Стъклен дом: Време за истина - тема 8

• 41 871
  • 715
  •   1
Отговори
# 60
Сестрата ми заприлича на Весела Казакова първоначално, но сега като разглеждам снимките на Ана Пападополу все повече се убеждавам, че тя ще играе Албенка:)

# 61
Не обичам това запис, но иначе ще ви загубя. Извинения  bouquet

# 62
  • София
Кога изписахте 5 страници, връщам се да ви чета.

Последна редакция: сб, 02 окт 2010, 11:40 от Amidala

# 63
Това със сестрата на Боряна вече ми стана супер любопитно. Да не вземе да се окаже, че Камен е познавал това момиче в миналото си, а защо не й тайната му да е свързана именно с въпросната сестра  Wink  Thinking  Mr. Green

# 64
Това със сестрата на Боряна вече ми стана супер любопитно. Да не вземе да се окаже, че Камен е познавал това момиче в миналото си, а защо не й тайната му да е свързана именно с въпросната сестра  Wink  Thinking  Mr. Green
еее не, тва вече е много сапунено. #Crazy #Crazy #Crazy

# 65
  • КиТ
Това със сестрата на Боряна вече ми стана супер любопитно. Да не вземе да се окаже, че Камен е познавал това момиче в миналото си, а защо не й тайната му да е свързана именно с въпросната сестра  Wink  Thinking  Mr. Green

Е ти пък,хептен заплетено го направи Crazy #Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еми бързи сме Sunglasses Mr. Green

Сестрата ми заприлича на Весела Казакова първоначално, но сега като разглеждам снимките на Ана Пападополу все повече се убеждавам, че тя ще играе Албенка:)

Верно ли Слаш Thinking,верно има подобна коса на Борянка,може и тя да е пак Rolling Eyes

# 66

Е ти пък,хептен заплетено го направи Crazy #Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еми бързи сме Sunglasses Mr. Green

Верно ли Слаш Thinking,верно има подобна коса на Борянка,може и тя да е пак Rolling Eyes

на тази косата и пада много тежко. И защо Борянка ще е с друга прическа. И това момиче има друг профил от този на Елена Петрова. А и доколкото рабрах от една дама тук, друга е актрисата, ама нямало да ни каже. Да ни е яд  Mr. Green

# 67
на тази косата и пада много тежко. И защо Борянка ще е с друга прическа. И това момиче има друг профил от този на Елена Петрова. А и доколкото рабрах от една дама тук, друга е актрисата, ама нямало да ни каже. Да ни е яд  Mr. Green
Ами всъщност дамата,за която говориш въобще не е от тук.Беше цитат от сайта на БТВ  Peace

# 68
Ами всъщност дамата,за която говориш въобще не е от тук.Беше цитат от сайта на БТВ  Peace
аха, ясно. Ами който знае коя е актрисата, да споделя:)

# 69
  • Велико Търново
аха, ясно. Ами който знае коя е актрисата, да споделя:)

в края на предната тема има един пост...

може би е останал незабелязан в надпреварата да се пише за "веенето на цици"  Laughing
или пък няма връзка с появата на ново лице, не знам... но ми се струва, че връзка все пак е твърде вероятно да има  Rolling Eyes

Слаш
, ти си... започвай пак със сравняването на профили е всичко, което може да улови окото ти  Wink
въпреки пък, че на снимките в дир.бг не се забелязва това, за което пишеш - тежкопадащата коса, но знае ли човек...

# 70
  • КиТ

може би е останал незабелязан в надпреварата да се пише за "веенето на цици"  Laughing
или пък няма връзка с появата на ново лице, не знам... но ми се струва, че връзка все пак е твърде вероятно да има  Rolling Eyes

Слаш
, ти си... започвай пак със сравняването на профили е всичко, което може да улови окото ти  Wink
въпреки пък, че на снимките в дир.бг не се забелязва това, за което пишеш - тежкопадащата коса, но знае ли човек...

А верно тоя линк,го бях пропуснала Mr. Green Joy Joy Joy Joy,то имаше някви други наболели теми,ся умелото око на Слаш,ще ни каже дали пък не е тя Thinking

# 71

Слаш

А верно тоя линк,го бях пропуснала Mr. Green Joy Joy Joy Joy,то имаше някви други наболели теми,ся умелото око на Слаш,ще ни каже дали пък не е тя Thinking
сестата на Боряна няма как да се играе от тази от линка , защото актрисата може да й е майка на Борянка, но не и по- малката сестра. Пападопулу баш си ходи да й играе сестра, мисля Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 72
  • София
Еее, тя може да се е преждевременно състарила от живота в тинята. Laughing

# 73
  • Велико Търново
сестата на Боряна няма как да се играе от тази от линка , защото актрисата може да й е майка на Борянка, но не и по- малката сестра. Пападопулу баш си ходи да й играе сестра, мисля Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

В интерес на истината въобще не знам коя е Ралица Ковачева – Бежан.
Срам не срам - за първи път чувам/чета нещо за нея  Embarassed
Ама пък... що ли да ме е срам? Тя да не би да е чувала нещо за мен  Laughing  Mr. Green

Емануела. Не беше зле. Grinning
Мен лично дори ме изненада приятно с появата си и с изпълнение в стил Лайза Минели.

А иначе... както вече бях писала, и както още някой вече отбеляза (извинявам се, че не си спомням и не мога да открия кой точно) - в трейлърите доста често моментните сцени са извадени от контекста си, винаги има поне една заблуждаваща нишка, с която да се предизвиква любопитство и интерес.
Иначе ако чрез трейлъра преразкажат това, което предстои... кой ще гледа?  Wink

# 74
Еее, тя може да се е преждевременно състарила от живота в тинята. Laughing
Peace Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт