Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 829
  • 715
  •   1
Отговори
# 30
Емануела. Не беше зле. Grinning

# 31
Прекрасно оформена тема.  bouquet

# 32
  • Луната ни пази
Емануела. Не беше зле. Grinning
  bouquet
Според мен жената в промото е Боряна, абсолютно ми прилича на нея, нищо, че е с права коса!

Един от коментарите в сайта на БТВ:
Цитат
Shephard 01.10.2010 / 14:45
Камен нали ще се влюби в друга жена така се говореше.Така че наистина може да е сестраи на Боряня.И той да изпитва същите чувства към нея да са близначки или просто сестри и да има същите качества като на Боряна в които той е видял и се е влюбил.Усмивка

Цитат
Juliana Dineva 01.10.2010 / 14:17
За тези,които много разбират : момичето, с което пада Камен е сестрата на Боряна, но няма да кажа кой я играе Wink Боряна била,Сиана била...като не знаете не пишете

# 33
Благодаря за новата темичка  bouquet

# 34
Какво ще кажете за анкетата? Wink Аз гласувах за Дани и гузната съвест.

# 35
  • Somewhere far away
Гузна съвест... Party

# 36
Той я държи с миналото й ИЛИ от благодарност.  Rolling Eyes

# 37
  • в сърцето на един мъж...
С миналото и друго Peace
Според мен са комплексни нещата - тя е нерешителна, през цялото време се притесняваше какво ще кажат хората. Освен това Димитър е баща на Дани и дори само за това, а и предполагам заради това, че й е помогнал, не иска да се разделя от него. С него е сигурна, защитена, не се налага да мисли - познава го, знае за изневерите, изградила си е вече някакъв стереотип на отношения с него, а заради Камен трябва да промени всичко.

# 38
  • София
Миналото и гузната съвест. Но съм изцяло съгласна и с това, което е написала Гейа. Peace

# 39
  • КиТ
О прекрасна анкета    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз гласувах с тази опция: От благодарност към Димитър,но определено и миналото играе важна роля Peace

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 23:30 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 40
  • в 1001-та нощ
гласувах с първото  Peace

# 41
Във всяка от първите 5 опции има по нещо вярно според мен.Избрах "Той я държи с миналото й" и "гузна съвест",но мисля че нещата са доста по сложни и объркани.Притеснява се миналото й да не излезе наяве.Дори може би от това,че Камен би могъл да я отхвърли,ако разбере за миналото й.От реакцията на хората.Няма начин да не е помислила и за Дани и неговата реакция към цялата тази ситуация.Разбира се,и гузна съвест и вина,затова че си позволи тази забранена любов.

# 42
  • Разпиляна във въображението
Заради гузна съвест. Дани вече е достатъчно голям за да се оправдава със семейството. Не знам. Не виждам Боряна с чак такова тъмно минало, прекалено хрисима, една такава ... свита ми изглежда. Дори не може да повиши тон както трябва.

Радва ме това със сестрата. Обаче Камен ще се дърпа, може и да й пусне малко, но ще е "с Боряна". А сестрата може да е гадна и да се опитва да ги разделя.

А защо Боряна му казва "Мразя те" на Камен? newsm78

# 43
A всъщност,за  миналото й не се спомена нищо в първи сезон,нали?
Само догадки и мъгла.

# 44
не зная но любовта ако е любов не може да се откажеш така и веднъж изпитайки я да избереш ДЪЛГА, СИГУРНОСТТА, НЕЛЮБОВТА, Любовта е като наркотик, имаш нужда да бъдеш с любимия,  искаш той да е щастлив, и е единственото състояние когато НЕ СИ ТИ дори гледайки се отстрани после, когато влюбеността премине или не е толкова силна, не можеш да се познаеш, та... или Боряна не е влюбена, или е принудена да напусне Камен newsm78 Казвам го, защото казвате, така й е по-лесно, но ... не зная, така мисля, че има повече от това

Общи условия

Активация на акаунт