Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 856
  • 715
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
A всъщност,за  миналото й не се спомена нищо в първи сезон,нали?
Само догадки и мъгла.

в предната тема имаше откъс от книгата с обяснения за семейството и сестра й и т.н....

# 46
  • под дъгата
H0uSse_Baby -поздравления!Страхотно оформление! Hug  bouquet

# 47
И аз да се включа! Много хубава темичка!  bouquet
Андреа освен за статист за друго няма да я пуснат според мен. Naughty Naughty

# 48
... или Боряна не е влюбена, или е принудена да напусне Камен newsm78 Казвам го, защото казвате, така й е по-лесно, но ... не зная, така мисля, че има повече от това
Мисля,че е била принудена по някакъв начин.Виждаме в новия трейлър как е написала с червило(мисля,че е червило) "Камен" на стъклото.В никакъв случай не е избрала Димитър защото така й е по-лесно.Видяхме я в предния епизод да казва "Не мога да се върна при него".Има някакъв страх тук...

# 49
  • в 1001-та нощ
И аз да се включа! Много хубава темичка!  bouquet
Андреа освен за статист за друго няма да я пуснат според мен. Naughty Naughty

нещо като диня в бостана  Joy Joy

# 50
Според мен Боряна се връща при Димитър не само заради нерешителност и дълг, но и заради нещо ,от което я е страх или с което той я държи.

# 51
На мен пък ми е любопитно как ще се представи тази Андрея.

# 52
... или Боряна не е влюбена, или е принудена да напусне Камен newsm78 Казвам го, защото казвате, така й е по-лесно, но ... не зная, така мисля, че има повече от това
Мисля,че е била принудена по някакъв начин.Виждаме в новия трейлър как е написала с червило(мисля,че е червило) "Камен" на стъклото.В никакъв случай не е избрала Димитър защото така й е по-лесно.Видяхме я в предния епизод да казва "Не мога да се върна при него".Има някакъв страх тук...
Аз мисля, че не тя беше написала Камен на стъклото, но тя го видя, и после като го чистеше беше много тъжно, изтривайки името му все едно го изтрива още веднъж от живота си

# 53
Ами кой ще го напише?И то с червило?Нито Дани,нито Димитър...Явно тя го е написала,но в трейлъра дадоха само как го трие.

# 54
Анкетата е интересна, мисля, че всеки един от подочените отговори може да е истина, но все пак гласувах за миналото й

Не виждам Боряна с чак такова тъмно минало, прекалено хрисима, една такава ... свита ми изглежда. Дори не може да повиши тон както трябва.

Така е, обаче тихите води са най - дълбоки и не се знае какво може да изкочи от там  newsm78

# 55
  • Бургас
То именно очуканите от живота са най-лесни жертви, както е било в нейната история,съдейки по откъса. Вече почвам да разбирам дълбокия смимъл на този вечно тъжен поглед. Страда от спомените си,страда за изгубената си сестра. Дано е това,де!

# 56
  • КиТ
Ами кой ще го напише?И то с червило?Нито Дани,нито Димитър...Явно тя го е написала,но в трейлъра дадоха само как го трие.

И аз се зачудих това,кой ли го е написал,щото от треала създава впечатление,че сякаш друг го е написал и тя го трие Thinking
Ще видим в понеделник Rolling Eyes

# 57
И аз се зачудих това,кой ли го е написал,щото от треала създава впечатление,че сякаш друг го е написал и тя го трие Thinking
Ще видим в понеделник Rolling Eyes

е, едва ли я ще си го напише и ще го трие.

# 58
Вече почвам да разбирам дълбокия смисъл на този вечно тъжен поглед. Страда от спомените си,страда за изгубената си сестра.
Или само такъв поглед и е възможно да възпроизведе....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 59
A всъщност,за  миналото й не се спомена нищо в първи сезон,нали?
Само догадки и мъгла.

в предната тема имаше откъс от книгата с обяснения за семейството и сестра й и т.н....
Четох го откъса от книгата,но си мисля,че във филма нищо конкретно(май) не споменаха?
Точно от този откъс, ми стана ясно нещо за миналото й, и че има и сестра. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт