ви кажа не виждам разлика и с немските...Моята реплика беше за руснацитеот гледна точка на тяхното отношение към обслужващия персонал в хотелите. Peace
Galactic,ти направо ме уби! Crazy
Немски туристи = руски туристи....е нEма такъв филм да ме прощаваш. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт