Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 830
  • 715
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • КиТ
Ферина да не забравиш обаче  Mr. Green Joy Joy Joy

Гея айде да пишем  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

H0uSse_Baby мерси за темичката   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 17
Добре де, ама защо чак толкова ви втресе от евентуално участие на Андрея?! Ми то може да е участие от типа на участието на една друга чалгаджийка в първа серия. Не й помня името, даже тогава не я забелязах, доста по-късно от форума разбрах, че имало "видна" певачка в ролята на кабаретната певица....
..... та мисълта ми е, да се надяваме, че Андрея ще участва също толкова, колкото участваше и в Мисия Лондон! Амин!

# 18
  • в 1001-та нощ
ха ха, аз в мисия лондон - дори не съм рзбрала, че играе ...

абе то и за нея е по-добре да е с нещо малко, за което мнооого да се говори, че иначе с нещо голямо ще се изложи  Joy Joy Joy

на й трябва да е на фокус ...все тая как

# 19
Да, така е може и да е права   мисля ,че е по-добре да не предприемаме нищо преди да сме сигурни под каква форма ще бъде участието й,но това е мое лично мнение и предложение!

# 20
H0uSse_Baby   bouquet  Hug за темичката

Ферина да не забравиш обаче  Mr. Green Joy Joy Joy

Е как ще забравя, то само да стане  Joy  Mr. Green  Mr. Green

И наистина ако може без разни Андрейки  Naughty

# 21
И аз да се приземя в новата тема.Благодаря!    bouquet
Четох,това което сте коментирали днес за сцената с момичето,което носи Камен.Не зная от къде е и доколко е достоверна информацията,че е сестрата на Боряна.Но,да,мисля че е възможно.Изхождам от това,което има в книгата.Първо за миналото на Боряна.И второ на последната страница от това което си спомня Камен докато 10 дни пие затворен в хотела,когато си тръгна в края на 1-ви сезон.Имаше в спомените му нещо от сорта на(съжалявам че не мога да цитирам точно.Ако samanta666 може да сложи откъса няма да е лошо.)
Един куфар върху предната седалка на камион....И едно пътуване за което знае само миналото....И миналото щеше да изпълзи...  
Така че дали е сестрата на Боряна или не,в едно съм сигурна-че това са кошмари от миналото на Камен.

# 22
ХаусБейби,къде е анкетата? Mr. Green

СЕга серията  внеделя ли е или в понеделник?

# 23
  • Somewhere far away
В понеделник.

# 24
В понеделник е.

Дайте предложения за анкета и ще сложа. Peace

# 25
  • в 1001-та нощ
много ме е яд как лъгаха, че ще е всеки ден...поне да е 3 дни в седмицата...

# 26
  • Somewhere far away
А кога са лъгали? Аз пък въобще не знам такова нещо да са казвали .. никога не са казвали, че ще е всеки ден! Simple Smile Wink

# 27
Новата тема е страхотно оформена, а снимката на Блатечки ммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 28
  • в 1001-та нощ
А кога са лъгали? Аз пък въобще не знам такова нещо да са казвали .. никога не са казвали, че ще е всеки ден! Simple Smile Wink

когато приключваше първия сезон и предстоеше пауза, това беше като успокоение

# 29
  • sofia
И аз се надявам ролята на Андреа да е сеундна и крайно епизодична. А коя беше фолк-дивата в първата серия. Уж гледах внимателно ама.....  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт